Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Evo seznam popravljen, anonimna tebe še nisem dala gor, ker dokler ne priteče je še upanje. Upam, da ne popravljam seznamček prepogosto, rada bi imela vse pod kontrolo, da nebom katere pozabila dat na seznam. Punce, zdej se pa dejmo zmenit, ta seznam more bit konec meseca roza. Bo šlo???
Ti verjamem, da v takih primerih čas še bolj neusmiljeno teče... Tudi mene to čaka dva meseca čez poletje ko mojega nebo.. Junija lepo čvekaj z nami, julija pa gresta potem v nove boje.. In takrat boš videla da bo uspešno.
Sem se zadnjič dragemu tožila, da nava nič ni naklonjeno. Za vse se morava truditi in borit, da je joj. Enim pa vse uspe in gre kot po načrtu. Se že sprašujem, kaj sva komu naredila, da življenje to počne z nama.
witch kako to, da tvojega nebo
< Sporočilo je popravil Shilou -- 15.5.2010 18:20:01 >
Službeno nekaj mora v tujino (Anglija, Irska in Škotska). Verjetno proti koncu poletja, za 6 ali 8 tednov.. MIslim, da je že vsaki osebi prišlo to na misel... Tudi jaz se tako sprašujem.. Ker meni v zadnječ času ne gre nič po načrtih. Na nobenem področju... Se pa probam potolažiti s tem, da se vse zgodi z razlogom. Čeprav se včasih ne strinjam.. Moramo biti pozitivni, vztrajati in upati. Tudi mi bomo enkrat srečni in zadovoljni
Tudi jaz se pridružujem seznamu. ne pričakujem 12. 6. Imam pa čudno situacijo, ker imam v 14. dneh kar dvakrat. Ker je to najin 7. krog, sem naročila progesteronsko kremo. Upam, da bo pomagala urediti hormone. Pa še en ženski zeliščni čaj za čiščenje telesa sem začela piti.
Decembra je bila uspešnost 31,03 % Januarja 21,15% Februarja 25,58 % Marca 29,50 % Aprila 26,20 % Maja .. no majčice pa imajo že sedaj 32,14 % uspešnost, pa smo šele 16. !!!
Ja dolgčas mi je, počivam po laparo in ne vem več kam naj se dam...
Little Star hvala za statistiko. Sem malo brskala po forumu nazaj in če se ne motim si ti iz Anglije naročila ovulacijske in nosečniške teste. A boš prosim sporočila, ko boš dostavo dobila. Me malo zanima, saj je to blazno poceni, če pomislim koliko pri nas samo ovulacijski stanejo. Najlepša ti hvala že v naprej.
Shilou - ravno včeraj sem dobila mail, da mi bodo danes poslali paket, dostava je pa max 4 dni. Torej v četrtek ali petek javim več. So pa res poceni, pri nas ne vem natačno koliko stanejo, ker jih po trgovinah še nisem iskala, sem pa na netu ene našla.. 5 lističev je 30 EUR ???
little star za statistiko sama se že 2 meseca spravljam te procente računat pa mi jih še ni uspelo Upajmo, da bo junija še boljša uspešnost Tako da punce veselo
Dobrodošle vse nove da bi junija res vse zagledale magične črtice
JANUAR 2009 31.25% FEBRUAR 2009 26,09% MAREC 2009 28,81% APRIL 2009 22.73% MAJ 2009 35,71% JUNIJ 2009 26,60% JULIJ 2009 16,66 % AVGUST 2009 22,86% SEPTEMBER 2009 13,63% Oktober 2009 19,56 % November 2009 16,67% Decembra 2009 je bila uspešnost 31,03 % Januarja 2010 21,15% Februarja 2010 25,58 % Marca 2010 29,50 % Aprila 2010 26,20 % Maja .. no majčice pa imajo že sedaj 32,14 % uspešnost, pa smo šele 16. !!!
Iz statistike je razvidno, da je najbolj "plodna" prva polovica leta, zato.. nič čakat, hitro srečko kupit
za tole statistiko. Ja nč moja je pa dones pritekla juhuhu nč kej me ne boli mal dlje sm čakala zej po ss ampak sm vesela in zej grem spet v boje kej čmo, upajmo da junija zagledam pa ne da sm zagledam da bo ostal z mano pikec mali.
Nč babike lepo čebelčkajte ta mesec, sej je kr mraz tk da kr hop pod kovtre. hehehe
Bejbe kje se skrivate? A vse se pod odejami skrivate? moja M je šla, tako da danes lahko začneva nov krog bomo spet veselo Meni G včeraj na pregledu ni nič pametnega povedala, razen tega, da mi je dala tablete, ki niso priporočljive v času nosečnosti tako da jih nebom jedla in upam, da me ta mesec nebo ****..
< Sporočilo je popravil lily32 -- 19.5.2010 9:04:07 >