Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 19.5.2010 19:22:31
|
|
|
|
witch
|
tanjusi primolut mi je dala. KEr sem imela zadnji cikel na 61 dni M. In je rekla, da si jih naj kao s temi tabletami 3 mesece cikel urejam. Potem pa mi punce tukaj rečejo, da ko jem te tablete ne smem delati na ... sem malo poguglala in res tako pišejo. Tako da sem se odločila, da ta cikel jih nebom jedla, pijem pa čajčke in bom probala bolj naravano cikel urediti.
|
|
RE: II pričakujemo junija 19.5.2010 20:38:44
|
|
|
|
astrid1
|
Witch, jaz te čisto razumem. Moj ciklus je tako neurejen, da bi tudi jaz dobila pri ginekologu kakšne hormonske tablete. Pred leti sem tudi jaz dobila Primolut, pa se nisem najbolje počutila po njem. Tako sem se zaenkrat odločila, da bom najprej poskusila z naravnimi zdravili. Nazadnje mi še vedno ostanejo "ta huda zdravila".
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 20.5.2010 8:04:26
|
|
|
|
witch
|
astrid1 s čim pa se zdaj "zdraviš"? Kakpne naravne stvari ješ? Evo jaz sem začela ta cikel piti rmanov čaj (1 skodelico zjutraj na tešče), čez dan pa pijem zmešan rmanov čaj in od ašiča ženski čaj (2, 3 skodelice). Ko se spomnim pojem malo skute z lanenim oljem in semenom. Tblete pa imam itak doma v predalu in če mi bo spet nagajala imam možnost tudi tablete jesti. Za zdaj pa probam s čajčki
|
|
RE: II pričakujemo junija 20.5.2010 10:38:02
|
|
|
|
Little Star
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shilou Little Star hvala za statistiko. Sem malo brskala po forumu nazaj in če se ne motim si ti iz Anglije naročila ovulacijske in nosečniške teste. A boš prosim sporočila, ko boš dostavo dobila. Me malo zanima, saj je to blazno poceni, če pomislim koliko pri nas samo ovulacijski stanejo. Najlepša ti hvala že v naprej. Evo, za vse, ki jih zanimajo testi... danes je paket že prispel. Vse ok, testi so pa taki kot baby chek.. lističi pač. Meni zgledajo čist ok, kako in če delujejo pa bomo še videli Slike sem dodala v album..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 20.5.2010 10:58:12
|
|
|
|
zvezdan
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch tanjusi primolut mi je dala. KEr sem imela zadnji cikel na 61 dni M. In je rekla, da si jih naj kao s temi tabletami 3 mesece cikel urejam. Potem pa mi punce tukaj rečejo, da ko jem te tablete ne smem delati na ... sem malo poguglala in res tako pišejo. Tako da sem se odločila, da ta cikel jih nebom jedla, pijem pa čajčke in bom probala bolj naravano cikel urediti. Witch jaz sem slišala pa tudi brala, da je za uravnavanje hormonov in menstruacijskega cikla dobra konopljika (mislim da se jo dobi v tabletah) pa svetlinovo olje. Slednjega tudi sama jem. Neka zdravnica je o teh dveh zeliščih pisala. Sicer je šele prvi teden tako da s konkretnimi rezultati še ne razpolagam .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 20.5.2010 15:26:01
|
|
|
|
jacki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Little Star IZVIRNO SPOROČILO: Shilou Little Star hvala za statistiko. Sem malo brskala po forumu nazaj in če se ne motim si ti iz Anglije naročila ovulacijske in nosečniške teste. A boš prosim sporočila, ko boš dostavo dobila. Me malo zanima, saj je to blazno poceni, če pomislim koliko pri nas samo ovulacijski stanejo. Najlepša ti hvala že v naprej. Evo, za vse, ki jih zanimajo testi... danes je paket že prispel. Vse ok, testi so pa taki kot baby chek.. lističi pač. Meni zgledajo čist ok, kako in če delujejo pa bomo še videli Slike sem dodala v album.. Kolk pa te je cenovno prišel paket, pa kolk je testkov notr? (sorči, če si te podatke že kje oisala...se ne spomnim...)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 20.5.2010 15:27:43
|
|
|
|
jacki
|
JOJ, kolk se mi ta mesec vleeeeečeeeee... Bi rada že kar testek delala, pa še O nimam mimo BOdite lepo v tem lepem sončnem dnevu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 20.5.2010 15:59:13
|
|
|
|
Little Star
|
18 EUR približno, noter je 50 ovulacijskih in 20 testov za nosečnost.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 20.5.2010 17:48:44
|
|
|
|
spely25
|
Pozdravljene, tudi jaz se vam pridružujem v juniju.To bo najin prvi krog. ne pričakujem proti koncu meseca. za vse junijčice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 20.5.2010 18:34:03
|
|
|
|
lil_
|
zdej bi se vm pa pridruzla se jaz, berem vas ze kar nekaj casa, da bi se pa "dala" na vase sneznamcke, pa po domace povedan se nism mela jajc ;) vcerej spet strasno razocaranje . tko da naslednje ne pricakujem 14.6, bo pa to najin 6. krog.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 20.5.2010 19:07:49
|
|
|
|
witch
|
Dobrodošle vse nove jaz za vsako posebej močno navijam in upam, da bomo vse zagledale pluske Kje se pa ostale skrivate? Ste vse skirte pod odejami in delate No jaz trenutno še za faks, potem pa v eno vročo potem pa počasi
|
|
RE: II pričakujemo junija 20.5.2010 20:26:23
|
|
|
|
lil_
|
hvala za dobrodoslico ja tut jst upam da vse zagledamo pluske, ker so zelje res velike si pa pridna da delas za fax, men se pa dons cist nc ne da...se bom zdele selila pred tv . eno vprasanje...a je normalno da mi G se nikol ni delala ultrazvoka? pac nism mela nikol nobenih problemov, redno hodim na kontrole, vzame mi bris in to je to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 20.5.2010 20:50:23
|
|
|
|
spely25
|
lil_, mislim da je to normalno.Meni še tud ni nikol delala ultrazvoka, me pač pregleda, vzame bris in to je to. lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 20.5.2010 21:57:02
|
|
|
|
mladika
|
Hej punce,mene pa neki zanima,kok pogost hodte na pregled h G???Jst sm bla nazadne marca 2009,me je pregledala uzela bris in naredla vaginalni UZ.Use je blo bp.Stara sem 22 let s partnerjem delava na (že) 8 mesecev. Aja pa a še ktiro tolk zebeeeee al sem sam jst tolk ??Mislim da je un gor pozabu,da je že maj!!!!!in to konc maja...
< Sporočilo je popravil mladika -- 20.5.2010 22:03:31 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.5.2010 9:23:43
|
|
|
|
zvezdan
|
mladika to je normalno, sej če nimaš problemov ne rabiš skos pri g. viset . Če te pa skrbi pa le pojdi, da boš mirna. Magari reči g. da delata na že eno leto in da ni nič in naj te malo pregleda. Tok da si mirna. Jaz sem bila zadnjič avgusta po ss pa sem šla ta teden nekam samoplačniško da me je pregledal. Če slišim da je z mano vse bp in naj le poskušava in se trudiva mi je potem lažje. witch kje najdeš te smeške, ki skačejo jaz imam le te osnovne. Te tvoji so zelo simpatični
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.5.2010 9:26:51
|
|
|
|
lil_
|
kako pa pol lahko ves ce je slucajno kej narobe? najprej se mors eno leto trudt, vsak mesec zgublat zivce, pol bojo pa nakonc ugotovil da je kej narobe...a nebi blo to smiselno da ugotovijo, cim prej? res groza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.5.2010 9:35:23
|
|
|
|
witch
|
Tukaj jih najedm http://www.pic4ever.com/index.htm Jaz sem hodila zadnjič do G na pregled. Na delava že 6 mesecev in mi je rekla, da ona dela bolj podrobne preglede po enem letu. Se pa meni tudi to zdi butasto , da vsak mesec novo razočaranje, vsak mesec novi upi, potem pa ti rečejo, da brez pomoči nebo šlo Drugeče meni je stara G delala UZ na vsakem pregledu. Ta nova mi ga je pa enkrat (no 2x sem pa bila pri njej).
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.5.2010 11:12:26
|
|
|
|
twetka
|
Heloo pupe. Js se bom pa verjetno iz maja kr selila v julij, ker še zdej nisem začela jemat tablet. zdej jih itak ne smem po moje, mam tako not po ustih po operaciji, da ti slabo rata. V sredo imam kontrolo kako celi rana in bom verjetno v sredo zjutraj začela s primolutom, da nebom zdej kaj zmutla tega zdravljenja rane, pa nebi rada da se mi kaj zagnoji ker sem dobla šive. Sicer ne vem če je možno sam preventiva je preventiva, tako da bo naš dojenček malo počakal še, mama bo pa še malo shujšala zdej ko ne more jest. V bistvu ne vem a je to kaj pozitivnega ali ni. Predvidevam da sem mela ta mesec samo od sebe O, glede na to kolk me je prejšnji teden bolelo pa sem bla naspidirana poleg tega sem pa imela še izcedke in če me telo ne vara je to bila O. Bomo videli, ker pri PCO, menda pride kljub cistam ene parkrat samo od sebe do O. No zdej primolut je nevaren za splav in ga ne smem jemat, če bi sumila da sem noseča, pa ga zdej še do naslednjega tedna tut ne bom in naslednji teden bom že vidla kaj se kaže, ker bo 10 dni po O, če je seveda bila in bi mi testek že mogu kaj pokazat. Pač bom za vsak primer testirala, preden začnem jemat. To je zdej samo razmišljanje, drugače pa se ne oklepam tega inpač gremo potem naprej ko mi rana v ustih zaceli in ko mi poberejo šive. Sicer me čaka še en zobek ampak tisti gre pa tik pred IUI, tako sem bom poskusila zmenit, da bosta oba zobka zuni, ko bom zanosila, če nam rata.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.5.2010 11:17:10
|
|
|
|
twetka
|
ALI PRIČAKUJEMO: x.6. witch (5. krog) x.6. latka (36.krog) 1.6. miklarom (x. krog) 3.6. nati29 (x. krog) 4.6. jacki (3. krog) 5.6 mojamura (8. krog) 5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena) 8.6. Shilou (x. krog) 10.6. zvezdan (x. krog) 14.6. lil_ ( 6. krog) 12.6. astrid1 (7.krog) 20.6. Little Star (1. krog) 20.6. lily32 (2. krog) x.6. spely25 (1. krog) SKUPAJ NAS JE: 14 NOSEČK: _________ NAVIJAČICE: witch, zaljubljena23 briljantina, twetka, lidik, xoxox, BEBIII
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.5.2010 11:18:07
|
|
|
|
twetka
|
Evo seznamček tut malo bolj spredaj, da je vse črno na belem. sebe še nisem dala, ker se morem še pri majčicah pobarvat modro, bo pa treba do naslednjega tedna počakat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.5.2010 11:28:14
|
|
|
|
witch
|
twetka če misliš, da si imela bolj pozno O, pa le počakaj s tabletami... Da nebi bilo kaj narobe. ooo bi bila jaz vesela, če bi te na maju roza pobarvala Na seznamčku se nas je pa kar nekaj nabralo všeč mi je, ker je veliko novih in da so se stare spakirale na čvekanje v pričakovanju
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.5.2010 11:40:20
|
|
|
|
mladika
|
ja wich,še me stare sable mormo spokat pa it na bolše teme "smetit"!!!Veste kaj bi pa jst uvedla za usak par,ki se odloči za da gre prvo na preiskave,oba in ženska in moški in da poli začneta mirno delat na .Ne pa da ti en let al pa mogoč še več(ker itak traja,da ti use preiskave nardijo) ne rata,pa obopuješ pa se sikiraš,pa psihiraš,na konc ti pa rečejo,ja naravno nav šlo mislim to zdravstvo...in uuse skup
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.5.2010 11:41:28
|
|
|
|
lil_
|
lepo da se stari seznami mal popucajo a ne...zato sm se pa tut jst opogumla da pridem gor...cim prej gor in cim prej dol
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.5.2010 11:45:32
|
|
|
|
lil_
|
mladika jst sm istega mnenja...zato pa razmislam da bom probala ultrazvok izsilt...ce ne gre drugac bom rekla da delava na ze eno leto in ne uspe. sej tabletk res ne jem ze vec kot eno leto...kako pa bo ona vedla a sva takrat nacrtno zacela al ne. sej nocem druzga kokr samo ultrazvoka. ce ne pa bom sla privat in bom placala...samo da bom vedla da je vse ok. sej vem da 6 mesecev ni veliko, v primerjavi z drugimi ki res cakajo ogromo let, da pridejo do , ampak bi samo rada vedla ce je z mano vse ok.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.5.2010 11:55:42
|
|
|
|
mojamura
|
punce, jaz sem čisto zmozgana, utrujena....baterije mam totalno prazne
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?