urbancek -> Novorojenka v MB se ni zadušila (14.7.2005 10:54:21)
|
Sploh si ne moremo predstavljati, kako hudo je njeni mamici. Tudi jaz upam, da se bo sedaj vsaj nekoliko lažje prebijala, saj ni hujšega kot občutek krivde, da si ti povzročil smrt svojega ljubljenega otroka, da pa o ljudeh sploh ne govorimo, ti so na splošno žleht in samo čakajo kako nekoga še bolj prizadeti in obtoževati, kot se že sam. Je pa izguba svojega otroka nekaj najhujšega, kar se lahko zgodi neki materi. Meni bi se kmalu pri drugi hčeri, ko sem jo pri treh mesecih našla v postelji brez znaka življenja. Šlo se je za sekunde in ne več za minute. Tisto noč sem postala tudi belolaska, saj je bil to tak šok, da se še danes stresem ob misli na to kaj bi bilo, če bi šla samo minuto kasneje k njej pogledat. K sreči se je dobro izteklo, čeprav so mi rekli, da otrok ne bo nikoli normalen, ker ko sem jo najdla ni dihala. Mamici tistega otročka izrekam iskreno sožalje, čeprav vem, da tega ne bo brala. Vam drage mamice in bodoče mamice pa veliko sreče in potrpljenja s svojimi nadobudneži, ki so včasih neukrotljivi, pa kot pravim jaz, važno je, da so živi in zdravi. Znam dolgovezit, saj vem
|
|
|
|