Aninchy
|
Br dan....... najprej: zivepo ?!?!??! Pa ko hudirja delaš ti duma?! Jst pa iz zadnjega pregleda pri G... nič vzpodbudnega........ Tok sem jezna, da bi jo raztrgalaaaaaa! Nazadnje mi je vzela bris za streptokok B (seveda samoplačniško!) in danes (!!!) jst zvem, da mam glivično vnetje in da morm svečke jemat?!?! Halooooo, pa ne bi to ona mogla že vedet, glede na to, da nism nikol mela izcedka, pol kr naenkrat pa?!? Pa je rekla: ja, to se samo pripravlja na porod... Ja hudiča seee No, še dobr da nism šla že rodit, ker baje je ful nevarn, če se slučajn beba okuži med porodom!! In to men ona dons poveeee?!?! Ijoooj, še dobr, da so mi že prej pritisk merl, ker bi po tem šoku biu ziher čez 200! Ja, u glavnem, je rekla, da me je klicala, ko je dobila izvide, ampak se nism oglasla Ampak jst to nč ne vem.... sicer bi pa mogoč lohk še enkrat probala mal kasnej?!?!?!? Jaoo! Raznesl me bo, se nad tipkim izživljam! Najbolj smešn je pa to, je rekla, da morm it po svečke, pa da nj celo škatlo ponucam (!!) vsak večer po eno, pa sm js rekla, ja kk, če mam pa že ta tedn rok?! Pa una men: ja pol pa tolk, kolkar boš... Halooooo!?!?? In pol k sm še mojmu povedala, je itak čist znoru, da sej je un vedu, da ne bi smela "slončkat", pa da zdej zihr ne boma več (čeprav sva zdj zadni mesec skos s kondomom) in zdej bom jst sitna, k ne bom več seksala!! Jst pa toook rada to delaaaam! Sem pa prašala, od česa bi lohk sploh to dobila, je pa rekla, da to je še najmanj, kar lohk kot nosečnica staknem Okeeeej....?! Res nimam pojma, kje bi se lohk okužla, morm mal pogooglat od česa sploh pride do tega... Nč no, jst zdej po novem upam, da grem rodit šele takrat, ko celo škatlco ponucam... Đizus, to je pa še lohk neki cajta... pa Lp!