|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
12.1.2011 15:08:58   
rdečebela
imam ga šele ju3 user posted image ampak sem danes v delu da vse pripravim, da bom ju3 samo darila sprejemalauser posted image no, me veseli da je bolje, zdaj samo še čakamo...user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
12.1.2011 15:12:43   
lorch
Ooo Rdečebela! A ti imaš tudi jutri rd?  Jaz tudi!user posted image
Misliš, da bi se lahko zgodilo, da greva jutri lepo po najino rojstnodnevno darilo v p? Sicer sem ves čas govorila, da naj ima user posted image  svoj rd, jaz pa svojega, ampak zdaj me pa vse skupaj baš boli, sam da že enkrat grem po tega našega dojenčka in potem hitro nazaj domov k moji princeski!user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
12.1.2011 15:17:42   
lorch
Sem skoraj pozabila! Danes sem imela ctg, pa je bil spet tak lep in nič posebnega. Naslednji ctg pa 20.1., ampak upam, da bom takrat že varvala!

Drugče sem pa jaz tudi šla prej s tamalo še v trgovino, ker smo izčrpali zalogo buteljk, pa še par amlenkosti sem vzela, ampak se mi kar nekako ni ljubilo  kaj preveč, pa še sredi trgovine se Tjaša spomne, da jo luuulaaat tišiuser posted image . In potem sva pridno zaključle nabavo, šle lulat in domov. Zdaj se pa nekako spravljam v akcijo, da bi nekaj spekla, ker bojo itak jutri prišli  ljudje na obisk. Če ne za moj rd, pa zapit dojenčka, v vsakem primeru ne bo nič narobe, če je kaj pripravljeno za gosteuser posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
12.1.2011 15:18:28   
pika27
user posted image user posted image user posted image meggie27, če si šla, pa briljantina! Upam, da čim prej zrihtata.

Jaz se še kr ne morm odločit če bi šla, ker nočejo ratat redni. Mi gre prov na jetra. Bom še mal počakala, da ne bom prekmal tm okrog strašila.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
12.1.2011 15:19:18   
rdečebela
a tudi ti imaš ju3? hm, bi blo pa res že srečno naključje, če bi šle še rodit ju3 skupaj user posted image sicer sem prej vedno govorila, da ne bi rada rodila na moj rd, ker ga nočem z nobenim delitiuser posted image zeloooo nesebično od mene ja user posted image ampakdanes sem se pa prav zbudila z veliko željo da bi šla danes ali pa ju3 v porodnišnico. Jst sm že čist naštufirana tega trebuha in svoje nerodnosti in oh in sploh sm neučakana da vidim moje dete user posted image upam da bo pred 20 že akcija, iskreno povedano, se tudi jaz že požvižgam na zdravniško mnenje... sej ne morjo vedet da bom šla čez rok

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
12.1.2011 15:22:36   
Putka
Čakam na kak sms, pa kar ničuser posted image Gremo, akcija bejbiji!!!

Jaz sem pa z neuspešne nabave v Mercatorju, sem šla po nov mobitel, pa sem brez osebnega dokumenta tja prišla, zdaj pa ponovi vajouser posted image . Saj imam blizu, ampak sem res kot en telebajsek, se prekladam.. No, pa na razprodajah sem za ta veliko nabavila, je v dveh mesecih tolk zrasla, da so ji hlače vse nad gležnjiuser posted image , meni je pa to ful grdo.. Ker je bila Katja z mano, je seveda še ona nekaj dobila..

Zdaj pa vodoravno, da mal gležnji uplahnejo, potem pa spet nazaj v štacuno user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
12.1.2011 15:23:06   
rdečebela
joj pika27 pa kok časa že tebi to traja, pišuka, jst tud ne vem al bom vedla kdaj gre za popadke al ne... in da bom šla dovolj zgodaj od doma, to je meni neki višja fantastika user posted image držim pesti da se odpraviš v rim po novega januarčka/januarkouser posted image

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
12.1.2011 15:41:28   
darchy82
Vidim da smo kar v podobni situaciji. Mene tud krči že od včeraj matrajo, pa so se ponoči umirili, danes zjutraj me je spet zagrabilo pa potem nehalo, pa zdejle me spet mal matra... user posted image . Me prav zanima koliko časa lahko tole traja preden gre zares. Sem se pa odločila, da bom šla v P šele ko bodo popadki res kar nekaj časa redni, ker sicer se lahko vsak dan vozim v LJ in nazaj.

Mogoče se nas pa naši user posted image kmalu usmilijo in nas nehajo takole hecat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4883
12.1.2011 15:45:11   
lorch
Hahaha! Očitno ima datum rojstva tudi nekaj pri karakterju, ker ga jaz tudi do zdaj nisem hotela delit, samo sem politično govorila, da naj ima user posted image  svojga, jaz pa svojgauser posted image . Zdajle mi je pa postalo malo vseeno, bi najraje šluknala malo ricinusovega olja.  Kar nekako upam, da se bo vse skupaj začelo samo od sebe , ampak ČIMPREJ PROSIM!!! Sej drugače uživam v nosečnosti in vem, da bom potem še zeeeloooo pogrešala te gibe in valovanje trebuha, pa taka čedna nosečnica sem user posted image .Pol bom pa sam še ena bajsika. Ampak jaz bi vseeno zdaj počasi šla rodit. Malo tudi zato, ker sem resnično sebično bitje in ne bi rada dala tašči veselja, da bi rodila na tastov rd ali pa na njegov god. Ona pa sam za to živi, je začela celo neke neumnosti klamfat, da če bo fantek, bi moral bit Cene, tk ko dedi (Vincenc).user posted image   Je itak že povsod kjer jo hočejo poslušat že nabijala, da ona pa ve, da bo fantek, ker jaz imam pa zdaj pdp na tastov god, lahka se zgodi samo, da bom rodila en dan prej, na njegov rd. in zdaj je ta dojenček že kar njena lastuser posted image user posted image . Pa že itak mi gre na živce odkar imamo Tjašo, ker takooooo rada pametuje in se meša tja kjer ni prostora za njo. Zdaj je pa že pri drugem začela svoje kremplje stegovat. Dovolj je že blo, da je hotla men mamo zamenjat, pa me met pod kontrolo, sam sem jaz le koza z rogi, pa se ne pustim, sem trmasta, ko... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4884
12.1.2011 15:47:35   
_CiCika_
Pozdravljene po dolgem času! Najprej naj čestitam vsem mamicam, ki že cartate svoje otročke. Vsem ostalim pa želim, da bi vam čas do dneva D hitro minil, saj ni lepšega kot trenutek, ko dobiš svojega user posted image v naročje.

Midve z Glorijo pa sma že v očkovem objemu. user posted image Dojenje nama gre super, saj sem cela mlekarna na dveh nogah. user posted image Drugače pa je naša princeska nasploh pridna in nezahtevna.

PS: hvala vsem za čestitke! user posted image

< Sporočilo je popravil _CiCika_ -- 12.1.2011 15:49:30 >

Everything is possible.. if you just believe!

Neposredna povezava do sporočila: 4885
12.1.2011 15:55:52   
rdečebela
haha user posted image si smešna lorch s temi tvojimi pripovedkami in izjavami, ampak vidim da nekatere karakterne značilnosti pa le držijo v zvezi s temi horoskopskimi znamenji. no, ali pa jih jaz tako želim videti. Čeprav v to ne verjamem prav sveto, mi je zanimivo kakšno stvar prebrat ali pa opazit v zvezi stem. No, jst sm upala da dobim še enga kozorogeca za družbo, da me bo mogoče vsaj kdo razumel...enkratuser posted image čeprav vsi ostali držijo pesti, da bo mimo tega znamenja, da to smo grozno komplicirani ljudje za prenašatuser posted image kakorkoli, upam da se ne zmisle prist na 22ega, ko ima nonca rd, ker potem bo to podobna pašta kot s tvojo taščo lorchuser posted image že vidim scenarij.
Vsaj za kakšno stvar nam pa pride prav naša trma, jaz tudi pravim, da se ne bo noben vmešaval tam kjer mu ni treba in meje bom postavila sama tako kot se mi bo zdelo da je prav!

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
12.1.2011 15:58:24   
rdečebela
wipi-dipi-du, cicika kok fajn da si se oglasila in user posted image za uspešno dojenje, tega si najbrž vse želimo, a je blo težko začeti? kakšni problemi? srečno še naprej obemauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4887
12.1.2011 17:30:55   
pika27
Ma brez veze je tole. Spet zatišje. Bom sploh nehala pisat k nima smisla :( Al nej bo al pa mir!

Neposredna povezava do sporočila: 4888
12.1.2011 18:00:09   
BARBY_2007
no rdeče bela in lorch tudi jst se vama pridružujem za jutri ker tud jst jutri praznujemuser posted image in sem že šla dons v nabavo čeprav mi ni do nobenih gostov trenutno ker še komaj stojim user posted image , bi blo pa zanimivo ja da bi jutri katera od nas rodila user posted image

MOJ MALI SONČEK SE JE RODIL 26.2.2007 :))
SONČICA PA 6.2.2011 :))

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
12.1.2011 18:08:23   
Putka
Ste luštne kozorogicuser posted image e!!

Od mojga sestrična se je prav zgrozila, da sem si 20.1. izbrala, saj to je pa ja kozorog, a niso vodnarji boljšiuser posted image .. Jaz pa ravno vodnarja nisem hotla, čeprav bolj malo verjamem v tele horoskope. Saj ko berem kako napoveda, za vsakega se kaj najde, praktično težko fališ..

Imamo pa po naključju že dve rogati deklici doma. Vesna je ovnica in deli RD z mojim tastomuser posted image . Določene stvari znata imeti skupnega, je on kar naporen, ampak upam da ne bo tolk zatežena kot g.Vsevedi.. No, Katja je bikica in ima RD isti dan kot moj pokojni dedek, je bil zelo glasen in uspešen poslovnež.. Ona je zelo glasna in nas vse komandira, to imata skupno. Jaz sem strelka, bom imela vse te kozle pod kontrolo, ni panikeuser posted image ..

Jaz sem se zdaj z datumom za cr že čisto sprijaznila, tako da naj kar do naslednjega četrtka počaka.

Pa kakšno naključje, da tri jutri praznujete. br27, boš kako torto (vsaj virtualno) spekla

< Sporočilo je popravil Putka -- 12.1.2011 18:09:39 >

(odgovor članu Katja85)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
12.1.2011 18:31:10   
čebela adela
Ja potem nas je pa polno kozoroginj, ki pričakujemo user posted image , jst mam pa v nedeljo roj.dan.user posted image
To bomo spet jedle, pa jedle,..... :)

Pa lep dan vsem, sploh tistim, ki jutri praznujete.user posted image

papa

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
12.1.2011 18:32:05   
rdečebela
BARBY_2007 welcome to the club user posted image user posted image kdo bi si mislil da se nas bo kar tri našlo, očitno je nekaj na tej 13ici user posted image bomo vidli kaj nam bo prinesel ju3šnji dan, pustimo se presenetiti... user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
12.1.2011 19:11:46   
lorch
No, če že vem kateri dan imata rd, vaju pa prosim, če izdata še svojo letnicouser posted image
Jaz sem 1979, se pravi bom jutri 32. Kaj pa vidve?
Dejmo se zorganizirat, pa it vse 3 naenkrat rodit, pol se bomo pa res meli čemu smejatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4893
12.1.2011 19:27:10   
rdečebela
mmm, jst sm mal mlajša, ju3 bom praznovala polovico abrahama user posted image letnik 86. lorch, a te morm že vikat? user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
12.1.2011 19:27:55   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Ste luštne kozorogicuser posted image e!!

Od mojga sestrična se je prav zgrozila, da sem si 20.1. izbrala, saj to je pa ja kozorog, a niso vodnarji boljšiuser posted image .. Jaz pa ravno vodnarja nisem hotla, čeprav bolj malo verjamem v tele horoskope. Saj ko berem kako napoveda, za vsakega se kaj najde, praktično težko fališ..

20.1 malo čez 11 uro dopoldan preide sonce v znamenje vodnarja, tako, da če ti do takrat ne nardijo CR, boš mela vodnarčka:).

Jaz sem tud kozoroginja, sicer ne 13.1 ampak 3.1,...

Sem vidla prej, da bi rade mele še naprej roj.dan za sebe user posted image , js sem tud to rekla 10 dni nazaj, no in je počakal v trebuhu...user posted image . Zdej ga pa res prosim, da bi prišel pozdravit mamco,atija in brateca ampak očitno se mu še ne da...Grem danes zvečer spet v toplo bano, še prej pa za 1h hodit, mogoče ga pa predramim

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
12.1.2011 19:57:48   
jmpolona
No, da se še jaz pridružim. Tudi kozoroginja - sicer 30.12. pa vendar. Sem pa sicer upala, da dobim rojstno dnevno darilo - samo pa mali noče. Danes zamuja že cel teden. Mi je prav grozno tole čakanje. No ker pa imam željo rodit kozoroga - je 19.1. že 14 dni čez rok - takrat pa sprožijo - baje. Katera kaj ve kakšna je praksa?

Imate poleg user posted image , hoje po stopnicah in ricinusovega olja še kak nasvet za pospešitev poroda? Zdaj bom morala pa že vsak dan na CTG v porodnišnico - pol pa ko en lolek čakam tam 3 ure user posted image .

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
12.1.2011 22:04:31   
BARBY_2007
rdečebela, če je to tko sem jst pol najmlajša ker sem 88 user posted image , ja blo bi lepo da bi se ju3 kaj zgodilo ja..., res pa je da imam že dva dni mal brezbarvnega in brez vonja izcedek oz. vodo še sama ne vem kaj je to tko da v petek imam G pa prvi ctg pa bomo videli...

MOJ MALI SONČEK SE JE RODIL 26.2.2007 :))
SONČICA PA 6.2.2011 :))

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
12.1.2011 22:05:21   
br27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Sem se mogla nasmejat, sploh ob tvoji izpovedi lorch, tole z roj. dnevi naših user posted image  in njihovih dadkov, stricov,...., no to že js tud poslušam nekaj časa od tašče. Ziher bo 18.1. ker ma njena mama god, al pa 20.1. ker ma moj god, al bo pa 25.1. ker ma taščin brat takrat r.d., če bo pa velik zamujal, se pa lohk nardi da bo celo 11.2., ko ma r.d. naša ta druga tamlada - svaštauser posted image
U madona kaj vas je velik januark, k bote rodile januarčkeuser posted image user posted image user posted image , Putka danes sem pekla limonine lunce in ruske kape, aja pa rum. kroglice, jutr pa dobite torto za r.d.user posted image , se bom potrudla da bo okusnauser posted image , bom pa mal pozna, ker me dopoldne ne bo, mam ctg in UZ, pa še potepat se grema po trgovinah, morm kupit darilo za 5let starega fantka, a ima mogoče kira idejo kaj kupituser posted image . Am mogoče neumno vprašanje, sam kaj so bakogani (če je napisan prav ne vem), ah ne vem, bom mende kr gnar dala.
Am še eno vprašanje, a katero boli ko gre lulat??? Mene že dva dni, pa danes me boljuser posted image , bolečino pa čutim na levi strani, tk kot bi me jajčnik bolel (sam ga nimam več, so mi ga lani ven vzel)user posted image

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
13.1.2011 8:20:01   
Putka
Jutro!!
In seveda VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image

Pa da danes kera rodi, sem imela čudne sanje, da se je ena januarka s četvorčki pofočkalauser posted image

br27, boli me ne ampak me občasno fajn v mehur ali jetrc nabije, kar zatulim.. lahko ti pa otrok čudno sedi in kam pritiska, je itak vse bolj tesno tam notri..

barby, ti si pa še prava mula, kaj si imela ta prvega user posted image pri 17-ih? Pogumna mamica!!

20.1 malo čez 11 uro dopoldan preide sonce v znamenje vodnarja, tako, da če ti do takrat ne nardijo CR, boš mela vodnarčka:).
user posted image . No, ob 7h zjutraj moram bit tam, pa vse priprave,britje (sama ne dosežemuser posted image ), pa najbrž bo do 11h..

Lepo praznujte, jaz bom pa izkoristila grdo dopoldne, pa se grem pred ctg še malo uležt (kako se to napišeuser posted image )

< Sporočilo je popravil Putka -- 13.1.2011 8:21:33 >

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
13.1.2011 8:20:49   
Lu
rdečebela in lorch čestitke

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?