|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
13.1.2011 8:27:11   
Lu
Iskrene čestitke tudi tebi Barby

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
13.1.2011 8:32:09   
Lu
Drugače pa dobro jutro!

Jaz sem se danes tako otečena zbudila, da je joj. Imam prav muskelfiber že. Se pozna, da sem zdaj bila 2 dni skoz na nogah in je res gorzno. Danes bom bolj u izi user posted image

Glede sprožitve poroda.... Meni je rekla tako. Da se vidive še 17. in 20. na ctg in če ne bo nič me 24. pošlje rodit. Jaz močno upam, da bo šlo samo naprej. Res. Bo pa 9 dni čez rok. Pri Maji so mi sprožili 8. dan čez rok.

Pridne bodite in javljajte vesele novičke user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
13.1.2011 9:18:09   
darchy82
Dobro jutro in vse najboljše vsem ki danes praznujete user posted image user posted image
Mene pa spet občasno popadki dajejo ampak spet nič resnega user posted image . Ne vem kako bi našo user posted image po hitrem postopku ven spravila user posted image , ker moj dragi noče nič več slišat o user posted image . Mogoče bom šla kasneje na en daljši sprehod, ker stopnic pa tukajle res nimamo. Sicer imam časa še 8 dni, ampak se mi vse skupaj že kar malo vleče.

A sta se briljantina ali maggie27 kaj javile? Me prav zanima če sta že dobile svoje user posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
13.1.2011 10:47:17   
BARBY_2007

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Jutro!!
In seveda VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image

Pa da danes kera rodi, sem imela čudne sanje, da se je ena januarka s četvorčki pofočkalauser posted image

br27, boli me ne ampak me občasno fajn v mehur ali jetrc nabije, kar zatulim.. lahko ti pa otrok čudno sedi in kam pritiska, je itak vse bolj tesno tam notri..

barby, ti si pa še prava mula, kaj si imela ta prvega user posted image pri 17-ih? Pogumna mamica!!

20.1 malo čez 11 uro dopoldan preide sonce v znamenje vodnarja, tako, da če ti do takrat ne nardijo CR, boš mela vodnarčka:).
 user posted image . No, ob 7h zjutraj moram bit tam, pa vse priprave,britje (sama ne dosežemuser posted image ), pa najbrž bo do 11h..

Lepo praznujte, jaz bom pa izkoristila grdo dopoldne, pa se grem pred ctg še malo uležt (kako se to napišeuser posted image )

haha..ne putka prvega sem imela pri 19-ih, drugi pa bo zdaj pri 23-ih user posted image , kaj čmo če so pa taki cukrčki user posted image ...sem pridna a ne? user posted image

MOJ MALI SONČEK SE JE RODIL 26.2.2007 :))
SONČICA PA 6.2.2011 :))

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
13.1.2011 10:48:30   
BARBY_2007

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Iskrene čestitke tudi tebi Barby

Hvala Lu user posted image  in vsem ostalim za čestitke!!!

MOJ MALI SONČEK SE JE RODIL 26.2.2007 :))
SONČICA PA 6.2.2011 :))

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
13.1.2011 11:42:05   
darchy82
briljantina je ravnokar sporočila, da ji bodo danes zvečer sprožili porod. Držimo pesti da bo šlo hitro. Pa vso srečo user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu BARBY_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
13.1.2011 13:21:25   
januarcek2011
zivjo

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
13.1.2011 13:28:54   
januarcek2011
zivjo
evo mene po zelo dolgem casu spet zvami.nisem se uspela nic javiti ker smo se selili in smo imeli ogromno dela.koncno smo si kupili stanovanjeuser posted image user posted image user posted image .
drugace sem se vedno user posted image .nas fantic pridno raste v trebuscku.rok imam 25.1.11 ce me kaj prej ne preseneti.moram pa priznat ,da me je tokrat bol strah kod prvic ko sem sla rodit.popadkov se nic ne cutimuser posted image user posted image .

vsem puncam ki so rodile in njihovim dojenckom iskrene cestitke.vidim ,da jih je ze kar nekaj....lepo,lepo
17.1 imam pregled-komaj cakam da vidim kako napredujemo.
jutri grem pa se v shoping po se manjkajoce stvari za nasega fantica ,ostalo mam pa ze vse pripravljeno za user posted image .
a se eno vprasanje :a ima kera priblizno rok kod jaz in ce gre rodit v kranjsko porodnisnico?

nc cveke se oglasim se kasneje

(odgovor članu januarcek2011)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
13.1.2011 13:33:40   
agataema
No, jaz imam tudi danes pregled. Kakšnih poapdkov nič ne čutim, bo pa verjetno G pogledala koliko sem odprta.

Januarček 2011 jaz sem sicer iz Gorenjske, ampak moram zaradi težav pri rpvem porodu rodit v Lj. Je pa tudi mene zdaj v drugo ful bolj strah, ker vem kaj lahko pričakujemuser posted image .

Zdaj pa pod tuš in po malega v vrtecuser posted image .

Briljantina: mislimo nate.

(odgovor članu januarcek2011)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
13.1.2011 14:29:42   
gaya24
Hej,hej!

Očitno sam mene zdej v tadrugo ni nič strah...pa ne zato, ker me pri prvem ne bi bolelo ampak ravno nasprotno...se mi zdi da tako bolečih popadkov kod pri prvem ne morem imet user posted image . No, bomo vidli ampak tud če bojo, bom pa že zdržala, sej bo hitr konc...upam.

Js sem bla še dans v Mullerju, sem šla po plenice, sm kr pumpers dvojkico vzela pa par malenkosti še...krpice za enkratno uporabo, weleda ognjičevo kremo, pa kozmetiko za mene za v P, gel,mleko za telo, vatice, ščetko, pasto....dnevne kreme mi bo tud zmanjkalo pa kreme za okol oči, tak, da sem kar generalko naredla glede na to da zdaj 1m ziher ne bom šla (mam do mullerja skor 30km).

Zdaj me pa daje neko rahlo špikanje....mogoč se pa kaj okrepi. Bomo vidli...

Lep dan

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
13.1.2011 16:24:54   
planikica
Vse najboljše, dekleti! user posted image

Moj današnji CTG je bil lep, brez popadkov, še vedno mislijo, da bom šla čez rok, tako da imam naslednji CTG skupaj s pregledom in ultrazvokom (merjenje pretoka) šele naslednji petek, to je na PDP 21.1..

Prispel je še najnovejši eBay nakupek, Scooby Doo zavese user posted image Morala se bom ustaviti pri teh nakupih user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
13.1.2011 16:56:58   
Putka
Tudi jaz šele zdaj s potepanja, no bolj prekladanja.. Najprej dekompresija, se nisem več naročala ker se mi odkrito povedano ne ljubi za prevoz do tja fehtatuser posted image . Itak grem naslednji teden rodit.

Potem sem skočila po zavoj za odvzem popkovnične krvi, pa se dobila v P s prijateljico na kavi (in prilezla do CTGja šele po 1. uriuser posted image ). Je pa nekaj časa delala poskuse na matičnih celicah skupaj z enim iz ZTK, pa je rekla da je ful težko dobit dobre celice, sploh je problem z gojenjem le teh... Tako da je tale javna banka zihr boljša rešitev kot privat, ker je malo možnosti da se bo (vsaj v nekaj letih) res dalo kaj uporabit. Jih pa tudi iz P pošiljajo na ZTK v eksperimentalne namene, to mene sicer ne moti, ampak kot rečeno ni kaj veliko koristi zaenkrat.

No, CTG je bil fajn, mali migal, potem sem še svojega G srečala, je izpis pogledal in mislil da sem že rodit prišlauser posted image , malo je že v letih, pred penzijo pa mu ni za zamerit.. Niso me ponovno naročili, če bo prej treba rodit, sicer čez en teden.

Potem sem imela pa še pregled pri okulistu, imam namreč samo kontaktne leče, edina očala imam polomljena, pa mi bo mami nova kupila, da ne bom v porodnišnici z zalepljenimi strašilauser posted image .

gaya24, jaz sem tudi še prejšnji teden v Mullerja skočila, imajo super vatke za dojenčka, že ene 5 let jih kupujem, pa tetra krpice, ta male sem končno dobila, ostalo sem že prej pridno nakupila.. ;i je pa fajn, ker imam za take nujne nakipe baby Center v Šiški čez cesto, tako da bom pomoje kar hitro tam not..

planikica, jaz sem mislila da si V P na CTg-ju, zato sem ti sms pošiljala, no saj sem itak našla družbo za klepet.

Je bila pa kar gužva danes, jaz sem bila od nekje 12-13.30 tam v pritličju, pa so kar ene 5-6 nosečk rodit poslal. Potem se je malo umirilo, ker je bila ravno smena ob 14h.. Kaj bo šele naslednji teden, ko bo polna lunauser posted image

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
13.1.2011 16:59:26   
Putka
briljantinauser posted image drži se pa da bi bilo čim lažje in da boš kmalu v user posted image . Pa če zdržiš čez polnoč, boš na PDP rodila..

planikica, tole nakupovanje preko spleta me name spomni, ko sem bila s Katjo noseča. Pa sem imela preveč časa in sem potem klikala... Sem pa ful luštno obrobo za posteljico takrat nabavila za par €, pa cel kup takih malenkosti, ki jih pri nas itak ni. No, sicer sem pa tudi jaz danes še modrc pri DA-DA vzela, torej sem tudi jaz zapravljalauser posted image .

Pa prvi izpisek iz CSD sem danes prejela, za 4 dni porodniškeuser posted image

< Sporočilo je popravil Putka -- 13.1.2011 17:02:13 >

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
13.1.2011 18:08:24   
pika27
Da se še jaz mal javim. sem bla zjutri s tamalo pri pediatru, je nazaj dobila vročino. Ampak pravijo, da je sam viroza. Je pol odspala ene 3 ure in je k nova, sam žleht k hudič user posted image . Ne vem kaj je to dons. Pol sem šla pa še sama nazaj k zdravniku, ker celo noč nism spala, ker me je tok glava bolela od sinusov. No pa mi je dala antibiotike in mi je prjavla, da nej jih vzamem, če se mi zdi, da jih rabim user posted image Da ona se bolj nagiba k temu, da nej jih vzamem. Sem šla pa pol samoplačniško dat kri, da vsaj vidim, če mam levkocite povečane, pa jih nimam. Tko da brez veze jest antibiotike. Sam ne razumem zakaj jim je tok škoda dat pregledat kri, da morm pol sama za to plačevat. Sam se mi je pa res zdel, da če je sam viroza, zakaj bi se pred porodom filala s tableti?

S popadki pa dons čist nič. Brez veze tole. Komi čakam v ponedeljek pregled, da vidim a sem sploh kej odprta al je to vse skup en larifari z lažnimi popadki. Je pa res, da je blo prvič čist isto. Sam prvič je trajal sam en teden pol mi je pa voda odtekla. Zdej se mi pa vleče že... pojma nimam kok časa.

Čestitke za rojstni dan rdečebela, barby in lorch! Upam, da ste / boste lepo praznovale.

Briljantina user posted image user posted image user posted image Upam da bo čimprej za tabo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
13.1.2011 21:03:56   
baby1978
Pozdravljene. Mi pa smo vceraj ob 17h rodili. Dobili smo sincka, ki mu je ime Teo in je 3240g tezak in 50 cm velik. Porod je bil zelo tezak, voda mi je odtekla 11. 01. Ob 23h, ob 24h sva bila v bolnici, kjer so se zaceli popadki na 2 min, dalje pa vam raje ne razlagam. Midva sva ok, danes sva zacela z dojenjem in nama kr super gre.
In kje ste ostale mamice? Talika?

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 21:21:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baby1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 4916
13.1.2011 21:30:32   
lorch
Hvala vsem za lepe želje!!! 
Sem kar lepo preživela današnji dan, pa rodila zgleda res ne bom danes, jutri pa začnem spet navijat za odhod v porodnišnico, da že enkrat vidimo kaj imamouser posted image .
 Vse najboljše mojima soslavljenkama!!!user posted image  
Mene so oblekli, kaj pa vaju?user posted image
Zdaj moram pa pospravit za obiski, ki so kar s seboj prinesli kar sem jim postregla! Sta me ati in mami presenetla, pa mi prinesla pečeno kuro s krompirjem, kremšnite, torto, pa še vino. Pol so mi pa hotli še pospravit pa pomit! No, kosilo sta prinesla, pa šla, da smo uživali sami, potem sta pa zvečer prišla malo še zažurat. Vsaj kozarce, pa tisto mal pribora ki smo ga rabli lahko zrihtam, drugače bi se še začela ščipat, da bi se zbudila, ker je pa mal preveč tako razvajanje. Nisem glih vajena, da mi vsi vse nardijo, sem pol kr mal tečnauser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
13.1.2011 21:33:09   
lorch
Gaya24, a to si šla v Velenje?
Drugič se pa javi, pa bi se lahko še osebno spoznale. Danes bi te pa še na tortico povablauser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
13.1.2011 21:58:31   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: lorch

Gaya24, a to si šla v Velenje?
Drugič se pa javi, bi se lahko še osebno spoznale. Danes bi te pa še na tortico povablauser posted image

lorch a ti si z velenja? Joj, dans bi mi pa pasala tortica....njami... Vidim, da ste lepo praznovali in da boš svoj rd ohranila za sebeuser posted image . Drugač se bova pa lahk kamot spoznali, mojuser posted image   se vsak dan 2x na trening v velenje vozi in kamot bom prišla kak dopoldan z njim, potem, ko bova že imele svoje bebije in bova lahko vozičkali in kofetkali.... Je dobri 2 uri na treningu tako, da kamot.

Js sem pa hodla spet 1h s sosedami, kr fajn turo smo naredle....Mogoč pa me danes zvije user posted image user posted image

Aja, lorch, a boš v Sg-ju rodila?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
13.1.2011 23:50:25   
gaya24
A že vse pritiskate, da je tako zatišje?user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
14.1.2011 6:57:15   
agataema
Jutro,

no jaz sem danes malo bolje spala. Včeraj na pregledu je bil CTG ok, en popadek je pokazal, sem pa odprta 2,5 cm, mali se je končno usidral v medenico, tako da naj bi se pri nas dogajalo v roku parih dni.

Tako da se zdaj ne upam bit sama doma in grem k staršem, če bi me bilo treba peljatuser posted image .

Čestitke vsem novim mamicamuser posted image .

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
14.1.2011 7:18:43   
darchy82
baby1978 čestitke za sinčka Tea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa še kar čakam 2v1 user posted image . Na koncu bom šla po možnosti še čez rok. Upam, da me v tem primeru ne pustijo predolgo čakati glede na mojo sladkorno, diete sem pa itak že zdavnaj naveličana.
Upam, da bodo danes še kakšne lepe novičke.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
14.1.2011 8:12:43   
Janci F
Danes grem na prvi CTG, čeprav po pravici povedano ne čutim še nobene potrebe. Bom pač spet malo tam ležala in nujno moram kaj za brat seboj vzet.
Drugače sem pa čist presrečna, ker sem včeraj nazaj možka dobila in je sedaj življenje veliko lepše. user posted image user posted image user posted image
Tako, da smo sedaj spet v polni postavi, vendar vseeno želim, da še nekaj časa počakam 2v1, saj sem se za ponedeljek dogovorila, da se grem slikat in se resnično veselim tega, tako da moram nujno vstati zapakirana.
Pa še en projekt za službo bi rada zaključila preden grem rodiit, ker po porodu se ne želim več s službo ukvarjati.

Drugače sem pa včeraj imela kar nekaj močnih krčov in to na pravem mestu, tako da sem se že malo ustrašila in še enkrat šla pogledat, če sem vse spakirala v torbo.

Glede na to, da imam rok 25.1.  sem se odločila, da bom rodila 21.1. - glede na to, da sem prvič rodila en dan pred rokom, upam, da bom sedaj 4 dni pred rokom, da ne bo treba it na amnio in milijon CTG-jev.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
14.1.2011 8:42:50   
Lu
Jutro,

pri meni se je tudi včeraj zvčere nekaj dogajalo. Tam cca 2 urci neki neredni špiki v križu. In za dobro jutro spet, ki se kar nekaj oglašajo. Pa da vidimo. Je pa res, da sem včeraj pakirala cote iz omar v škatle, pomivala še po tleh, kopalnico,... Mogoče je bilo malo preveč gibanja user posted image Joj bi že šla....

Danes pa dobimo Majo iz zimovanja. Komaj čakam.

Se beremo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
14.1.2011 9:18:07   
Lu
baby 1978 čestitke ob rojstvu sinčka Tea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?