|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
22.9.2010 9:09:38   
jmpolona
Alo. Tudi z moje strani dobro jutro vsem.
Pa dobrodošle nove souser posted image .

Se ti pridružujem pri mnenju glede poroda agataema. Manj kot se obremenjuješ bolje je.
Moj prvi porod je bil tudi OK - zbudla sem se s popadki ob 1ih - sem misla, da imam prebavne motnjeuser posted image . Pa me je malo črvičlo na 5 min, in moj zaskrbljeno kaj misliš, da je to to? Pa jaz suvereno, ne ziher ni, saj so mi v materinski rekli, da se začnejo popadki na 20 min user posted image . No pol pa smo šli počasi v bolnico, prišla tja ob 3.30, v sami porodni sem bila pol skupaj 2 uri in ob 7.30 je prišla k nama najina punca. Če potegnem črto, sploh ni bilo hudo - razen tik pred zdajci. Tako, da sedaj upam, na podobno izkušnjo ali še kaj krajšega.

Je pa dejstvo, da ima veliko žensk željo nosečkam razlagati kako hudo je in kaj gre lahko vse narobe in kako so one trpele. Pol pa (vsaj jaz) si zapomneš samo slabe zgodbe, dobre pa kar malo pozabiš.

Še nekaj, a je katera že razmišljala o testiranju za streptokok B (ali nekaj takega)?

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
22.9.2010 9:09:55   
agataema
Glicinija: ultiva se daje intavenozno, EA pa v hrbtenjačo. Pušenjak je napisal, da je EA boljša za splošno počutje, ker si od ultive "zadet", drugače pa naj bi delovale zelo podobno.  Pri ultivi si ob vsakem popadku sam s pritskanjem na gumb doziraš, ne moreš si pa predozirat, ker ima ta črpalka varnostni mehanizemuser posted image . Za razliko do epiduralne, pa ultiva zelo hitro po prenehanju doziranja (po iztisku otroka) izgubi svoj vpliv oz. kako naj napišem, se ženska počuti normalno.

(odgovor članu glicinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
22.9.2010 9:12:08   
agataema
JMPolona: meni je G sama predlagala, da bi testirali za Streptokok B. V prvi nosečnosti me ni dala testirat, tako da ne vem zakaj zdaj ta ideja. Se mi pa zdi, da se je pametno testirat tam po 35. tednu, ker če se prej in je neg. se ta strptkok vseeno še lahko pojavi.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
22.9.2010 9:35:06   
jmpolona
Pa slučajno veš koliko pride testiranje? Baje zelo varirajo cene.

Sem slišla (ne vem če je dejansko res), da je zadnje čase veliko žensk "okuženih" s tem streptokokom B. Moja kolegica je pred dvemi leti rodila 1.user posted image brez streptokoka, letos pa 2.user posted image s tem streptokokom. Še dobro, da se je prej testirala in da so pri porodu to vedeli.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
22.9.2010 9:39:38   
neža41
lep pozdrav vsem,
pa da še jaz povem svojo izkušnjo s porodi.mislim ,da sem imela srečo, ker nisem niti enkrat potrebovala ničesar (čeprav sem drugače zelo občutljiva na bolečino ..pri zobozdravniku sem že kolabirala) samo pri prvem je bilo boleče in trajalo 5 ur,ampak mislim ,da zato ker me je bilo strašno strah po vseh zgodbah ,ki sem jih slišala in pretenjih: boš že videla kaj je to!!! pa otrok je bil zelo velik in 4,3 kg ampak itak potem vse pozabiš ,ko dobiš svojo štručko v naročje... in priznam , da nisem bila nikoli v življenju tako ponosna kot s svojim otrokom v naročju.
porod je ena velika izkušnja in če si nanjo pripravljen čudovita. mislim si , da se verjetno nekako tako počuti alpinist ,ko pripleza na Mount Everest...po vseh naporih ,včasih ekstremnih je na vrhu...ali nekdo ,ki dobi olimpijsko medaljo....počuti se najboljši na celem svetu,nepremagljiv ...mogoče izgleda malo egoistično gledano.. meni je pač bilo tako.
tudi tega otroka bi rada rodila čisto naravno, če bo vse potekalo ok.... če ne se bodo pač G odločili kakoin kaj.jaz zaupam mojem G.
lep dan vsem nosečkam,

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
22.9.2010 9:43:33   
_CiCika_

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST,OTROK DOMA, SPOL, PREBIVALIŠČE,
31.12.2010
user posted image  Špica84, 26 let ,Ljubljana  user posted image

01.01.2011
user posted image
 pinky86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted imageLjubljana okolica
user posted image  BAJCI, 3user posted image , 0 user posted image , okolica Ivančne Gorice
 user posted image  Roksana3, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image , Velenje
user posted image   PATRICIJA30, 33 let,  user posted image , user posted image Okolica Maribora

02.01.2011
  user posted image  3.tanci

03.01.2011
user posted image  mojani, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted imageRogaška Slatina
user posted image  mamica00,  3 user posted image , 2 user posted image , Velenje

04.01.2011
user posted image  aischa1, 5 user posted image , 3user posted image , Koper
user posted image  honey 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image  , Logatec

05.01.2011
 user posted image  Arwenko, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image
user posted image  Loni76, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana
 user posted image  jmpolona, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica Celja user posted image
 user posted image  Nataliya, 23 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Ljubljane user posted image
user posted image    BAMBINA_, 27 let, 2user posted image , 1user posted image  
  user posted image   *miška*, 28 let, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image
user posted image     neža41, 164165 let, 4user posted image , 3user posted image , Primorska, user posted image

06.01.2011
user posted image  Armstrong, 25 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Kranja

07.01.2011
user posted image  _mona_, 23 let,2 user posted image ,0 user posted image , Posavje

08.01.2011
user posted image  _CiCika_, 1 user posted image , 0 user posted image , Zasavje user posted image
user posted image   Katja85, 25 let, Šentilj user posted image

09.01.2011 
 user posted image  mami tiana, 31 let, 2 user posted image ,1 user posted image , Ljubljana
user posted image   chloe, 30 let, 2 user posted image , 1user posted image   
user posted image    brcica, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Okolica Domžal
user posted image    ana19,  1 user posted image , 0 user posted imageuser posted image

10.01.2011
user posted image  ula30
user posted image  JB, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image  anonimna,
user posted image
user posted image  *tajda*, 28 let, 2user posted image , 1user posted image   user posted image

11.01.2011
user posted image  živa25, 25 let, 3 user posted image ,1user posted image , Šentvid pri Stični user posted image

user posted image  maggie27, 27let,
user posted image

user posted image   matejas, 32 let, 3user posted image , 2user posted image   user posted image

12.01.2011
user posted image   Nike78,  
user posted image   Chandra, 31 let  user posted image

13.01.2011
user posted image  amelia  
user posted image  baby1978, okolica MB  user posted image
user posted image  anonimen, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image  megiv, 30 let, Okolica CE
user posted image   bambina
user posted image   Morje06, 30 let, 2user posted image , 1user posted image    user posted image   
user posted image   mamuška13, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image

14.01.2011
user posted image  petral, 27 let, 2user posted image ,1user posted image Dolenjska
user posted image  briljantina, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image  Trbovlje user posted image
user posted image  TMS82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted imageCelje 

15.01.2011
user posted image   roža03, 26 let, 5user posted image , 2 user posted image    user posted image
user posted image   Lu, 31 let, 3user posted image , 2 user posted image    

16.01.2011
user posted image  poka29, 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image  spaghetek, 30 let, 1user posted image .0user posted imageAnglija
user posted image   Nina, 30 let, 2user posted image , 1user posted image

17.01.2011
user posted image   Lubici, user posted image , 1 user posted image

18.01.2011

user posted image  agataema, 2 user posted image , 1 user posted image ,Gorenjska user posted image
user posted image   gaya24, 27 let, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image
user posted image  zarja86, user posted image
user posted image   Cofelle, 28 let, 1 user posted image , 0user posted image , okolica Žužemberka user posted image
user posted image  glicinija, 30 let, 1user posted image , 0user posted image , okolica Ptuja  user posted image

19.01.2011
user posted image  anerin, 3user posted image , 1user posted image
user posted image anny_, 23 let, 1user posted image , 0user posted image , Velenje user posted image
user posted image   Janchek81, Ljubljana
user posted image   ašat, user posted image

20.01.2011
user posted image  rdečabela, 24 let, 1user posted image , 0user posted image , Posočje
user posted image   jakobinka, , 1user posted image , 0user posted image    user posted image
user posted image   Inčika2, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Dolenjska, user posted image

21.01.2011
user posted image  darchy82, 28 let, 2user posted image , 0user posted image okolica Žužemberka, user posted image
user posted image   Janci F, 2user posted image , 1 user posted image ,  user posted image
user posted image   planikica, 1user posted image , 0 user posted imageLjubljana

22.01.2011
user posted image   MojaV, 1user posted image , 0 user posted image ,
user posted image   mafika, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image   metuljcek, 31 let, 1user posted image  , 0user posted image    user posted image
user posted image   lorch, 681682 user posted image , 1 user posted image  , user posted image

23.01.2011
user posted image  štručka30,  Koper
user posted image   pujs666, 27 let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image

24.01.2011
user posted image  pika27, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  čebela adela, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image   benetke, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image

25.01.2011
user posted image  tinca minca
user posted image   januarcek2011, 2 user posted image , 1user posted image  , Gorenjska user posted image

26.01.2011
user posted image   jadrnica, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image    bim*bam,

27.01.2011
user posted image   ZOJA11, 34 let, 3 , 2 user posted image Gorenjska
user posted image  Putka, 3user posted image , 2user posted image , Ljubljana
user posted image  br27 , 27 let, 4 user posted image , 0 user posted image , Žalec user posted image

28.01.2011
29.01.2011
30.01.2011
user posted image   piškamiška, 995996 user posted image , 1 user posted image

31.01.2011

03.02.2011
user posted image   rebeka84, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image   

Skupaj Januarke 2011: 83

Pričakujemo:
user posted image  - 22
user posted image  - 10
user posted image - 5

Z NAMI SO BILE:

user posted image  Katja80 user posted image  user posted image
user posted image  Maaca86 user posted image   user posted image
user posted image   nini78 user posted image   user posted image
user posted image  Ella31 user posted image  user posted image

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
22.9.2010 9:43:43   
_CiCika_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image
 Datum, Nick:

SEPTEMBER
22.09. - *tajda*
24.09. - jmpolona
27.09. - spaghetek, Nataliya, rdečebela, _CiCika_
28.09. - briljantina
30.09. - darchy82, jakobinka

OKTOBER
05.10. - roža03, Lu, špica84

06.10. - gaya24
08.10. - anny_
12.10. - Arwenko, lorch

13.10. - agataema, bambina
18.10. - maggie27

19.10. - planikica, januarcek2011

user posted image

SEPTEMBER
29.09. - aischa1, *tajda*

OKTOBER
11.10. - darchy82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                         

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
22.9.2010 9:51:06   
Arwenko
Danes imam pa jaz 3D...komaj čakam, vam javim pol zvečer kako je bilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
22.9.2010 9:52:43   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Suzy29 v pikapolnici imaš akcija pp p3 modularni sistem za 400€,sicer ne vem če je še bila je

Se najlepše zahvaljujem za informacijo.......vsem januarkam pa želim veliko veselja in čim manj skrbi v nosečnostiuser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
22.9.2010 12:45:40   
Nataliya
Helllo!
Po dolgem času se vam spet oglašam. Vidim da je veliko novih januark - čestitke.
Drugače je pa vse super v ponedeljek imam spet pregled in komaj čakam. Glede poroda pa sem tudi sama zelo prestrašena.. čeprav ni tako blizu me že zdaj skrbi kako bo potekalo..

Sicer pa nisem še nič nakupovala. Naročila sem pa voziček, ki ga pričakujem v začetku naslednjega tedna; potem pa se bom počasi odpravila tudi malo nakupovat. Sicer me pa oktobra že čakajo predavanja na faksu.

Zanima me če je katera že šla v materinsko šolo oz. kdaj boste šle?

Lp user posted image

Nik 25.12.2010
8.1.2013

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
22.9.2010 12:56:10   
špica84
Lep pozdravček nataliya.Jaz grem  v mš v začetku oktobra.A ti si se že prijavila.

(odgovor članu Nataliya)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
22.9.2010 13:52:22   
*miška*
Evo me sem že iz pregleda. Ta pregled je sicer čisto brezveze, zmerila mi je samo trebuh z metrom. Rekla mi je, da ima nadpovprečno velik trebuh user posted image in da očitno moji user posted image nič ne manjka. Prosila bi vas, da napišete, ko vam bodo merili trebuh, koliko ste imeli velikega, meni piše v materinski S/F 27,5, da malo primerjam. Sem pa točno 25. tednov danes.
Glukoza test tudi opravila z oceno odlično user posted image . Rezultat je bil 5,1, mislim, pa da je meja 7,5 nekje.

Naslednji pregled imam 20.10 in moram prej še v laboratorij dat vodo in kri za 3.toksoplazmo pa hepatitis,  pomoje vse to kar so pregledali že na začetku. Pa še samoplačniško mi bo 3d naredila, pa še malo bova 4d pogledale je rekla.

To je zaenkrat vse iz mojega poročanja .

Na seznamčku vs. vidim, da fantje krepko vodijo.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
22.9.2010 14:15:31   
petrca2507
Pozdravljene vse nosečke. Dolgo časa sem razmišljala, če bi se javila v to temo... Sem sestra od Janchka81. Tista, ki ureja seznam, bi jo prosila, da jo umakne iz njega. user posted image
Prejšnji teden so ji na morfologiji v P ugotovili, da ima otroček hudo obliko Spina Bifide in ventrikulomegalijo. Danes ob 8h je bila sprejeta v P, kjer ji bodo sprožili porod. user posted image

Pokomentirala bi tudi Ultivo in EA. Sama sem rodila julija letos v ljubljanski P in sem se odločila za Ultivo. EA nisem hotla vzet, ker sem imela težave s simfizo. V takem primeru sicer že prej odsvetujejo EA, ker ne čutiš bolečine in se lahko kosti preveč razmaknejo, če ne celo počijo.
Od Ultive si glih tolk zadet, kot bi bil pijan. Jst sem bila z njo zelo zadovoljna, saj sem imela težak porod. V P sem prišla s svojimi popadki, odprta sem bila 4cm, pa so mi vseeno dodali še umetne popadke. Ultivo si sam doziraš na 2 minuti. Tud če že prej pritiskaš na gumb, se injekcija ne sprosti, ker je nastavljena na timer. Dozirat si moraš pa že mal pred popadkom, ker je reakcijski čas cca. 15 sekund. Meni so ultivo odklopil pred iztisom, ker sem mogla iztis čutit in trezno sodelovat z babco.
Kljub temu, da sem bila na Ultivo priklopljena cca. 5-6 ur, mi ni pustila nobenih posledic.

www.petrca.net

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
22.9.2010 15:20:32   
pika27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Janchek81. Želim ti, da se po taki izkušnji čimprej sestaviš. Si ne znam predstavljat kaj preživljaš.

Ultivo ti naštimajo kot infuzijo v žilo in si jo tko kot so punce že povedale sam doziraš. Se zgodi, da ti dajo premočno dozo (to se je zgodilo eni moji kolegici) in pol si res lahko ful zadet - ona se ubistvu tud ful mal spomni. Ampak pri meni je bila anesteziologinja zraven kar nekaj časa od začetka in je spremljala kako sem. Jaz ne bi rekla da sem bla neki konkretno zadeta, vse vem, je pa res, da ko ti popadek popusti včasih mal zadremaš, no vsaj jaz sem, ker mi je voda odtekla ob 4 ponoči, pa sem bla še mal zaspana. Drugače mi je pa vmes prišla zvišat dozo (zaradi povečanih bolečin od umetnih popadkov) in mi je za par minut dala maksimalno dozo - no ja takrat sem pa bla na enem polju rož... user posted image in se tud nisem kaj dost odzivala - zadeta uglavnem. Ampak to mi je pustila par minut, da sem se mal spočila, pol pa nazaj na manjšo dozo. Ti jo pa skoraj v vseh primerih oz. naj bi jo vzeli pred iztisom otroka. Ta kolegica, ki je rodila julija jo je sicer mela do konca, ker ubistvu babca ni bla sigurna kdaj bo iztis, ker se je glavca vidla 3 ure skupuser posted image , ampak je blo tud z obema vse b.p. (če pustimo posledice težkega poroda).
Več o Ultivi http://www.ringaraja.net/forum/vse-o-porodu-z-ultivo/m_1744787/tm.htm

Jaz sem v prvi nosečnosti plačala za testiranje na streptokok b, mislim da je bilo okrog 40 €. Bom verjetno tudi drugič.

Glicinija men je dons kolegica rekla da prodaja svojega 4riderja. Če te slučajno zanima. Mislim pa da ma vse dodatke, vključno z zimsko vrečo. Je rdeče - črn. Če te zanima jo lahko vprašam. Je pa novembra rodila tko da je rabljen ene 10 mesecev pa še ful ohranjen.

Uživajte.

< Sporočilo je popravil pika27 -- 22.9.2010 15:25:57 >

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
22.9.2010 15:31:54   
jmpolona
Janchek81user posted image user posted image user posted image drži se!

Pika27 - 40€, a ni to malo veliko? Jaz sem imela v glavi cc 15-20€.
Ma če ne bo šlo drugač, bom dala pa tudi toliko, ma služijo na nas.

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
22.9.2010 18:04:00   
jakobinka
tudi jaz globoko sočustvujem z Jancek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo dali skozi morfologijo. Sem potrebovala 2 dni da se sestavim skupaj in optimistično pogledam na celo situacijo. Odkrili so nam namreč eno manjšo liknjico v srčkuuser posted image Obstaja možnost da se bo zarasla sama, zato imamo ponovno morfologijo v 28 t. Upam na najboljše. Drugače z našim fantkom vse v najlepšem redu. Velik je 18 cm in tehta 511g. Pa eno lepo slikico smo dobili user posted image user posted image

Sem se pa naročila tudi na 3d UZ da pridobim drugo mnenje in vidim kako je z luknjico. Naročeni smo  5.10. Komaj čakam.

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
22.9.2010 18:14:19   
aischa1
Janchek81user posted image user posted image naj te tvoj maliuser posted image čuva.Želim ti vso srečo v naprej in upam,da te čim prej doleti spet sreča.
Jakobinka s tvojim fantkom bo vse v redu boš vidla.user posted image .
Jaz imam jutri pregled in vem,da mi ne bo delal uz.No bom probala izsilit ker mi trebuh malo otrdi vsako tolko pa da vidimo če je vse v redu pa upam da se mi usmiliuser posted image user posted image .

(odgovor članu jakobinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
22.9.2010 18:15:47   
Nina 30
pozdravček še od mene prelep dan je za nami sma z malecko iskoristle 1000 na uro!joj punce moje mene tak grozno križ boli da ne vem več kaj biker!ta nosečnost je res tolk drugačna od prve tak me dol pritiska kar me pri prvi ni razen na koncu,pa križ že zdaj tak boli?! a katero tud?pa sem noseča šele 23 tednovuser posted image

(odgovor članu jakobinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
22.9.2010 19:36:52   
špica84
Janchek zelo mi je žal,da je prišlo do tega user posted image user posted image user posted image user posted image ,upam da bo vajin angelčelk pazil na vaju.In da boš kmalu našla novo pot

nina30 mene občasno močno križ boli

(odgovor članu Nina 30)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
22.9.2010 19:40:54   
pika27
jmpolona - je veliko, ampak če G reče da tok računa? No ja mogoče bi lahko še kje drugje vprašala kok je. Men je takrat rekla, da toliko njim računa laboratorij za preiskavo. Sem pa potem tud jaz zasledila, da so cene ponekod nižje, oz. da eni G to naredijo brezplačno (krije zavarovalnica). Mi je pa čudno to, ker ne hodim privat oz. k zasebnici, ampak v ZD.

(odgovor članu Nina 30)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
22.9.2010 19:44:03   
darchy82
Janchek81, tudi meni je zelo žal za to kar te je doletelo user posted image user posted image user posted image . Moje iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image .
Težko je vedet, kako je človeku, ko se mu zgodi kaj takega, ampak upam, da te kmalu doleti sreča in dobiš svojega user posted image .

Sicer pa tudi mene zadnje čase precej križ matra, sploh ker veliko presedim čez dan.

Jakobinka, upam, da bo s tvojim user posted image vse v redu.

Lep večer še naprej.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
22.9.2010 19:48:33   
Arwenko
Evo, se javljam iz 3D-ja, vse je ok, potrjeno je punčka...slikice pa prilepim kmalu. user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
22.9.2010 19:54:37   
aischa1
user posted image Super Arwenko ja slikice pa bomo čakali pa prilepi čim prejuser posted image .
Jaz pa komaj čakam jutrišnji pregled.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
22.9.2010 19:58:22   
špica84
Aischa lepo opravi jutri user posted image

Jaz komaj čakam drugi teden nam iz lesnine spalnico in posteljico pripeljejo in seveda zmontirajo najino gnezdece

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
22.9.2010 20:07:31   
br27
Janchek81 ne bom rekla da vem kako se počutiš, ker vsak se drugače, vem pa kaj se dogaja v tem trenutku ko izgubiš tisto za kar živiš in česar se veseliš. Svetujem ti lahko samo to, da se odpreš, se zjočeš, ne odkloni psihologa, meni je to najbolj pomagalo in pusti času čas. Upam da boš kmalu lahko držala svojega user posted image  v rokah in verjemi ta user posted image  bo pazil na svojega/svojo brata/sestrico, tako kot moji trijeuser posted image  pazijo zdaj na svojo sestrico.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?