br27
|
Sem se mogla nasmejat, sploh ob tvoji izpovedi lorch, tole z roj. dnevi naših in njihovih dadkov, stricov,...., no to že js tud poslušam nekaj časa od tašče. Ziher bo 18.1. ker ma njena mama god, al pa 20.1. ker ma moj god, al bo pa 25.1. ker ma taščin brat takrat r.d., če bo pa velik zamujal, se pa lohk nardi da bo celo 11.2., ko ma r.d. naša ta druga tamlada - svašta U madona kaj vas je velik januark, k bote rodile januarčke , Putka danes sem pekla limonine lunce in ruske kape, aja pa rum. kroglice, jutr pa dobite torto za r.d. , se bom potrudla da bo okusna , bom pa mal pozna, ker me dopoldne ne bo, mam ctg in UZ, pa še potepat se grema po trgovinah, morm kupit darilo za 5let starega fantka, a ima mogoče kira idejo kaj kupit . Am mogoče neumno vprašanje, sam kaj so bakogani (če je napisan prav ne vem), ah ne vem, bom mende kr gnar dala. Am še eno vprašanje, a katero boli ko gre lulat??? Mene že dva dni, pa danes me bolj , bolečino pa čutim na levi strani, tk kot bi me jajčnik bolel (sam ga nimam več, so mi ga lani ven vzel)
|