Putka
|
Tudi jaz šele zdaj s potepanja, no bolj prekladanja.. Najprej dekompresija, se nisem več naročala ker se mi odkrito povedano ne ljubi za prevoz do tja fehtat . Itak grem naslednji teden rodit. Potem sem skočila po zavoj za odvzem popkovnične krvi, pa se dobila v P s prijateljico na kavi (in prilezla do CTGja šele po 1. uri ). Je pa nekaj časa delala poskuse na matičnih celicah skupaj z enim iz ZTK, pa je rekla da je ful težko dobit dobre celice, sploh je problem z gojenjem le teh... Tako da je tale javna banka zihr boljša rešitev kot privat, ker je malo možnosti da se bo (vsaj v nekaj letih) res dalo kaj uporabit. Jih pa tudi iz P pošiljajo na ZTK v eksperimentalne namene, to mene sicer ne moti, ampak kot rečeno ni kaj veliko koristi zaenkrat. No, CTG je bil fajn, mali migal, potem sem še svojega G srečala, je izpis pogledal in mislil da sem že rodit prišla , malo je že v letih, pred penzijo pa mu ni za zamerit.. Niso me ponovno naročili, če bo prej treba rodit, sicer čez en teden. Potem sem imela pa še pregled pri okulistu, imam namreč samo kontaktne leče, edina očala imam polomljena, pa mi bo mami nova kupila, da ne bom v porodnišnici z zalepljenimi strašila . gaya24, jaz sem tudi še prejšnji teden v Mullerja skočila, imajo super vatke za dojenčka, že ene 5 let jih kupujem, pa tetra krpice, ta male sem končno dobila, ostalo sem že prej pridno nakupila.. ;i je pa fajn, ker imam za take nujne nakipe baby Center v Šiški čez cesto, tako da bom pomoje kar hitro tam not.. planikica, jaz sem mislila da si V P na CTg-ju, zato sem ti sms pošiljala, no saj sem itak našla družbo za klepet. Je bila pa kar gužva danes, jaz sem bila od nekje 12-13.30 tam v pritličju, pa so kar ene 5-6 nosečk rodit poslal. Potem se je malo umirilo, ker je bila ravno smena ob 14h.. Kaj bo šele naslednji teden, ko bo polna luna
|