Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tožba MOL za povračilo stroškov zaradi ne... 3.5.2010 16:59:05
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1 Kerensa*, nihce ne oporeka Jankovicu, da ni cisto nic naredil, gre pa vecini (priznam, tudi meni) na zivce to, da je tako vehementno trdil, da bo vsak ljubljansko otrok dobil mesto v vrtcu (ko bodo npr. izloceni vsi "neljubljanski", ki so glavni krivci za pomanjkanje mest). Kaj pa letos - ja, spet jih je cisto presenetilo, koliko je vlog - in to samo "pravih Ljubljancanov"? Ja, ne mores verjet, a ne?....Koga ima tu za norca? Nobenega nima... drugi imajo njega, ker je tu še Ministrstvo za šolstvo saj je po ta novem nov pravilnik in sicer, da se poveča kvadratura na otroka kar pomeni, da s tem lahko sprejmejo dejansko manj otrok, kot so sploh pričakovali... in kaj sedaj???? JA najbolje, da res kar njega spljuvamo, ki se trudi, da bo čimveč otrok iz MOL a dobilo vrtec. Se mi zdi, da dela veliko na temu.
|
|
RE: Tožba MOL za povračilo stroškov zaradi ne... 3.5.2010 18:02:58
|
|
|
|
zaspancek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Nobenega nima... drugi imajo njega, ker je tu še Ministrstvo za šolstvo saj je po ta novem nov pravilnik in sicer, da se poveča kvadratura na otroka kar pomeni, da s tem lahko sprejmejo dejansko manj otrok, kot so sploh pričakovali... in kaj sedaj???? JA najbolje, da res kar njega spljuvamo, ki se trudi, da bo čimveč otrok iz MOL a dobilo vrtec. Se mi zdi, da dela veliko na temu. Joj no...mislim, da se g. zupan zna cisto dobro sam zagovarjat, tako da res ne potrebuje dodatnih hvalospevov oz. gorecih zagovornikov . Nikjer ne trdim, da je ravno on odgovoren za nastalo situacijo (seveda ima npr. ministrstvo za solstvo se kako veliko pri tem, pa tudi prejsnje obcinske garniture...). Ampak ne morete pa trditi, da je pa ravno ta novi predlog pravilnika glavni razlog za to, da se MOL (vkljucno z zupanom) spet cudi nad (pre)velikim stevilom vlog - mislim, da je bila nekje objavljena stevilka okoli 1000 prevec. Vsaj po lanskem razpisu (ce ne prej) jim je oz. bi jim vsaj moralo postati jasno kakšno je stanje, a je tako ?
< Sporočilo je popravil zaspancek1 -- 3.5.2010 18:16:35 >
|
|
|
|
RE: Tožba MOL za povračilo stroškov zaradi ne... 4.5.2010 7:39:07
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1 Vsaj po lanskem razpisu (ce ne prej) jim je oz. bi jim vsaj moralo postati jasno kakšno je stanje, a je tako ? točno tako ja!!!
|
|
|
|
RE: Tožba MOL za povračilo stroškov zaradi ne... 4.5.2010 14:05:51
|
|
|
|
modrina08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Mašinka... Tvoja ideja v osnovi sploh ni slaba, je pa (žal) absolutno nerealna. Zakaj? Kot prvo zato, ker stanje ni tako hudo, kakor ga opisuješ (verjamem pa, da se tebi trenutno tako zdi, ker nisi dobila mesta v vrtcu za svojega otroka), kot drugo pa zato, ker definitivno ne drži, da MOL ne naredi ničesar. Draga Kerensa, verjento si ti ena izmed teh srečnic, ki vrtec imajo. Ampak situacija, ki jo opisuje Mašinka je slaba oziroma še šlabša. Jaz sem videla še več kot 5 otrok na 15 m2 in še psa zraven in je stalo krepko več kot 300 EUR Verjetno ti pač nisi v tej situaciji, ali pa imš resnično srečo, da ti ni treba iskati varstva za svoje otroke.
|
|
|
|
RE: Tožba MOL za povračilo stroškov zaradi ne... 6.5.2010 14:29:29
|
|
|
|
Zofy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1 IZVIRNO SPOROČILO: Mašinka Saj ne gre za tožarjenje v smislu "dajmo kaj zaslužiti".... Mogoče bi naše mestne veljake kakšna tožba spodbudila k temu, da bi se glede vrtcev v MOL kaj premaknilo! Problematika je znana že kar nekaj let, pa se nič ne premakne, kvečejmu na slabše gre. Pravilniki gor, pravilniki dol, mest pa še vedno ni dovolj za vse. In zakaj ne bi VSI, ki ne bomo dobili vrtca tožili države? Zakaj je to tako nezaslišano? Zakaj ti da država (oz. občina) da subvencijo samo v primeru, če si že itak srečko, ki ti uspe dobiti javni vrtec? Tisti, ki bomo zviseli, bomo zviseli pa na celi črti? Po moje bi bilo fer, da bi vsi dobili enako, torej, če bi ti država (ali občina) krila 150 EUR na mesec pri javnem vrtcu, naj ti to da tudi v primeru, če vrtca zaradi pomanjkanja mest nisi dobil. A ni tukaj neke logike ? Mašinka Ja, seveda je logika v tem. Sicer pa, ce se je v Kamniku nekaj premaknilo, zakaj se ne bi tudi v MOL ali pa kje drugje : http://www.brane-golubovic.com/obiski-dogodki-novice-./subvencija-za-otroke-ki-niso-vkljuceni-v.html Tudi v Izoli dajo baje po 100€ subvencije na mesec vsem, ki niso dobili vrtca.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?