|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zunanji obrat
30.4.2010 20:39:29   
ribica84
Pozdravljene,

zanima me kašne imaste izkušnje z zunanjim obratom, tiste ki ste ga imele. Moj otroček je namreč v nožni vstavi in me je G poslala na zunanji obrat. Sem pa skoraj v 37. tednu.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zunanji obrat
30.4.2010 21:43:03   
Urska09
Meni ga je probal Pušenjak narediti po 38. tednu, pa je bila ritka že preveč spuščena v medenico in je rekel, da ne bo šlo. Mogoče bi moral probati prej ampak on izvaja zunanji obrat raje kasneje, da ima otroček čim manj prostora im možnosti, da se obrne nazaj.

(odgovor članu ribica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2010 22:11:08   
ribica84
Jz pa sem narocena pri dr. Roncevicu.je bla katera pri njem-izkusnje,mnenja, je ok?

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2010 22:37:38   
mate0ja
tud jest sem imela pred dvema letoma otročiča v medenični vstavi. Bila v 37. tednu pri dr. Pušenjaku na obratu, ki je bil neuspešen.

Sicer te pa g. ne more poslati ampak ti lahko predlaga, odločiš se pa sama ali greš ali ne.

Še veddno pa so do zadnjega možnosti, da se otrok sam obrne.

Jaz sem po obratu sama stopila v akcijo, v LJ porodnišnici so mi namignili, da bodo čakali do PDP potem pa videli kako bo s porodom, potem sem šla po mnenje še na Jesenice, kjer je bil takojšen odgovor CR v 39 tednu, ker porod po naravni poti predstavlja preveliko tveganje za otroka in za mamo. Odločila sem se za slednje. V 39 tednu sem s CR rodila zdravo deklico, okrevanje po CR pa je bilo hitro in nekomplicirano.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu ribica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2010 22:57:16   
emica2008
www.ringaraja.net/forum/zunanji_obrat/m_4999242/tm.htm

tukaj piše nekaj o ZO, ja bila sem pri Rončeviču pa ni uspelo.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.5.2010 14:58:03   
Anonimen
tudi jaz sem imela v 37 tednu, vendar mi ga niso naredili, ker so v B ugotovili da imam premalo plodovnice in so me obdržali do carskega reza.

(odgovor članu emica2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?