|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otok Vir - apartma Poljanec
6.5.2010 14:19:33   
sisi80
Rezervirali smo apartma, imamo dva mala otroka. Ne potrebujemo druga kot cisto vodo, klimo, trgovino. Kaksno mnenje imate o plazi in vodi?

http://www.apartmani-poljanec.com/

Je kdo ze bil tu?

Hvala vam.


_____________________________

Moja fanta sta smisel mojega življenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otok Vir - apartma Poljanec
6.5.2010 14:48:32   
luka jan
Glede na tvoj podani post nimam pojma kje bi to bilo, apartma izgleda fajn.
Sama plaža je odvisna od lokacije, glede na tvoje želje pa boš verjetno zadovoljna.

Sama sem bila na Viru enkrat, dve leti nazaj, pa me ne vidijo več. Pa smo imeli super apartma, plažo čist ob apartmaju, ampak moje zahteve so malo višje.
Otok ni imel lastnega vodovoda, tako da smo bili tudi brez vode, smeti smo nosili pol km daleč, plaža mi je bila bedna in prenizka voda, center je komunistično postsocialističen, gostilne user posted image , ni sprehajalnih poti....
Skratka, enkrat in nikoli več.user posted image user posted image

Tebi pa želim lep dopust.user posted image


Aja, pa še to. Tudi sama sem tisto leto spraševala na rr kako in kaj je tam, pa sem dobila same negativne komentarje. Ampak jaz sem vseeno šla, mi je še danes žal da vas nisem poslušala.user posted image

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otok Vir - apartma Poljanec
30.5.2010 19:20:15   
taska31
tudi mi imamo namen iti na omenjeni otok, in sicer v vilu ivanovič nek čist nov objekt, ne vem na katerem delu otoka je. v kontaktu imajo navedeno podnaslovom BOBOVIK XII????? tudi mi imamo dva majhna otroka ( 2 in 4 leta bodo šele ), vam želim veliko uspehov pri iskanju podatkov ( pozitivnih iskušenj no sej neki jih je ). sem gledla nek panoramski posnetek na youtubu pa je res bolj mal sence, pa hiške so ful natrpane,upam da je v resnici malo bolje. naš apartma na sliki ne zgleda da je na preveč natrpanem delu ( sam to je pač samo slika ).

lp, taska 

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Otok Vir - apartma Poljanec
9.6.2010 14:46:26   
tamaraa
Pozdravljena!
Pogledala sem slike apartmaja, ki ste  ga rezervirali in če se ne motim je to na Slatini, delu otoka, ki je eden najlepših po mojem mnenju. Naj te pomirim, da ni tako slabo kot pišejo. na tem delu otoka je plaža posuta z manjšimi kamenčki, zelo prijetna, v vodi pa je dno peščeno-mivka. Voda je večinoma kar precej topla in čista, pogled imate na otok Pag, na plaži je picerija. Voda na otoku sicer pitna ni, kar je značilno za večino hrvaških otokov, ampak imate trgovino in pekarno blizu, tudi do centra otoka je zelo malo.
Na splošno je ta otok zelo lep, še posebej dobro pa je, če ste v bližini mesta. Plaža je sicer precej obljudena, ampak ni prav dosti moteče, sence je sicer bolj malo, ampak še vedno lahko s sabo vzamete senčnik. Na začetku je morje zelo nizko, tako da se lahko otroka tam igrata, prav tako pa je na plaži peskovnik.

Upam, da sem te vsaj malo potolažila in da sem pravilno ocenila kje stoji vaš apartma. jaz hodim na Vir že sedem let in je odlično, čeprav sem mlajša in nimam (še) otrok, ampak mislim, da se boste tudi vi imeli fino.

Lp

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?