Zala01 -> RE: odgovor vrtca o sprejemu! (26.5.2010 13:50:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam ojla! mi smo tudi v nestrpnem pričakovanju. Se mi zdi prav brez veze, da moram bit nervozna, ker imamo dva že v vrtcu in še lani bi se mi zdel samoumevno, da pridemo tudi s tretjim not. Ampak je pa velika verjetnost, da zvisimo. No, ker ste nekatere bolj pismene kot sem zgleda jaz, imam eno vprašanje, ki bo verjetno odločalo o našem (ne)sprejetju. Jaz sem z otroki prijavljena v LJ že od pamtiveka, mož pa ne. Torej, ali dobim pod točko 2 kaj pik ali ne? evo, če se kateri da premislit, sem kopirala kriterije (bolj ko razmišljam bolj se bojim, da pod točko 2 zvisim, ker smo pod točko 1 šele pod č, tega pod 2 sploh ni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ). vem, da je to moj problem, ampak bom vseen hvaležna - več glav več ve, ne? Prebivališče (upošteva se ena izmed variant): a Otrok in starši imajo stalno prebivališče na območju Mestne občine Ljubljana 50 b Otrok v enostarševski druţini ima skupaj z enim od staršev stalno prebivališče v Mestni občini Ljubljana 50 c Otrok tujcev, ki ima skupaj vsaj z enim od staršev stalno ali začasno prebivališče na območju Mestne občine Ljubljana in je vsaj eden od staršev zavezanec za dohodnino v Republiki Sloveniji 50 č Otrok in eden od staršev, s katerim otrok ţivi, imata stalno prebivališče na območju Mestne občine Ljubljana 45 Stalnost bivanja v Mestni občini Ljubljana (upošteva se ena izmed variant): a Ob izpolnjevanju kriterija 1. a ali 1. b ali 1. c imajo/ima starši stalno prebivališče (tujec pa lahko tudi začasno) na območju Mestne občine Ljubljana neprekinjeno najmanj 1 leto na dan 31. 12. v letu pred javnim vpisom novincev 20 b Ob izpolnjevanju kriterija 1. a ali 1. b ali 1. c ima eden od staršev stalno prebivališče na območju Mestne občine Ljubljana neprekinjeno najmanj 1 leto na dan 31. 12. v letu pred javnim vpisom novincev, drugi od staršev pa manj 15 a veš, da ti ne znam pomagat, v 2. točki 'č' res ni nikjer naveden, tako da ne vem. Sej boš pa tako zelo kmalu zvedela, ti držim pesti, da uspešno, če smo že mi izviseli.
|
|
|
|