br27
|
Dobro jutro so ŠPICA čestitke za malo Žano Zdaj se pa že kar lep čas nisem javila , sem kar porabila nekaj časa da sem prebrala vse, še dobro da ne morem spat, sem se zamotla z branjem. Ja spanje je pri meni postal luksus in če spim po 3ure ali 4 je to že rekord, tako da sem ratala pravi zombi . Najin korenjak pa se tudi odločil da je ponoči bolj zanimivo se premetavati in mamici nagajati kot podnevi . Drugače pa v petek sem bila na pregledu, pri nas je vse pripravljeno za rodit, pa tudi popadke imam vsake toliko časa, tako da hodim 2X na teden na ctg, naslednji UZ in pregled pa imam 7.1., če bom sploh hodla okoli še takrat . V nedeljo sem doživela prvi šok, vsi sorodniki po moževi strani smo bli na kosilu pri moji tašči in meni sredi kosila kar naenkrat slabo, težko sem dihala in bolečina v križu takšna kot bi mi en nož zabodel not , od same bolečine nisem mogla nič, ne vstat, ne sedet, ne govorit, nič, sam solze so se mi ulile, mi je blo sicer mal čudn tam pred vsemi, ampak nisem moglo kontrolirat vsega Tast me hotu kr v avto naložit pa pelat, moj je divjal kot kura brez glave in iskal torbo pa materinsko, ampak je pol vse skupaj popustilo in od takrat ni blo več ne popadkov in ne bolečine . Očitno bo res tako kot mi je G napovedal, da bom rodila najmanj 2tedna pred rokom, bom vidla. No zdaj sem se pa najamrala in potožla vse Vidim da ste se menle za sporočanje katera bo rodila in kdaj, tud meni ni problem javit in napisat sem, ko bo katera šla v rim Nosečke zdaj pa grem še mal v vodoravni položaj in ovčke štet, pa upam da še mal zaprem oči
|