Aninchy
|
Starševski dodatek - ja, jst sem že tudi oddala vlogo (na eni strani za dodatek, na drugi pa za paket). In potem sem v roku parih dni dobila odločbo, da dobim denar za paket, o dodatku ni pa nič pisal. In sem vprašala na CSD in mi je povedala, da dobim odločbo šele, ko prinesem rojstni list - torej po porodu! in ker se dodatek nakazuje za nazaj, ga dobim šele naslednji mesec, do tedaj pa samo DSP. Kapiš? Pri porodniški jo dobiš pa že tisti mesec, ko nastopiš porodniško, ja. Logično, saj bi bila sicer brez dohodka... Kak se počutm pametno! Dones sem bla na našmu vikendu, k so šli naši špricat vinograd. Nisem bla tam že kaki 2 leti ziher! Mi je blo kr všeč, sam mal me moti, ker včasih so bli sami mali vikendi in kleti, zj je pa poooovno novih modernih hiš Mi nekak ne sede v tisto okolje (route ). Zdej sm pa zmatrana, vmes k sm vas brala sem pojedla večerjo (2 makovki!), aja, pa še to nj povem, da mi je star ata podaril en kovček z jedilnim setom za 6 oseb. Je rekla stara mama sicer, da bo to enkrat kot poročno darilo, no, pa ker ne vem, če bo do te ohceti sploh prišlo, sem ga dobila že zdaj. Sem pa mal jezna dans na mojga ! Je bil danes fraj, pa je reku, da bo mami vrt preštihu, pol se bo pa ubadu z enim programom za snemanje (al neki tajga...). In zato, da bo imel mir, sem šla jst z našimi na vikend. Sem pa prišla prejle domov, je pa reku, da gre pink-ponk špilat. Mislim WTF?! cel dan se nisva vidla, pa še zvečer, ko pridem more it od doma!! (mal sem jezna, ker danes sva imela v planu "slončkanje"!) Jutri imam pa pregled in mi bo vzela bris za streptokok B, tak da od tega naprej naj ne bi seksala, da slučajno še vmes ne pride do okužbe. Zdaj pa me slučajno misli pustit na cedilu?! (sem pa potrebna k Sahara vode! ) Mah nič, grem se vržt pod tuš, pa mal spedenat, pol grem pa pred TV in ga čakat, da pride... Al pa mu bom po fonu težila naj že pride seeeeksaaaat! Ehh sej ne, jst nism taka!