|
RE: Ločevalna 1.5.2010,gremo punce 18.5.2010 20:30:03
|
|
|
|
Kofi
|
Da odgovorim Pmaxi najprej... moje mnenje je tako...jaz hujšam po mojem že vsaj pol življenja Do zdaj mi je veliko različnih diet dalo nekaj kilogramov dol...nobena pa ni delovala..da bi kg tudi ostali na želeni teži. No, pol pa sem slišala za ločevalno prehranjevanje. In deluje. Fora je, ker se nisem nikoli tega lotila v smislu, hujšam. Ampak v smislu, drugače, bolj zdravo se prehranjujem. Telesu ne govorim, da mora vsake 4 dni jest beljakovine itd. Ampak s tem prehranjevanjem res vnesem v telo vse sestavine. Če ne bi tako jedla, bi bil moj prehranjevalni teden brez sadja, z zelo malo zelenjave, z veliko žemljicami, z veliko kave, s hitro prehrano - nekaj običajno vržem v ponev...pri tem prehranjevanju pa res jem od A do Ž vse. Še najbolj mi ustreza, da MORAM pojesti dosti sadja...nikjer ne piše, da moreš jest samo 3x na dan. Lahko ješ tudi 7x če hočeš. Tudi pri običajnem t.i. zdravem zdravniškem prehranjevanje pomeni 5x na dan to, da za malico poješ jabolko in npr. kos kruha, ne pa pol kosila...tko da si to lahko na več načinov razlagaš. Jaz sem definitivno ZA zdravo prehranjevanje! In to je! Nihče me ne bo prepričal obratno. Gre pa za 90 dni, da ješ 4 dni vsak dan drugače in to ponavljaš. Po 90 dneh pa kombiniraš samo po obrokih zopet 90 dni. Ni neke znanstvene fantastike, le da pri nekem obroku ne ješ poleg priloge...tko jaz nekomu na hitro razložim. Lahko poskusiš...jaz vem da ti ne bo žal. Vsakemu, ki ga poznam, se je prebava tudi precej izboljšala. Mene je G po prvem porodu vprašala odkod mi tako dobra kri. Tako, da nekaj je na tem. Le, psihično moreš bit pripravljen, pa ekipo zadaj, da imaš motivacijo, ker lahko te hitro premamijo glih na nepravi dan neke sladkarije in ne vem kaj vse Ampak, tudi s tem ni nič narobe, če se pregrešiš, saj vsak človek ve, kje je normalna meja...nenormalno se je nažirati, čeprav je to sadje. A ne da? Pol pa za ostalo ekipo še...jaz bi se tehtala po beljakovinskem dnevu...danes bo v meni preveč vode Tudi jaz, ko imam M, imam mal povišano težo...že od nekdaj...tudi do cel kg več. Kdo bi to razumel... :D Papa....se tipkamo jutri!
|
|
|