TuBoLina_86
|
moj je star 7,5 mesecev, pa se še vedno vozi v lupinici... pa tudi gleda okoli, je tudi firbčen, pa tudi drži sam glavo, že kmalu po rojstvu jo je znal sam držati.... par sekund.... je tudi zelo močen, že od rojstva... a kaj mi pomaga, da je močen, da drži sam glavo, da je radoveden, ga dam pri 3 mesecih v AS kategorije 9 - 18 kg, se peljem lepo, normalno po cesti, mi skoči nekaj na cesto, naglo zavrem.... ali pa se kdo drug v mene zaleti, saj ne rabim bit jaz kriva... otrok ima posledice, če sploh preživi.... kaj mi hasni, da pol sploh mam avtosedež, če otroka več nimam? ----> kaj pravite na tak scenarij? kdo bo pol kriv? mati, ali tisti ki se je v tebe zaletel? kdo bo nosil večje breme celo življenje? a vas reklame na tv, internetu.... glede varnosti otrok v prometu nič ne ganejo? kaj ti hasni policaj v družini? te bo ustavil, spregledal neprimeren avtosedež, te spustil naprej, čez nekaj minut pa bo moral na kraj nesreče? a ti bo lahko povrnil življenje? enim niti kani ne zaležejo... kazen plača, dela pa itak po svoje.... opisala sem nekaj scenarijev, ki se lahko zgodijo ob PREpametnih mamicah, ki ogrožajo nedolžne otročičke..... to ne pomeni, da komurkoli želim kaj slabega.... z tem hočem samo povedati, da dokler se ne zgodi, s(m)o lahko vsi pametni, pa imamo lahko vsi policaje v familiji..... no, moj malček bo naslednji mesec dobil avtosedež od 9 - 36 kg... pa mi niti malo ni žal, da bom ga 8 mesecev vozila v lupinici.... saj vendarle gre za njegovo varnost...
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|