megiv -> RE: januarke 2011 (8.7.2010 11:54:18)
|
Glede nuhalne...men je kolegica lani kazala neko tabelo tveganj poletih...in glede na to, da sem stara 30 let, sem vedla, da me bojo rezultati ravno zarad tega mal dol potlačl...pa če tud vemo da je samo statistika...tud moj G mi je povedal, da so številke po tridesetem bistveno drugačne oz. nižje in naj me ne skrbi! In sem si rekla, zakaj bi se sekirala po nepotrebnem (se rada sekiram) ter da ne bom šla na N! Potem pa smo imeli 2GV in sem se seveda naročila, ker mamo pa le dva in da se prepričamo da je vse ok! Potem pa smo videli, da je ostal eden, tud datum od N sem imela pa sem zato tud šla. In seveda leta, pa včasih sem kadila (pred N), 2ss, predrakave celice na MV, pa še pretežka...vsaka stvar za sebe je že slaba, kaj šele vse skupi...in če seštejemo, seveda je statistika slaba! Zdaj čakam na rezultate krvi in komi čakam pregled pri G (20.7), ker vem da mi bo povedal čist realno in pozitivno plat. Pa tud resnično verjamem, da bo vse ok in tud ostale, ki vas skrbi, verjemte v to!!! Kar se Strahove tiče...prof.odnos...čeprav sem vidla, da že ma vsega poln kufer in tud ni se trudla, da bi me kej potolažla (prej so punce pisale, kak jih je bodrila), no mene ni. Sam ko sem jo vprašala, če me ma kej za skrbet, je rekla da zaenkrat ne...to je to. Mislim pa , da v drugi nosečnosti ne bom šla na N!!!
|
|
|
|