Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 7.5.2010 15:44:14
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: n@n@ IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy Mizantrop, kaj pa je kofigang? to so kot prostozidarji- vsi vedo, da obstajajo, a le malokdo se jim uspe pridružit Tisti, ki se jim pridruži, jih kmalu vidi v drugi luči. Bejž če ujdeš . Nekaj v tem stilu.....
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 7.5.2010 18:10:39
|
|
|
|
PeggyBundy
|
Hvala vsem za pojasnila.
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 7.5.2010 22:05:06
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija vidiš... glavnim akterjem se ne da več. meni se še vedno..... samo so tako dolgocajtne teme tu gor, da rajš v luno lajam in priznajte že enkrat, da nas pogrešate. jst te ful pogresam.... ti mene kaj?
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 7.5.2010 22:09:22
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Tole so pa čisto nove dimenzije (ZZZZZZZzzzzzzzZzzzzzzz)... Odkar vem za RR je tale dolgčaš na forumu presežek. Samo to sem hotela delit z vami. kdo bi bral 3 strani o dolgčasu na forumu? me..not. imam pa teorijo zakaj je tako. enostavno ste stare. vse teme že videne, prežvečene, prediskutirane. mlajšim naslednicam je ziher še zanimivo.
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 7.5.2010 22:12:51
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Tole so pa čisto nove dimenzije (ZZZZZZZzzzzzzzZzzzzzzz)... Odkar vem za RR je tale dolgčaš na forumu presežek. Samo to sem hotela delit z vami. kdo bi bral 3 strani o dolgčasu na forumu? me..not. imam pa teorijo zakaj je tako. enostavno ste stare. vse teme že videne, prežvečene, prediskutirane. mlajšim naslednicam je ziher še zanimivo. ne ne..... jst sem se mlada....sele dobro leto na RR... sam je res dolgcas
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 7.5.2010 22:16:17
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ne ne..... jst sem se mlada....sele dobro leto na RR... sam je res dolgcas ja, več mlajših naslednic rabimo...s friškimi idejami..da se stare lahko s kom kregajo..
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 8.5.2010 9:40:49
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ne ne..... jst sem se mlada....sele dobro leto na RR... sam je res dolgcas ja, več mlajših naslednic rabimo...s friškimi idejami..da se stare lahko s kom kregajo.. Eh, rabmo samo eno fejst zdolgočaseno tastaro, ki bo prišla v luštni preobleki kakat na forum. Ktera se javi????
< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 8.5.2010 9:41:14 >
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 8.5.2010 10:29:59
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 8.5.2010 22:23:42
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ne ne..... jst sem se mlada....sele dobro leto na RR... sam je res dolgcas ja, več mlajših naslednic rabimo...s friškimi idejami..da se stare lahko s kom kregajo.. Mlade so čisto brez frišnih idej. Razen točno določenega meseca v točno določenem letu ter razen sončEkov, krofEkov, snežink, rakcev in morskih zvezdic jih v življenju ne zanima ama baš nič od niča Le o čem in kaj bodo učile svoje srčEke
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 8.5.2010 22:25:49
|
|
|
|
rija
|
ne bo čisto držalo nejcko tudi fen pri 15 mesecih zna biti zanimiv
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 8.5.2010 22:31:19
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
iiiiii....smo dobili nove krofke in jagode!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2010 11:33:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2010 11:34:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 10.5.2010 12:41:47
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija aha... glih tko k hemeroide v nosečnosti A so ti kri pili? A si tečna danes? A bi rada da poka?
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 10.5.2010 12:45:29
|
|
|
|
shewolf
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA kdo bi bral 3 strani o dolgčasu na forumu? me..not. imam pa teorijo zakaj je tako. enostavno ste stare. vse teme že videne, prežvečene, prediskutirane. mlajšim naslednicam je ziher še zanimivo. Stare, prežvečene in prediskutirane.
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 10.5.2010 14:08:26
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija aha... glih tko k hemeroide v nosečnosti A so ti kri pili? A si tečna danes? A bi rada da poka? očitno ima PMS
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 10.5.2010 15:07:44
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura očitno ima PMS a-a....tisto je samo PRED mentro
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?