Otok Vir - apartma Poljanec (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


sisi80 -> Otok Vir - apartma Poljanec (6.5.2010 14:19:33)

Rezervirali smo apartma, imamo dva mala otroka. Ne potrebujemo druga kot cisto vodo, klimo, trgovino. Kaksno mnenje imate o plazi in vodi?

http://www.apartmani-poljanec.com/

Je kdo ze bil tu?

Hvala vam.




luka jan -> RE: Otok Vir - apartma Poljanec (6.5.2010 14:48:32)

Glede na tvoj podani post nimam pojma kje bi to bilo, apartma izgleda fajn.
Sama plaža je odvisna od lokacije, glede na tvoje želje pa boš verjetno zadovoljna.

Sama sem bila na Viru enkrat, dve leti nazaj, pa me ne vidijo več. Pa smo imeli super apartma, plažo čist ob apartmaju, ampak moje zahteve so malo višje.
Otok ni imel lastnega vodovoda, tako da smo bili tudi brez vode, smeti smo nosili pol km daleč, plaža mi je bila bedna in prenizka voda, center je komunistično postsocialističen, gostilne [sm=smiley11.gif], ni sprehajalnih poti....
Skratka, enkrat in nikoli več.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Tebi pa želim lep dopust.[sm=smiley1.gif]


Aja, pa še to. Tudi sama sem tisto leto spraševala na rr kako in kaj je tam, pa sem dobila same negativne komentarje. Ampak jaz sem vseeno šla, mi je še danes žal da vas nisem poslušala.[sm=smiley36.gif]




taska31 -> RE: Otok Vir - apartma Poljanec (30.5.2010 19:20:15)

tudi mi imamo namen iti na omenjeni otok, in sicer v vilu ivanovič nek čist nov objekt, ne vem na katerem delu otoka je. v kontaktu imajo navedeno podnaslovom BOBOVIK XII????? tudi mi imamo dva majhna otroka ( 2 in 4 leta bodo šele ), vam želim veliko uspehov pri iskanju podatkov ( pozitivnih iskušenj no sej neki jih je ). sem gledla nek panoramski posnetek na youtubu pa je res bolj mal sence, pa hiške so ful natrpane,upam da je v resnici malo bolje. naš apartma na sliki ne zgleda da je na preveč natrpanem delu ( sam to je pač samo slika ).

lp, taska 




tamaraa -> RE: Otok Vir - apartma Poljanec (9.6.2010 14:46:26)

Pozdravljena!
Pogledala sem slike apartmaja, ki ste  ga rezervirali in če se ne motim je to na Slatini, delu otoka, ki je eden najlepših po mojem mnenju. Naj te pomirim, da ni tako slabo kot pišejo. na tem delu otoka je plaža posuta z manjšimi kamenčki, zelo prijetna, v vodi pa je dno peščeno-mivka. Voda je večinoma kar precej topla in čista, pogled imate na otok Pag, na plaži je picerija. Voda na otoku sicer pitna ni, kar je značilno za večino hrvaških otokov, ampak imate trgovino in pekarno blizu, tudi do centra otoka je zelo malo.
Na splošno je ta otok zelo lep, še posebej dobro pa je, če ste v bližini mesta. Plaža je sicer precej obljudena, ampak ni prav dosti moteče, sence je sicer bolj malo, ampak še vedno lahko s sabo vzamete senčnik. Na začetku je morje zelo nizko, tako da se lahko otroka tam igrata, prav tako pa je na plaži peskovnik.

Upam, da sem te vsaj malo potolažila in da sem pravilno ocenila kje stoji vaš apartma. jaz hodim na Vir že sedem let in je odlično, čeprav sem mlajša in nimam (še) otrok, ampak mislim, da se boste tudi vi imeli fino.

Lp




Stran: [1]