|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: triletnica in 1 mesečnica-kako v vrtec z ...
3.5.2010 22:07:27   
ZmajTolovaj
Meni se je tudi zdela znanstvena fantastika, ampak ti povem, da je čist kul. Obvezno vstanem prva in se mal civiliziram, potem pa tista, ki se pač prva zbudi, s tem da starejša ima že pripravljene cunje, kaj bo oblekla, in ni panike, mleko jo že čaka (obvezen ritual), če tamala še ni zrihtana, dam taveliki še kako risanko za pogledat tistih 10min, pa gremo.
Saj bo, malo vaje, pa bo šlo. user posted image


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: triletnica in 1 mesečnica-kako v vrtec z ...
4.5.2010 11:03:48   
sazi
Pri nas je bilo zmedeno kar nekaj mesecev, pa še mala je imela hude krče in sem bila cele noči pokonci, pa je kar šlo. Zjutraj smo spali tako dolgo, dokler se eden od otrok ni zbudil - sem najprej potimala tega, potem pa ali zbudila drugega ali pa počakala - odvisno od ure. Je pa res, da smo v vrtec hodili ob precej zmedenih urah, vendar ponavadi med 9. in 9:30. Ko je bila mala stara 2 meseca smo se preselili v bližinio vrtca in smo zjutraj (in popoldne) šli celo pot peš - takrat je bilo še bolj lušno. Mala v košari (kasneje v športnem delu), tavelik pa peš ali pa na like-a-biku, meni pa je tudi pasalo pretegniti noge in malo zadihat - kljub totalni neprespenaosti (ali pa še posebej zaradi tega). Potem sem doma z malo spala korikor se je le dalo. Problem sem imela večkrat, ko sem jo morala buditi ob odhodu po starejšega v vrtec.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: triletnica in 1 mesečnica-kako v vrtec z ...
5.5.2010 9:43:52   
naja78
ojla.sva na istem.user posted image
3 in pol letnik in 5 tednov star fantek.jaz pa po CR.samo sem pa čist v formi in meni osebno ni bilo nič hudga.
se sprašujem tudi jaz.user posted image s tem da je 3 letnik naporen kot najbolj doslej,1 mesečnik pa se mi smili kako izpeljat situacijo,ko smo sami.si ne predstavljam drugega kot v dežju,pod marelo,mali pa peš s svojo.ker v avtu ga samga ne morem pustit-mlajšega seveda.sosede so prestare ali po službah ,babice delajo,dediji tudi.user posted image ko je pa lepo vreme pa peš.druzga ni.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: triletnica in 1 mesečnica-kako v vrtec z ...
5.5.2010 9:45:30   
naja78
aja, ta čas ko malega rihtam,dam tavelikemu risanke za tistih 15 min.obveno vse prej pripravim in prej ustanem.je lažje in vse organizerano.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: triletnica in 1 mesečnica-kako v vrtec z ...
5.5.2010 9:55:18   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu

uff...ko tole berem,se mi zdi vse tako lahko,no bo treba res začet z dejanji in to najboljše kar jutri,problem edini je ker mi ta micena zelo malo spi,pa še to samo na rokah,kriva al ne kriva,edini način da je tiho...res da je nedonošenka,ampak v smislu da je 1 mesec prej rojena,ampak je orng baba,samo ma krče,ko jih pa nima pa izsiljuje da kr pomodri,zraven pa še jaz...no dosti stokanja,vem da bo kmalu lažje...iskrena hvala vsem z nasveti,vsaj vidim da nisem edina k ma te probleme in mi je prec lažje...poljubčkov veliko vsemuser posted image


še 1 nasvet.
za krče. da utihnejo,....user posted image user posted image

kupi DUDO,daj na dudo kapljice proti krčem (se dobijo v vsaki lekarni-od mojga malčka firme),so sladke in jih popolnoma zafiksajo.sem imela isto situacijo pri prvem,je tudi pomodreval,...ajajoj kak karakter......pazi se......user posted image user posted image .
in res pali.in ne štej koliko jih daš.mi  smo se v drugo veliko bolj pripravili za krče in že laufajo 2 kapljice.res pa je da ni hudo in veliko spi.govorim za prvega,edino to ga je umirilo.

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: triletnica in 1 mesečnica-kako v vrtec z ...
5.5.2010 16:07:16   
Jančika_
Meni je bila prve tedne v največjo pomoč štorklja in mi je še zdaj. Malega si naštimam not, eno roko imam pa še vedno fraj za druga dva krotit. Zdaj tako ni nobenih težav, prve tedne, ko smo se šele spoznavali in navajali, je bil pa mali najbolj miren pri meni v štorklji in sem pač hodila okoli ves čas navešena z njim.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Vrnitev na delovno mesto poporodniškem dopustu
viki92

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?

• Težave z usklajevanjem službe in družine (48%)

• Strah pred izgubo službe (11%)

• Prilagoditev na novosti in spremembe na delovnem mestu (10%)

• Preobremenjenost in pomanjkanje energije (15%)

• Z vrnitvijo na delovno mesto nimam težav (15%)


Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!