Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 5.5.2010 9:23:38
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: valči mizantrop,kje si ti tega talenta našla ,pa daj,kuča poso,ta pa res zna pet Pa k zobarju bi ga najraje naročila. a si vidla proti koncu, ko objema eno bejbo, ona pa zraven zavija z očmi za crknit je dedec Ja, sam je pa zvezdaaaaa!
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 5.5.2010 9:24:40
|
|
|
|
Klemy82
|
Drgač pa, ne vem, zakaj jamrate, da vem je dolgcajt, sej si ja znate same naredit žurko na RR.
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 5.5.2010 12:07:22
|
|
|
|
nejcko
|
Beda je. Povsod. Tuki, tam, pa kamorkoli se obrneš. Edino FB baje še laufa na tem netu ... ko ga je***
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 5.5.2010 12:39:37
|
|
|
|
Salamander
|
IZVIRNO SPOROČILO: n@n@ K sosedi pejt na kavico Tam je kava takooooooooo sladka Tako je... Lpo sosedu ali sosedi na kafe
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 5.5.2010 21:19:22
|
|
|
|
Pia73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Tole so pa čisto nove dimenzije (ZZZZZZZzzzzzzzZzzzzzzz)... Odkar vem za RR je tale dolgčaš na forumu presežek. Samo to sem hotela delit z vami. Imaš prav! Zelo prav! Saj ne morem verjeti ampak ****t ga, tako je.
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 6.5.2010 8:32:55
|
|
|
|
pridna_janja
|
ce bi jaz sodelovala sigurno ne bi blo dolg cas :)
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 6.5.2010 8:41:01
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
maaaaaaah, pa kaki dolgcas, nooooooo.... sj fuuuuul dogaja!
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 6.5.2010 11:09:23
|
|
|
|
Klemy82
|
ja, dogaja, dogaja... kar poka!
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 6.5.2010 11:13:06
|
|
|
|
uškinamama
|
UmpaLumpa Sem vesela in se bom pohvalila! _____________________________ Scientists have finally discovered what is wrong with the male brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left. Kako se je pa končala ta tema? No , brisali so jo...zanima me kakšen sočen detajl
< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 8.5.2010 12:28:08 >
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 6.5.2010 11:22:13
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama UmpaLumpa Sem vesela in se bom pohvalila! Dragi moderatorji, samo veselje delim, isto kot diploma, služba itd... _____________________________ Scientists have finally discovered what is wrong with the male brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left. Kako se je pa končala ta tema? No , brisali so jo...zanima me kakšen sočen detajl A neeeee noooooo, a da so brisali? Eh, bv!
< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 8.5.2010 12:28:21 >
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 6.5.2010 11:36:32
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
......razočaranje........ oz, ne...itak je bilo za pricakovat!
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 6.5.2010 11:57:28
|
|
|
|
mojamura
|
kučaaaaa posoooo posoooooooo kučaaa.....je-bote da te je-bote hehehe pa curice če vam je dolgčas vzemite motiko pa na njivo....al pa travo kosit al pa stanovanje pospravljat ali pa se učite kaj pametnega itd
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 6.5.2010 12:13:01
|
|
|
|
mojamura
|
hehehe
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 6.5.2010 12:15:07
|
|
|
|
mojamura
|
če vam je pa res tečno pa se naučite diski dance (uraden ples footbal JAR): http://www.youtube.com/watch?v=fML326GXJPY
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 6.5.2010 12:17:10
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
a je kdo kak dolgčas omenjal????? men dogaja 120 na uro
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2010 12:13:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 7.5.2010 12:45:42
|
|
|
|
PeggyBundy
|
Meni je forum zanimiv. Lukrecija, nisem ravno dolgo prisotna, kdo pa ste vi?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2010 13:22:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 7.5.2010 13:23:25
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy Meni je forum zanimiv. Lukrecija, nisem ravno dolgo prisotna, kdo pa ste vi? heee heee tle bo še žurka ne bo vam več dolgcajt
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 7.5.2010 13:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy Meni je forum zanimiv. Lukrecija, nisem ravno dolgo prisotna, kdo pa ste vi? ta pametne in ta lepe .... kofigang. lukra je pa matrona.
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 7.5.2010 13:33:26
|
|
|
|
PeggyBundy
|
Mala princeska, sem mogoče kaj narobe vprašala? Potem se iskreno opravičujem. Mizantrop, kaj pa je kofigang?
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 7.5.2010 15:19:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy Mizantrop, kaj pa je kofigang? to so kot prostozidarji- vsi vedo, da obstajajo, a le malokdo se jim uspe pridružit
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 7.5.2010 15:25:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy Mizantrop, kaj pa je kofigang? to so kot prostozidarji- vsi vedo, da obstajajo, a le malokdo se jim uspe pridružit Tisti, ki se jim pridruži, jih kmalu vidi v drugi luči.
|
|
|
|
RE: Dolgčas na forumu... 7.5.2010 15:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: n@n@ IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy Mizantrop, kaj pa je kofigang? to so kot prostozidarji- vsi vedo, da obstajajo, a le malokdo se jim uspe pridružit Tisti, ki se jim pridruži, jih kmalu vidi v drugi luči. a daj? katera pa si ti za ena pobegla duša?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?