|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekologi na goriškem
30.4.2010 17:42:32   
koma
Pozdravljeni.
Tako sem razočarana nad našim zdravstvom, da sem sklenila, da nekaj napišem tudi na forum. Trenutno sem noseča in hodim k dr. Margić Lidiji. Nekateri jo hvalijo, toda sprašujem se zakaj. V prvi nosečnosti tudi jaz nisem imela nič proti, ker nisem imela nobenih problemov, toda sedaj, moram reči, da je pod kritiko. Kaj mi ni všeč? Sploh ne dopušča, da jo kaj vprašaš, je odrezava, osorna in sploh ne da splošnih informacij, ki bi jih mogla (npr. kako določeno zdravilo uprabljat). Vsako informacijo moram dobesedno izvlečt iz nje. Ma, a ni to njena naloga??? In na vsako vprašanje, odgovori, pa saj si noseča, to je normalno. A je to kak odgovor??? Skratka prav razočarana sem in mislim, da to je popolnoma nestrokoven pristop!!! Tudi jaz delam z ljudmi in kaj takega se mi zdi ne dopustno.
Razmišljam, da bi zamenjala ginekologa in me zanima, če ima katera informacijo kako je s to menjavo, če je sploh kdo prost, a te vzamejo. Slišala sem pohvale za dr. Bizjakovo in dr. Zavrtanik v Šempetru, dr. Likar in dr. Jurmanova v Postojni. Ima katera izkušnje z njimi in ali je mogoče priti do njih?
Najlepša hvala za vsako informacijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ginekologi na goriškem
30.4.2010 20:32:20   
pupca
jaz bi pohvalila dr.rejec-taljat iz  tolmina.zelo zelo  v redu.

(odgovor članu koma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2010 21:35:39   
melanija
Jaz hodim k dr. Zavrtanik, je super, prijazna, lahko vprašaš kar želiš. K njej hodim že 6 let, skozi smo dale vse moje nosečnosti in v teh letih je nisem še videla slabe volje, razdražene, neprijazne.

(odgovor članu koma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.5.2010 11:48:31   
tecnobica
Dr. Likar v PO je ful zaseden in ne sprejema novih pacientk. VSaj tako je blo pred kratkim. Jaz bi tudi šla k njemu... Sicer pa je v PO še dosti drugih vredu ginekologov.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2010 14:15:01   
*ANA*
Tudi jaz hodim k dr. Zavrtanik in moram rečt da je super; žal pa pacientk ne sprejema več user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2010 21:39:01   
marjetica8
Bizjakova je v redu - je bla moja zdravnica, ko sem bla v bolnici zaradi ciste in je bla edina od vseh dohterjev tam v redu. O dr. Taljatovi iz Tolmina pa jst nimam nč dobrega za povedat.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2010 22:44:54   
pupca
kaj je bilo narobe pri dr.taljatovi

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.5.2010 16:22:00   
marjetica8
IZVIRNO SPOROČILO: pupca

kaj je bilo narobe pri dr.taljatovi

Ni reagirala ko sem hodila k njej z bolečinami v trebuhu - pošiljali so me od dohterja do dohterja, celo v bolnico s sumom na slepiča in nč od tega ne bi blo treba, če bi me ona izvolla pregledat in bi ugotovila da mam policistične jajčnike in me v trebuhu boli zato, ker se mi nonstop ponavljajo ciste. Ona je pa rekla da je normalno za moja leta da mam menstruacijo na tri mesce (imela sem 17 let). 2. stvar, dala mi je kontracepcijske tablete za po...in ni povedala ne to da obstaja možnost da bom po njih bruhala, ne to, da so abortivne. Glede na to da sem mela takrat 17 let, sem mnenja, da bi mi morala obrazložit vse v zvezi z jemanjem tablet.
Sej, jst sem pač mela slabo izkušnjo, poznam pa punce, ki jo ful hvalijo.

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.5.2010 21:02:16   
aprilčica07
Hodim k dr. Beseničar v ZD Nova Gorica, sem zadovoljna. Nevem pa če sprejema še pacientke.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.5.2010 22:37:35   
poli*
Taljatova je meni ok. Seveda pa ima vsak drugačne izkušnje.
Najraje jo imajo ženske zato, ker ko zanosijo te da takoj na bolniško (če želiš) in veliko jih s pridom to izkoriščauser posted image .

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.5.2010 8:55:09   
tecnobica
Zgleda da dr. Likar še sprejema nove. Jaz sem dobila pregled pri njemu user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.5.2010 23:24:00   
polona5
koma - hvala enako za tako izkušnjo pri njej. Zanjo je vse, kar se dogaja nosečnici, normalno. Sama sem imela probleme z zatekanjem in sem zelo težko opravljala svoje delo, saj sem po cele dneve na nogah. Po končanem šihtu sem vedno imela ful zatečene gležnje, tako da mi je ob dotiku na gleženj ostala na nogi prav vdolbina - ona pa mi je rekla, "punca, ti še nisi videla kaj pomenijo otečene noge". To je bilo poleti in vse skupaj sem zelo težko prenašala, o kaki bolniški pa ni hotela niti slišat. Dobro, da sem si šparala ves dopust za konec, da sem lahko doma zadnji mesec počivala (na porodnem sem bla 10 dni in šla rodit). Naredila mi je samo in točno 3 UZ.  Kar sem imela od njenih pregledov je bilo samo poslušanje otrokovega utripa (itak sem ga sama doma vsak dan poslušala z angel soundom), kontrola krvi, urina, pritiska in teže. Teža se mi je večala zaradi zastoja vode, prav trako pritisk - ona pa mi je težila naj ne jem toliko, da bo potem tudi otrok velik. Jedla sem zelo malo, sama sem držala dieto brez soli, ker drugega mi ni preostalo, zredila sem se 14kg in ko sem prišla iz porodnišnice sem imela samo še +3 (sama voda je šla iz mene). Pregledovala me skoraj ni, tako da nisem imela pojma kakšen je moj maternični vrat - ali je skrajšan?, ali sem kaj odprta?, kakšni so pretoki krvi skozi posteljico? - o vsem tem nisem vedela nič. Ko sem ji rekla za CTG, mi je odvrnila, da si ona s to preiskavo ne rabi nabirati dodatnih točk, ker ima dovolj pacientk. Na zadnjem pregledu mi je rekla, da me bo naslednjič zaradi pritiska morda poslala v bolnico. No in se je kar na celem zgodilo, da mi je odtekla voda kot iz škafa 3 tedne pred rokom. Ko sem klicala v dispanzer, da me ne bo na kontrolo, ker sem že rodila, se je sestra ustrašila, če je bilo vse vredu. Hvala bogu se je vse srečno izteklo. Posteljica je bila vsa iztrošena, kalcinirana in je že popuščala.
Ko se sedaj spomnim nazaj sem imela srečo, da se je vse vredu izteklo. Tudi sama sem razmišljala, da bi jo zamenjala, ker nebi rada spet poslušala njenih žalitev in hodila v solzah iz njenega dispanzerja domov - v nosečnosti smo še bolj občutljive. Po tvoji izkušnji bom o tem še enkrat razmislila. Lp

(odgovor članu koma)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.5.2010 17:48:40   
koma
polona 5
No, če ti povem še nekaj. Ena moja kolegica, ki tudi hodi k njej, jo Margička prepričuje, da naj gre na bolovanje, da ne bo dobila pohvale, če bo noseča vztrajala na delavnem mestu, čeprav moja kolegica želi delati. Ko mi je kolegica to pravila, nisem mogla verjeti, da govoriva o isti osebi. Skratka ugotovila sem, da deluje po principu, če si simptičem... No, veš kaj, hvala za tako ginekologinjo. Meni se je tudi zamerila, ker me je poslala delat tako, da se ne da povedat - skratka nisem bila sposobna niti živet, tako da sem namesto bolovanja pokoristila ves dopust. Sploh mi ni pogledala krvi, temveč je na izvidih starih 3 mesece trdila, da sem ok. Višek pa je bil, ko je rekla, da saj delam v pisarni in kaj bi rada!!! Mislim groza!!! Naj poudarim, da jaz nisem tip, da bi za vsako malenkost šla k zdravniku po bolovanje - v moji 10 letni karieri sem imela max vsega skupaj 1 mesec bolovanja in nege za otroka!!! Ne vem kdaj ti dajo bolovanje, če ne takrat ko si slab? A moraš prav umret al kaj?
Skratka jaz sem poklicala v PO in grem zdaj na naslednji pregled tja in Margičeva pa-pa, se ne vidimo več. Jaz ti svetujem, če si nezadovoljna, zamenjaj takoj!!! Pa srečno.

(odgovor članu polona5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?