Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 23.7.2010 17:26:56
|
|
|
|
MODRA 5
|
Če ima kdo kinder kode mi jih še potrebujemo. Javite z.s.
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 25.7.2010 14:35:40
|
|
|
|
snežinka7
|
mi še tudi ismo nič prejeli
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 26.7.2010 16:14:22
|
|
|
|
loonanai
|
Imam 4 kinder kode (iz kinder jajčk), ki jih menjam za Fruchtzwerge magnetne številke ali za ZOO Leibniz nalepke, ki se dobijo na vrečki piškotov
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 28.7.2010 14:55:35
|
|
|
|
cgorjanc
|
Če katera potrebuje kodice KINDER,nam jih je še nekaj ostalo...PODARIM
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 28.7.2010 15:52:47
|
|
|
|
_sanja_*
|
Mi nismo nič prejeli in tudi ne bomo Poslala sem že maja, za nahrbtnik in žogo, zdaj pa pravijo, da niso dobili ne ene ne druge kuverte. Smešno res, glede na to, da si vse sorte izmenjujem tukaj, pa vse pride. No, zdaj bi rada spet poslala, če ima katera kaj viška se močno priporočam. Prosim javite se na ZS. Tudi sama sem jih veliko podarila, misleč, da jih ne bom rabila več. No, pa so nas zafrknili
< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 28.7.2010 15:53:11 >
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 29.7.2010 14:39:32
|
|
|
|
Beckie
|
'Kinder Team' nagradna igra je pa en velik nateg!! Poslala 2 meseca nazaj, za žogo, do danes nič dobila. Sem jih klicala na 080-19-33 in so rekli da mene pa ni v računalniku. Ko berem tele forume (med.over.net, ringaraja.net. ITD) vidim, da sploh nisem edina. Kaj se gredo eno nagradno igro, če pa niso pripravljeni poslati zaslužene nagrade?! Bomo pa kupovali Gorenjkine izdelke za katere v dveh dneh dobiš zasluženo nagrado, in ne kinderjeve!
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 29.7.2010 15:44:06
|
|
|
|
malajka84
|
Beckie točno tko...očitno je samo par srečnežev zares nagrade celo dobilo...jaz sem čakala en mesec, potem so mi poslali sms sporočilo, da dobim nagrado-žogo najkasneje v 30 dneh..no teh 30 dni je že mimo..žoge pa še ni...pa tud kolegice niso nič doble...tk da ne vem, zakaj majo igro, če pol ne pošljejo obljubljenega Gorenjkine brisačke sm pa dobla v enem tednu, tak da tam je vsaj sigurno, d anagrado res dobiš
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 12.8.2010 21:41:22
|
|
|
|
cgorjanc
|
Ne moreš verjeti!!! Danes prejeli prvo nagradico,že dolgo pričakovano žogo. Upam,da je katera od vas tudi že kaj prejela....kaaarrr žžžeee ddooolllggooo čaaaakaaammmoooo!!!!
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 14.8.2010 22:39:20
|
|
|
|
Evica22
|
da vas obvestim, da sem danes dobila nahrbtnik, na katerega smo že zeloooooo dolgo čakali. Tako, da obstaja še upanje, da boste tudi ostali prejeli zaslužene nagrade.
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 16.8.2010 11:44:00
|
|
|
|
cgorjanc
|
No zgleda,da sedaj so pa začeli z pošiljanjem nagrad!!! Tudi danes dobili eno-nahrbtnik.
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 17.8.2010 13:43:18
|
|
|
|
teja39
|
mi tudi še nič nismo dobili
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 23.8.2010 12:25:20
|
|
|
|
krokos
|
Tudi mi še vedno čakamo... Zdaj pa že malo dvomimo, da bomo dočakali nahrbtnik
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 23.8.2010 13:39:03
|
|
|
|
nataš
|
OJ!!Na njihovi spletni strani piše ,da bodo nagrade poslali do konca septembra ,mi tudi še nismo prijeli nahbtnika in sms sporočila. Toliko za informacijo in tolažbo.Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 23.8.2010 13:47:43
|
|
|
|
krokos
|
nataš hvala - no, pa bomo še malo počakali in upali, da do konca septembra pa dobimo nahrbtnik
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 7.9.2010 17:04:43
|
|
|
|
lisicka76
|
Tudi mi poslali kode za šal in nahrbtnik že več kot 2 meseca nazaj...pa še vedno nič.Nobenega obvestila,čisto nič a je katera že kaj dobila te dni?
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 7.9.2010 19:22:54
|
|
|
|
Eva*
|
Mi smo po dveh mesecih dobili šal
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 13.9.2010 10:35:06
|
|
|
|
andea
|
Vidim da je še kanček upanja da kaj dobimo, poslala sem zelo veliko kinder točk, pa do danes nisem prijela še nič.
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 13.9.2010 13:24:09
|
|
|
|
paulinepu
|
kljub temu, da sem poslala točke predzadnji dan nag.igre, smo prejeli že tudi svoj drugi šal. Žogo pa še čakamo in smo v računalniku, ker sicer tudi prvega šala ne bi prejeli (poslali točke za oboje skupaj). Upanje ostaja.
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 22.9.2010 20:54:01
|
|
|
|
cgorjanc
|
Sporočam,da smo danes prejeli 2 šala...sedaj pa še čakamo na 2 nahrbtnika in 2 žogi Upam,da tudi to prejmemo
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 28.9.2010 13:10:57
|
|
|
|
snežinka7
|
mi pa smo do zdaj prejeli samo žogo pa še ta ne gre napumpat, ker je fentil ali kako se že reče nekje notri v žogi. drugače pa čakamo na nahrbtnik še eno žogo in kapo. kam pa lahko pokličeš da preverijo če si notri v računalniki?
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 28.9.2010 21:37:04
|
|
|
|
LERO
|
Mi še tudi vedno čakamo. A bo katera spet klicala na tisto njihovo številko? Prosim, da sporočite, kaj ste izvedele.
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 28.9.2010 22:41:52
|
|
|
|
_sanja_*
|
Številka je (bila) 080 19 33, ampak kolikor vem, zdaj ni več odprta. Vsaj jaz jih ne dobim.
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 29.9.2010 13:31:21
|
|
|
|
emica2008
|
Baje, da bodo nagrade pošiljali še po 30.septembru. Upajmo, da bo kaj iz tega, ker res še veliko ljudi čaka na nagrade. Mi čakamo na dva ruzaka, dve žoge, kapo....upam, da dobimo. Sporočim, ko bo
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 1.10.2010 9:47:54
|
|
|
|
krokos
|
Tudi mi še vedno čakamo...
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 5.10.2010 9:39:04
|
|
|
|
nataš
|
Mi še nismo nič dobili,jih kličem pa ni nihče dosegliv ALI MORDA KDO VE KAM SE NAJ OBRNEM .Na njihovi spletni strani jim je pisalo da bodo nagrade odposlane do KONEC SEPTEMBRA. Kaj sedaj pa ne bomo nič dobili tisti ,ki še nismo dobili Lep pozdrav vsem UPAJMO SKUPAJ NA NAGRADO
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?