|
RE: Ločevalna 1.5.2010,gremo punce 29.5.2010 16:26:47
|
|
|
|
bomboncek1
|
včeraj oh dan, za večerjo sem pojedla 50 g testenin s paradižnikovo omako, poleg pa sem jedla paradižnik in malce rdeče pese. danes je sadni oz. zame sadno zelenjavni dan. za malico jabolko, za kosilo sem jedla dušeno korenje, papriko in por ter....paradižnikovo solato še malo pa mi bodo iz ušes gledali paradajzi za večerjo bom najbrž kakšno juhco iz bučk...morda samo popečene bučke. vreme nam jo je zagodlo, lahko bi vrgla zelenjavo na roštilj, pa je zunaj mokro in se mi ne da. bom videla, bo pa ponev pela, če bo treba. sadja pa jaz res ne maram preveč, naveličana sem jabolk, banan...okej, češnje imamo, pa letos niso preveč dobre, ostalo pa še čakam....breskve, marelice, lubenice, melone, pa potem slive, hruške.. prvi rezultati so - kljub malo prilagojenemu sadnemu jedilniku - že vidni. vidim tudi sama, da je kakšna kilca že odpadla z mene, ker mi zdaj določene hlače že kar konkretno padajo dol. imam tudi nekaj čisto novih hlač, ki sem jih kupila cca 2 tedna nazaj, bile so mi točne, zdaj pa so mi že kar "komot". se pa ne upam tehtat, da ne bi izgubila volje, če je slučajno rezultat slabši, kot ga pričakujem. štartala sem namreč z 64,9 in danes je pretekel drugi krog, torej 8 dni je mimo in če bi zdaj na vagi zagledala 64+ bi kar obupala... jutri smo vabljeni na piknik. to me veseli, ker imam beljakovinski dan in bom lahko jedla meso in zelenjavo z žara. če bo vreme, seveda. če ne bo, pa bomo doma poskusli improvizirat piknik. me prav zanima, če bom do odhoda na dopust že kaj fit edino žal mi je za moje joške, ki že tako niso kaj prida, pa se bodo po dieti spraznile....žal veliko pred trebuščkom, ritko in boki
|
|
|