|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
14.9.2010 15:43:53   
špica84
rezultat sem imela 8,5.Glavno da je z njo vse uredu.tist bomo pa tut že preživeli

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
14.9.2010 18:07:19   
pika27
Živjo,

Tud mi mamo že izbrano ime, pravzaprav že od takrat ko sva zbirala za prvo ime. Ker sva midva oba na T in ker sva tud zanjo na koncu izbrala ime na T (za drugega se nisva mogla zment), sva se že takrat odločla, da če bo fantek bo Tim, če bo punčka bo pa Taja. No pol k smo kupl še psa je mogu bit tud pes na Tuser posted image

S hojo na wc jaz tokrat nimam problemov. Ponavadi ne grem niti enkrat user posted image , včasih enkrat morm it. Morm hitr trkat! Sem pa v prvi nosečnosti hodila tko k pravte. Zdej pa ne vem al mam že tok raztegnjen mehur al pa tko leži, da ne pritiska tok.

Mam pa en drug problem, in sicer mi tko leži, da ne morm nobenih hlač več oblečt, k majo pas, ker pol ne morm sedet ker čist popizdi in me zbrca tok da se morm prestavt. No ja res je tud da sem se zredila pa da so mi mogoče mal majhne.user posted image Me mal skrbi, da bom tud jaz padla na tem cukr testu... sploh glede na to, da sem se zredila 10 kg in da je tamal že tok velik. Zato sem kr preventivno ukinla sladkarije in se ful pazim kaj jem, pa upam da se ne bom prekršla. K nimam denarja, da si bom do januarja šla še enkrat kupit nove hlače... Škoda k ne morm bit skoz v trenirkiuser posted image Vse hlače, ki sem jih mela od prejšnje nosečnosti so mi itak že premajhne.

Glicinija glede vozička, ne vem katerega si gledala. Ta ki se odpre na prvi strani je bugaboo, sam tok ceneje je če ga vzameš prek spletne strani k pa če ga greš iskat v baby center. Drugače prodajajo pa še druge na tej spletni strani.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
14.9.2010 20:30:54   
rdečebela
Pozdravljene klepetulje user posted image madona ste se razpisale :) sm rabla kr neki časa da sm prebrala vsa poročanja user posted image vidim da ste načele debato o imenih, pri nas imamo tudi že izbrano. Za fantka je samo ena varjanta in je vsem všeč in to je Luka (Lukec), za punčko imam tudi jaz samo eno varjanto in to je Zoja. Pred tremi leti je moja kolegica rodila punčko in želja njene tašče je bila, da bi jo poimenovali Zoja. No tej kolegici se takrat ime ni zdelo tako lepo in je punčko poimenovala Tia. Od takrat, ko sem slišala za ime Zoja, sem vedela, da bo to ime moje hčerke user posted image če jo bom seveda imela. Sicer mi partner raje izbral Gaja ali Lana, ampak me malo moti, ker sta že obe imeni uporabljeni v isti vasi kjer bomo živeliuser posted image ja, vem, kompliciramuser posted image Jaz sem grozen firbec in dvomim, da se bom lahko zadržala na naslednjem pregledu, da ne bi vprašala za spol. Čeprav moj user posted image noče vedeti vnaprej. Pravzaprav je bilo takole, da sem na strani Ringaraja videla tisto tabelo za spol in iz nje razbrala, da bo fantek. Potem sem preverila še v eni reviji in je isto pisalo, da bo fantekuser posted image torej sem se že sprijaznila s tem, da bo Lukec. Potem pa sem se 14 dni nazaj srečala s sošolko, ki je rodila junija in me je spraševala, če že kaj vem za spol in sem ji povedala to štorijo s temi tabelami in je rekla, naj se nič preveč ne zanašam na to, da je tudi njej napovedovalo fantka, pa ima punčko user posted image saj vem da boste rekle da sem vraževerna, ampak če pa piše da je 93 % user posted image no, skratka, tudi jaz poznam dva primera, kjer so se zdravniki zmotili glede spola. In pri enem je bilo kar malce nerodno, ker so nosečnici vsi kupovali vnaprej te cunjice, seveda roza barve, v prepričanju, da bo punčka in je bil potem fantekuser posted image tako da je res bolje izbrati neke nevtralne barve.
Kako pa je s tem cuker testom, kaj vpliva na to? Ker to je grozno koliko sladkarij pojem jaz v tem času. Že od začetka mi je grozno vleklo na sladko, potem se je malce umirilo, sedaj bi pa spet same sladkarije žvečila. Kar sicer ni tako čudno, ker sem bila že prej zelo sladkosneda, ampak me je pa presenetilo, da mi meso ne diši prav nič več.
Glede teh rut in slingov in podobnega še vedno ne vem kaj narediti oz. kaj izbrati. Tukaj v posočju moram reči, da so tovrstne nosilke zelo slabo razširjene. Edini primerek, ki sem ga do sedaj videla, je bila ena mamica iz moje vasi, ki je sicer tudi drugače ekstremistka in non stop laufa okol, najbrž ji je zato bolj komot imeti sling kakor voziček. Ampak drugače pa vidim le z vozičkom pohajat te mlade mamice. Potem ne vem ali bom sploh imela toliko poguma, da bi si nabavila kaj takega, ker me bojo najbrž vsi čudno gledali... Ampak kengurujčki mi res nekako niso všečni.
Joj s temi kilogramčki je pa...katastrofa, groza me prime vsako jutro ko stopim na vago. Sem se ravno šalila en dan, da kako je mogoče, da se pokvarijo vse tehtnice v hiši user posted image saj vem, da je normalno, da se redimo, ampak ko vem kako težko mi je spraviti par odvečnih kilogramčkov navzdol, že tako se mi zdi da sem pol življenja na dietah user posted image no do sedaj sem jih pridelala 6.5, ampak se bojim da bo ta številka kar naenkrat poskočilauser posted image kako pa grejo potem te kile dol? mislim, v kolikem času?
Mmmmm, se mi zdi da sem tudi jaz danes nekam klepetuljasta... no, bom kar zaključila user posted image

Fajn se imejte pa srečno še naprej. Pa uživajte v tem lepem obdobju. A ni fajn biti na tak način od koga zbrcan, sem jaz razmišljala en dan, prav da se ne branim user posted image user posted image user posted image

ok, zej pa res grem, papa
305C532B-4D1A-C9C7-4FE9-2ACC93066D071.02.28

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
14.9.2010 20:35:21   
briljantina
pika27, jaz že nekaj časa ne morem obleči več navadnih hlač na pas, tako da nosim sedaj nosečniške. Se pa splača kdaj it v H&M in pogledati za cene, če si blizu doma (zadnjič sem na primer našla noseč. kavbojke za 20 eurov in to fajne)! Tako da sem si kupila dvoje, bo pa treba še kakšno krilo, glede na to, da opravljam pisarniško delo in rabim nekaj več garderobe. Pa še te bodo premrzle za zimo, tako da bo spet treba kupiti še kakšne žametne. Na žalost. Niti sama nimam toliko denarja, da bi si vse privoščila, ker moram v bistvu kupiti še vso opremo za stanovanje (sem pa zelo izbirčnauser posted image ). Potem veš, da so mi vsi ostali stroški odveč...user posted image Pa srečno!user posted image

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
14.9.2010 20:49:24   
Lu
Evo še mene po dolgem času...

Zdaj sem te dni zelo odsotna. Hodim v MB na eno izobraževanje in dnevno prevozim 300 km, kar je zelo stresno, priznam. In domov pridem res zelo crknjena. Ampak samo še jutri.

Vidim, da ste se pogovarjale o imenih. Sama tudi nisva vprašala za spol. Bo tudi v tretje presenečenje. Glede imen še nisva čisto govorila. Pri prvihdveh otrocih sva kar obesila plakat na katerega sva napisala Predlogi imen za punčko in fankta pa so obiski pisali gor imena. No nekaj se je našlo user posted image Zdaj bomo pa videli.

Danes smo kupili voziček. Kar novega. Sta ga kupila moja mami in oči. Od Peg Perega Modularni sistem in je bil v akciji 420 eur. Komplet vse. user posted image

Glede cotk sem bila pa zadnjič v H&M z obema mulcema... in mi je tamau vlekel modre stvari v roke, Maja sam  roza... Sem se samo smejala. Na koncu smo vzeli nekaj nevtralenga user posted image

Ja pa zame ene žametne nosečniške hlače. Črne za 30 eur. Bi pa tudi jaz rabila vsaj še kakšno krilo in kakšno tuniko.

Punce eno vprašanje. Sama se ne spomnim. Kako so vam delali prvi pregled, da so potrdili nosečnost? Vaginalni ali UZ? Zanima me namreč za eno, ker je zdaj v 9t in nekaj krvavi, pa ne krvavi pa ji nočjo nič pogledat plodka, če je z njim vse ok. Ne vem.

Zdaj grem pa ležat pred Tv, ker jutri letim spet v MB user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
14.9.2010 20:59:47   
glicinija
Pozdravljene januarke!

Super, da ste toliko načvekale, rada vas berem...

Pika27, kaj pa če bi poskusila s tole zadevo http://www.da-da.si/node/22 rešiti problem premajhnih hlač??? Ni pretirano drago, se pa mi zdi kar uporabno... Drugače pa se glede vozička trenutno nagibam k Mutsyju, ki bi mi ga menda z Nizozemske lahko dostavila kolegica od kolegic, ali nekaj takega.... Je drugače nizozemski voziček, pa menda je tam kar precej cenejši, sploh na kakšni akciji... Seveda pa iščem čimugodnejšo varianto...

Zoja pa je kar popularno imeuser posted image

Rdečebela, dobra si, da se brzdaš glede vprašanja spola - jaz sem tudi pred nosečnostjo vedno msilila, da ne bom hotela zvedeti spola, ampak sem si po zanositvi takoj premislilauser posted image . Sem prevelik firbec, je pa vsekakor res, da je ziher šele takrat, ko se otrok rodi... Glede rut in slingov pa se nikakor ne obremenjuj s tem, kaj si mislijo drugi. Če je tebi zadeva všeč, si jo omisli. Jaz bom vsekakor imela trak; se mi zdi najbolj uporaben, od rojstva, omogoča največ načinov nošenja, pa tudi otrokova teža se enakomerno porazdeli na hrbet in ramena, tako da je otroka dosti lažje nositi kot npr. v kakšnem pouchu. Meni ni lepšega, ko pa ko se mala štruca stisne k tebi.... Tukaj je en filmček o vezanju (nošenje spredaj, omogoča pa več načinov nošenja): <www.youtube.com>. A ni lušno za pogledati??user posted image

Me prav zanima, kaj bo moja G rekla glede tega cuker testa; sicer sem se do sedaj enakomerno redila, bom pa vseeno malo povprašala... No, je pa res, da se zadnje čase izogibam tehnici in si zapiram oči pred resnico...

Lep večer vsem...

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
14.9.2010 21:02:29   
glicinija
Lu, meni je prvi ultrazvok naredila vaginalno.....

300 km dnevno prevoziš?? Madona si dobra....

(odgovor članu glicinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
14.9.2010 23:42:54   
pika27
Briljantina ubistvu sem mislila nosečniške hlače. Sem si zdej mogla kupit take k nimajo nič kar bi lahko stiskalo v predelu trebuha, tud enga traku namesto pasu. Nenosečniških hlač ne oblečem več tm od enega 10 t. Itak sem se pa čist preveč zredila, da bi svoje nenosečniške cunje oblekla. Očitno bo najbolj, da si kupim ene ogromne pajkice, take do jošk, tunike pa še mam od prejšnje nosečnosti. Hlače od H&Ma mi pa ful ne sedejo. Že v prvi nosečnosti jih nism mogla nosit, zdej jih pa sploh ne morm. Na žalost. Tele sem si dons privoščla pa upam da bodo zdržale do januarja http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/nosecnicke-jeans-hlace/jeans-duge-trudnicke-hlace-siroki-kroj.html Drugač bom pa v trenirki v službo hodilauser posted image

Sem hotla prilepit še sliko bušija pa mi ne rata. Lahko pa v albumu pogledate.

Lahko noč punce, grem spat.

Neposredna povezava do sporočila: 1983
15.9.2010 8:41:46   
darchy82
pika27, tud jst sem si kakšen teden nazaj podobne kavbojke kupila v popku in imajo zelo visok pas, da me pozimi ne bo v ledvice zeblo user posted image .
Sicer sem pa končno dočakala par dni dopusta in si lahko mal spočijem, jutri greva pa z mojim za nekaj dni na slo. obalo na zapoznelo obletnico poroke user posted image user posted image .
Bo kr fino, da greva mal od doma, ker imava od včeraj naprej delavce v hiši in bo verjetno trajalo še kake 2 tedna, ker je treba prostore v hiši mal preuredit, da bo user posted image dobil svojo sobico. Potem se bodo pa večji nakupi lahko začeli.

Kako pa sta povezani nosečniška sladkorna in hitro povečevanje kil? Jst se namreč nisem pretirano zredila od 1. pregleda (mogoče kakih 5 kg), ampak sladkarije mi pa grozno pašejo zadnje čase in me že kr mal skrbi, kakšni bodo rezultati cukr testa.

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
15.9.2010 8:45:27   
Janchek81
Jst si pa kupujem nosečniške hlače na eni internetni prodaji NEXT k so res super kavbojke, žametke in za polovičen dnar kot v drugih trgovinah po Sloveniji, s tem da v roku 7 - 10 dni dobiš lepo na dom .... poštnina je samo 5€, tko da .... je super :P sm zlo zadovolna user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
15.9.2010 9:31:37   
Cofelle
Ojla

Smo se naspali?user posted image .
Miška: jaz se zbujam 1x na noč za wc, samo potem težko zaspim. Glede pritiska v trebuhu ki ga čutiš, sem pa tudi jaz včeraj začela prvič čutit in tudi trebušček mi vsake toliko malo otrdi. Včeraj sem imela tudi šolo za starše in je med.sestra opisovala lažne popadke in jih opisala tako kot jaz čutim ta pritisk itd, sem se kar malo ustrašila, je pa rekla, da če je maternični vrat dobro zaprt in če se to ne dogaja pogosto in pogostih intervalih, da ni nič hudega, naj pa vseeno naslednjič omenim moji ginekologinji. Pomagajo baje tudi magnezijeve tabletke(mislim da šumeče, ki so fajn tudi za proti krčem, ki jih nosečnice znamo imet sploh ponoči). Ne vem, meni so tako razložili in rekli naj malo več počivam in naj bom pozorna, da pa ni treba alarma delat. Tko da bom videla, če se bo ponavljalo, bom šla takoj zdravniku in če ne bom počakala do pregleda.
Rdečebela: osebno bom imela sling in še kako rutico, kengurujčka pa absolutno ne, ker ga fizioterapevti večinoma odsvetujejo, sploh pred 6 mesecem starosti. In sem že videla starše, ki so otročka starega komaj mesec, dva staličili v to čudo. To ful ni dobro za hrbteničko. Tko da, ti si vzami, kar želiš, se je pa fajn s kakim fizioterapevtom pomenit. Jaz imam to srečo, da mam 5 fizioterapevtov v službi in so mi vsi povedali isto, da kengurujček ne, rutice pa ja, ker otrok leži notri in ima občutek, kot da je v maternici.

Lepo se imejte

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
15.9.2010 9:44:21   
br27
Janchek81 sem si ogledala to stran z oblačili, mi je ful všeč, sam kako majo pa z številkami?user posted image  Jaz rabim malo večjo, sam ne vem katero naročit, ker majo druge oznake za velikost?
Zgledajo pa fajn te cole, so mi ene elegantne hlače všeč in pa ene jeans hlače, no ja še kaj bom našlauser posted image

(odgovor članu Cofelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
15.9.2010 9:51:07   
Janchek81
br27: pod prvo daš spodej slovensko zastavico, da dobiš naše mere .. potem maš mere od 36 dalje, oni majo vedno tako, da maš krajši kroj, srednji in pa podaljšan .. jaz na primer naročim 38 long, ker sem visoka, prej sem pa imela številko 36 ... se pravi eno večjo .... odvisn koliko si imela konfekcijsko predn si zanosila in koliko misliš da jo imaš približno sedaj, če si se kaj pretirano zredila ... itd. Upam, da sem razložila kar se da razumljivo user posted image
Meni imajo tukaj res super stvari, tako za otroke kot nosečnice user posted image

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
15.9.2010 9:52:37   
agataema
Jutro!

Cofelle: proti otrdevanju je res najboljši magnezij in sicer od šumečih tablet Magnesol (v lekarni), drugače pa ima tudi Donat veliko magnezija. Meni je prejšno nosečnost, ker sem bila zelo aktivna otrdeval trebuh že od 20. tedna, zdaj mi hvala bogu še ni, je pa res da veliko več počivam. Res pa ni to nevarno, je pa bilo meni neprijetno.

Rdečebela, če se ti zdi da potrbuješ kakšno nosilko, si jo kar kupi. Moja sestrična je imela in ruto in pouch, pa ji je bil pouch veliko bolj priročen. Najbolje je, da v kakšni trgovini malo poskusiš, pa boš videla.

Za nosečniško sladkorno moja G ne da vsako na test, ampak glede na težo otroška in glede na pridobivanje teže matere. Jaz sem se v prejšni nosečnosti v 5ih tednih zredila za 6 kg in me je takoj dala na test, ki pa je bil negativen.

Upajmo, da bo zdaj pridobivanje teže kaj manjše kot v prejšni nosečnosti, ampak imam spet zelo velik apetit. Ena je spraševala glede izgubljanja kg, meni so šli kar hitro dol. Zredila sem se za 20kg, pa sem imela po prvem mesecu še +5, potem pa je šlo še to kar hitro dol.

Lp

(odgovor članu Cofelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
15.9.2010 9:57:26   
_CiCika_
A smo že pri imenih? Midva z mojim user posted image  sma se sicer že nekaj pogovarjala, pa vendar se nikakor ne morema odločiti, tako da je v igri še kar nekaj imen. Na začetku sta nama bila najbolj všeč Zoja pa Tiana za punčko, potem pa sem jaz malo po drugih forumih gledala in videla, da se vsak mesec ena rodi s tema imenoma. Tako da bova verjetno ti dve imeni črtala s seznama. Za fantka nama je pa zaenkrat najbolj všeč Jon, vendar ima od mojega bratranca punca rok 2 tedna pred mano pa imata tudi to ime v ožjem izboru, tako da bomo videli da je glede imen še vse v zraku. Sicer imamo pa tako še kar nekaj časa za razmislek user posted image
Nočni sprehodi na wc pri meni niso tako pogosti. V prvih dveh mesecih nosečnosti sem hodila do 4x na noč, sedaj pa če grem 1x.
Otrdelost trebuha se tudi pri meni že pojavlja, večinoma zgodaj zjutraj user posted image  vendar hitro mine.
Jaz sem tudi že začela nosit nosečniške hlače, sem si jih kupila že kakšen mesec nazaj in sem dala za njih 20€ v H&M-u in sem zelo zadovoljna z njimi, bom si mogla pa še kakšne omislit, da o majcah z dolgimi rokavi ne govorim, ker so mi že zdaj vsi zgornji deli premajhni.

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu Cofelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
15.9.2010 10:24:14   
_CiCika_

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST,OTROK DOMA, SPOL, PREBIVALIŠČE,
31.12.2010
user posted image  Špica84, 26 let ,Ljubljana  user posted image

01.01.2011
user posted image
 pinky86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted imageLjubljana okolica
user posted image  BAJCI, 3user posted image , 0 user posted image , okolica Ivančne Gorice
 user posted image  Roksana3, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image , Velenje
user posted image   PATRICIJA30, 33 let,  user posted image , user posted image Okolica Maribora

02.01.2011
  user posted image  3.tanci

03.01.2011
user posted image  mojani, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted imageRogaška Slatina
user posted image  mamica00,  3 user posted image , 2 user posted image , Velenje

04.01.2011
user posted image  aischa1, 5 user posted image , 3user posted image , Koper
user posted image  honey 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image  , Logatec

05.01.2011
 user posted image  Arwenko, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image
user posted image  Loni76, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana
 user posted image  jmpolona, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica Celja user posted image
 user posted image  Nataliya, 23 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Ljubljane user posted image
user posted image    BAMBINA_, 27 let, 2user posted image , 1user posted image  
  user posted image   *miška*, 28 let, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image

06.01.2011
user posted image  Armstrong, 25 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Kranja

07.01.2011
user posted image  _mona_, 23 let,2 user posted image ,0 user posted image , Posavje

08.01.2011
user posted image  _CiCika_, 1 user posted image , 0 user posted image , Zasavje user posted image
user posted image   Katja85, 25 let, Šentilj user posted image

09.01.2011 
 user posted image  mami tiana, 31 let, 2 user posted image ,1 user posted image , Ljubljana
user posted image   chloe, 30 let, 2 user posted image , 1user posted image   
user posted image    brcica, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Okolica Domžal
user posted image    ana19,  1 user posted image , 0 user posted imageuser posted image

10.01.2011
user posted image  ula30
user posted image  JB, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image  anonimna,
user posted image
user posted image   *tajda*, 28 let, 2user posted image , 1user posted image   user posted image

11.01.2011
user posted image  živa25, 25 let, 3 user posted image ,1user posted image , Šentvid pri Stični user posted image

user posted image  maggie27, 27let,
user posted image

user posted image   matejas, 32 let, 3user posted image , 2user posted image   user posted image

12.01.2011
user posted image   Nike78,  
user posted image   Chandra, 31 let  user posted image

13.01.2011
user posted image  amelia  
user posted image  baby1978, okolica MB  user posted image
user posted image  anonimen, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image  megiv, 30 let, Okolica CE
user posted image   bambina
user posted image   Morje06, 30 let, 2user posted image , 1user posted image    user posted image  
  mamuška13, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image

14.01.2011
user posted image  petral, 27 let, 2user posted image ,1user posted image Dolenjska
user posted image  briljantina, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image  Trbovlje user posted image
user posted image  TMS82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted imageCelje 

15.01.2011
user posted image   roža03, 26 let, 5user posted image , 2 user posted image    user posted image
user posted image   Lu, 31 let, 3user posted image , 2 user posted image    

16.01.2011
user posted image  poka29, 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image  spaghetek 30 let, 1user posted image .0user posted imageAnglija
user posted image   Nina, 30 let, 2user posted image , 1user posted image

17.01.2011
user posted image   Lubici, user posted image , 1 user posted image

18.01.2011

user posted image  agataema, 2 user posted image , 1 user posted image ,Gorenjska user posted image
user posted image   gaya24, 27 let, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image
user posted image  zarja86,
user posted image   Cofelle, 28 let, 1 user posted image , 0user posted image , okolica Žužemberka user posted image
glicinija, 30 let, 1user posted image , 0user posted image , okolica Ptuja  user posted image

19.01.2011
user posted image  anerin, 3user posted image , 1user posted image
user posted image anny_, 23 let, 1user posted image , 0user posted image , Velenje user posted image
Janchek81, Ljubljana

20.01.2011
user posted image  rdečabela, 24 let, 1user posted image , 0user posted image , Posočje
user posted image   jakobinka, , 1user posted image , 0user posted image    user posted image

21.01.2011
user posted image  darchy82, 28 let, 2user posted image , 0user posted image okolica Žužemberka
user posted image   Janci F, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image   planikica, 1user posted image , 0 user posted imageLjubljana

22.01.2011
user posted image   MojaV, 1user posted image , 0 user posted image ,
user posted image   mafika, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image   metuljcek, 31 let, 1user posted image  , 0user posted image    user posted image
user posted image    lorch, 659660 user posted image , 1 user posted image  , user posted image

23.01.2011
user posted image  štručka30,  Koper
user posted image   pujs666, 27 let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image

24.01.2011
user posted image  pika27, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  čebela adela, 2 user posted image , 1 user posted image

25.01.2011
user posted image  tinca minca
user posted image   januarcek2011, 2 user posted image , 1user posted image  , Gorenjska user posted image

26.01.2011
user posted image   jadrnica, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image    bim*bam,

27.01.2011
user posted image   ZOJA11, 34 let, 3 , 2 user posted image Gorenjska
user posted image  Putka, 3user posted image , 2user posted image , Ljubljana
user posted image  br27 , 27 let, 4 user posted image , 0 user posted image , Žalec user posted image

28.01.2011
29.01.2011
30.01.2011
user posted image   piškamiška, 964965 user posted image , 1 user posted image

31.01.2011

03.02.2011
user posted image   rebeka84, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image   

Skupaj Januarke 2011: 77

Pričakujemo:
user posted image  - 19
user posted image  - 7
user posted image - 4

Z NAMI SO BILE:

user posted image  Katja80 user posted image  user posted image
user posted image  Maaca86 user posted image   user posted image
user posted image   nini78 user posted image   user posted image
user posted image  Ella31 user posted image  user posted image

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
15.9.2010 10:24:23   
_CiCika_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image
 Datum, Nick:

SEPTEMBER
15.09. - bambina
22.09. - *tajda*
24.09. - jmpolona
27.09. - spaghetek, Nataliya, rdečebela, _CiCika_
28.09. - briljantina
30.09. - darchy82, jakobinka

OKTOBER
05.10. - roža03, Lu, špica84

06.10. - gaya24
08.10. - anny_
12.10. - Arwenko, lorch

13.10. - agataema
18.10. - maggie27

19.10. - planikica, januarcek2011

user posted image            
Datum, Nick

SEPTEMBER
15.09. - pujs666, baby1978, Katja85
16.09. - mafika, Janchek81
20.09. - jakobinka, darchy82, glicinija

user posted image

SEPTEMBER
29.09. - aischa1, *tajda*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                        

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
15.9.2010 10:43:24   
darchy82
Na kakšen način se pa občuti to otrdevanje trebuha? Jst zaenkrat ne občutim nič podobnega, res pa je, da ne vem kako to zgleda in kakšen je občutek.

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
15.9.2010 10:57:33   
agataema
Darchy82, meni je bil občutek neprijeten, je pa tako da ti cel trebuh ali le del trebuha otrdi (je res trd kot kamenuser posted image ) in to bo nekaj sekundah popusti. Jaz bolj ko sem bila aktvina, bolj se mi je to dogajalo.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
15.9.2010 11:07:38   
glicinija
Pozdravljene januarke!

Do zdaj sem v službi imela norisšnico, tako da se vam šele sedaj oglašam...

Pika27, zelo lepe nosečniške kavbojke. Jaz sem tudi že pred časom presedlala na nosečniška oblačila, spodnje dele, zgornji pa mi moji stari še vedno ustrezajo, samo malo ožji souser posted image . In pa zelo lep buši....

Darchy82, lepo, da si bosta privoščila oddih za obletnico. Tudi mi2 bova poskusila še za kakšen vikend skočiti nekam, na zadnji oddih v dvojeuser posted image

Janchek81, poznam NEXT. Oblačil sicer še nisem naročala, sem si pa lani naročila ene škornje, za katere sem dala nekaj več kot 100 evrov - kar mi ni ravno poceni - ki pa so bili taki, kot da so že pet let stari. Usnje čisto zlizano... Ma sem bila čisto razočarana. drugače pa imejo res lepe modele....

Cofelle, pri meni se tudi pojavlja otrdevanje. Sem prebrala, da ni nevarno, dokler se ne začneš odpirati.... Samo kaj, ko ne moreš vedeti, kdaj se začneš odpiratiuser posted image . V glavnem, nabavila si bom te šumečke, ki jih je omenila agataema, pa komaj čakam pregled, da omenim moji G, pa da vidimo, kaj bo rekla...

Sling oziroma trak bom tudi jaz zagotovo imela. Meni ni lepšega kot tako nositi dojenčka... Kengurujček pa je, kolikor sem jaz prebrala, res odsvetovan, za razliko od traka, ki je fajn zaradi lege, ki je podobna tisti v maternici...

Lep dan...

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
15.9.2010 11:09:46   
glicinija
darchy82, kot je že povedala agataema, trebuh v trenutku postane trd kot kamen... Ne boli, ni pa prijeten občutek. Se pa mi zdi, da to pri meni ni povezano s počivanjem, ker mi včasih otrdi tudi takrat, ko ležim...

Neposredna povezava do sporočila: 1996
15.9.2010 12:23:36   
matejas
Arwenko, kam boš hodila na materinsko šolo? V Mariboru se začne ravno 5.10. in sem se že prijavilauser posted image . Komaj čakam, da grem malo med ljudi, ker sem skozi domauser posted image .
Chandra, pri 3D UZ-ju so samo slikice, pri 4D pa posnamejo filmček, kako se otrok premika. 4D je po pravem čas oz. četrta dimenzija:)

Ali ima katera gin. šučurja?

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
15.9.2010 12:29:40   
Arwenko
matejas...jaz sem tudi prijavljena na 5.10 ja, sem se že konec avgusta prijavila :)
Tako da se očitno vidimo user posted image

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
15.9.2010 12:40:24   
matejas
Supercauser posted image

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
15.9.2010 12:57:56   
matejas
user posted image Še slika mojega trebuščkauser posted image

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?