Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Novorojenka v MB se ni zadušila 16.7.2005 14:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, samo zjutraj se zbudi brez glasu, izsušen in z nižnjo težo kot zvečer. Bogve, zakaj?
|
|
|
|
Novorojenka v MB se ni zadušila 17.7.2005 16:21:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem da se sploh ne zbudi, Splišni, ker tud zaspi ne :( Zato, zato jaz pravim, da rooming-in absolutno ja. Je treba izbrati med tem, da si mamica spočije, otrok pa v drugi sobi, na drugem koncu hodnika, tuli in trpi, in tem, da mamica trpi za dobro otroka.
|
|
|
|
Novorojenka v MB se ni zadušila 18.7.2005 7:25:40
|
|
|
|
Anonimen
|
js sem rodila na jesenicah, z ea, nisem bla ne vem izmučena do konca, v bistvu je bil moj porod mala malca, saj počutla sem se tko, sej zarad ea nism sploh imela občutka da se kej dogajal. ampak telo pa glih tko ve, da ej izgubilo en kup tekočine, en kup nasilja nad telesom ja. in sestre so same pršle 2 noči in vprašale če mi odnesejo tiso in so jo in za to sem zelooo hvaležna, saj sem bla pol po dveh naspanih nočeh čist drug človk. pa tut ni res da bi tisa pršla nazaj izsušena in z nižjo težo, ker so jo pač umetno nafutrali, zgodaj zutraj pa je bla že pri meni na dojenju. vse pohvale šeenkrat in še mnogokrat jesenicam, mene bodo še vidl tm. to je mamicam in otročkom prijazna porodnišnica! lp, lara
|
|
|
|
Novorojenka v MB se ni zadušila 21.7.2005 16:04:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Meta, pa kako ne razumeš, da včasih NE MOREŠ, da fizično čisto preprosto ni izvedljivo? Srce se ti para, ampak ne moreš!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?