Zofy -> RE: odgovor vrtca o sprejemu! (28.5.2010 15:25:19)
|
Kroky. jaz jih tudi ne razumem. Sem že pol leta nazaj govorila z njihovo svetovalno delavko kako je s tem, pa je rekla, da se trudijo (kao) gledat, da je otrok skupaj, ampak da imajo prednost tisti, ki imajo več točk. Torej, če je nek otrok, ki ima npr. 77 točk in želi npr v enoto Mehurčke in tvoj otrok, ki jih ima npr 76 in že ima sestro v Mehurčkih, bo sprejet tisti s 77. točkami pred tvojim. Tvoj le. če bo dovolj mest. Meni se to zdi nepravično in neumno in sploh neživljensko. Ker je lažje nekomu, ki ima 1 otroka stopit tisti 1km stran kot tebi vozit enega v eno enoto in drugega v drugo. Sedaj sem vsa prestrašena in panična, ker ne bom vidla odločbe do ponedeljka, da se je nam zgodilo isto. Ker to pomeni, da moram najprej v en vrtec, oba otroka iz avta vzet (pa če dežuje, sneži, pada toča ali pa sekire), z obema it do 1. vrtca, prvega tam odložit, it z 2. v avto in se odpeljat do 2. vrtca, ga tam odložit in pol se odpeljat v službo. Jao, jao.... Predlagam, da pokličeš svetovalno delavko ali še boljše, da greš osebno tja in ji potarnaš. Menda imajo še nek buffer in se zna zgodit, da te bojo premestili (upam zate). In tudi zame, ker po moje sva na istem, saj je naš fant februarski in je po moje tudi v še ne odprto enoto sprejet.
|
|
|
|