pika27 -> RE: januarke 2011 (15.11.2010 20:44:50)
|
Ampak v porodnišnici me pa vedno uspejo razpi... Dons mi je morila zakaj še vedno hodim k svoji G na preglede, da je to podvojevanje in da upa, da jo bo zavarovalnica dobila in da ne bodo dobil dnarja... Kakšno podvojevanje, če me pa samo da na ultrazvok (dobr sestra zmeri pritisk, pa dons sem mogla še na ctg) in reče kontrola čez 4 tedne Itak ne morš nč vprašat pa sam čakaš k budala... da ne govorim o odnosu sester v trijažni ambulanti... kr neki. Uglavnem glede meritev, dons so ga namerili 1900g, tko da smo spet FUL veliki, ma čist brez veze so te meritve, sem se bolš počutla v prejšnji nosečnosti, ko jih niso delal skor vsak teden! Sem že razmišljala, da sploh ne bi šla več na preglede v porodnišnico, itak so čist brez pomena. Dianatal gel - po moje brez veze, mogoče če bi bla prvič, bi mogoče še razmišljala. Itak je epizotomija odvisna izključno od babice, ki sodeluje pri porodu in verjamem, da so tiste, ki so preizkušale gel tok bol pazile. Glede flašk, ja večina ma kr Tomee Tippe, mi smo mel aventove k so ble zraven črpalke pa eno chiccotovo, pa je chiccotovo sprejela, aventove pa šele ful kasnej. Za začetek je mal čez 100 ml dovolj, tud če daješ umetno mleko. Jaz sem ji dodajala čaj zaradi krčev, je res, da se je navadila na flašo, ampak sva že nekak pokombinirale joško pa flašo, ker sem mela itak ful preveč mleka in sem si ga mogla v vsakem primeru dnevno pumpat, vsaj od začetka. Sicer pa tud če dojiš je dobr, da maš eno flaško, da lahko kam skočiš pa drugi dajo otroku lahko tudi tvoje mleko. Mi smo od začetka imeli sterilizacijsko tekočino od Chiccota pa smo hitro ugotovili, da to vzame čist preveč časa... smo prešli na lonec in vrelo vodo je hitreje pa ceneje, poleg tega pa naj bi bil problem sterilizatorja, da ne uniči glivic, vrela voda pa uniči vse. Alkohola nisem nikoli uporabljala za popek, samo fiziološko, sem ga pa potem enkrat kupila, ker je mela vrastel nohtek (kar je pri otrocih izredno pogosto) in sem ji pol z alkoholom čistila nohtek. Sudokrema je ful uredu, v LJ jo dobiš kot vzorček v paketu, če daš svoje podatke v marketinške namene (vsi, ki so dal kaj v pakete dobijo tvoje podatke in te pol eno leto nadlegujejo po telefonu, da bi ti še kaj prodali). Mi imamo kozmetiko tud kar iz lekarne njihovo, se mi zdi še najboljša. Darchy mogoče malo pozno, ampak vseeno glede koša za plenice. Brezkasetnega majo v pikapolonci, drugje ga pa nisem videla. Modrček od da-da zgleda super, jaz sem si sicer naročila samo enega, bom pa potem ko ga bom ornk sprobala naročila še katerega, če mi bo všeč. Za enkrat še lahko nosim modrce, ki sem jih kupila v prvi nosečnosti. Mam pa jaz ostale 85c (od lisce) pa sem si naročila L, se mi zdi da je ravno pravšnji, sicer pa deluje, da je ful prilagodljiv. Glede matičnih celic sem že enkrat napisala, da sva jih prvič midva dala spravit v zasebno banko, ker smo imeli v družini levkemijo. Plan je tudi za drugič, sam za enkrat še ne vem, ali je sploh možno zarad okužbe z borelijo. Me bodo še poklicali, ko se posvetujejo s strokovnjaki. Glede cene je pa res zasoljena v začetku, ampak če računaš, da je to za 20 let, je to malo več kot 8 evrov na mesec, kar pa ni nek znesek, če otroku kdaj v življenju prav pride. Se pa strinjam, da če ne daš v zasebno, se mi zdi bolje, da jih daš v javno kot pa da jih vržejo stran. Konec koncev lahko pomagaš nekomu. Glede roka je fino če se odločiš čimprej če te kaj preseneti. Drugače sem pa slišala da če si tik pred rokom znajo zrihtat tud v parih dneh (javna in zasebna banka). Glede plenic za enkratno uporabo. Naša je bila občutljiva tudi na mullerjeve pamperske, tko da mi smo zdej na DMovih pa so super pa še poceni so. Bom pri drugem štartala kar z DM. Nč zdej grem pa počas mal počivat, jutr je še en dan Uživajte.
|
|
|
|