jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Punce pokukajte na forum Decemberke 2010,tam se je naša Jonči pofočkala in povedala novice..... Pozabila pa na nas.....ti,ti..... punce oprostite, nisem nikakor pozabila na vas....nikoli verjamete ali ne sem prvo napisala k decemberkam, potem sem mislila k po ivf nosečkam in valda k vam....pa mi je računalnik neki nagajo pol sem vse pusztila na miru in sma šla v trgovino, sedaj sem mislila pa me že kregate sem pa res dane szmedena, prijetno,,,, imamo enega srčka, ne dva!!!! velik piko 13 mm, v četrtek imam pri mojmu gineku, takrat povem kaj več.....sicer pa je bila danes zdravnica, ki je delala uz zelo slabe volje, mi je rekla ne da nam grejo nosečnice na živce, je pa praznik in tudi mi smo ljudje ter da bi ona raje bila na morju tako kot so drugi.....meni v obraz med uz, namesto da bi me razveselila z srčekom in nasmeškom, sem jo morala ekstra vprašati, če je srček, da mi je povedala, res čist mimo, pa sem mislala počakati na tomaževiča, mi je bilo pol žal sem ga pa srečala je bil full vesel, ko sem mu povedala, nasmejan ni primerjave z uno kozo, pa je tudi jutri dežurn pa se nič ne pritožuje..... v glavnem sem vesela zelo, da bi le še naprej tako bilo, vsega nisem danes brala, vidim da ste veliko pisale,,,bom jutri, komaj čakam ono skupino novih nosečk z srčeki, pa verjetno boste že padle v januar! za ostale pa močno navijam, držim pesti, bodite močne in optimistične, kmalu bo za vami in takrat vam pade hud kamen z ramen in boste rekle, pa saj ni bilo tako hudo športnica- kako si? držim pesti zate spominčica- ti si tudi nova tista kovina v ustah pove vse.-.... ne se jezit name, ker vas imam rada in vas nisem nikoli pozabila, bom še z vami tudi, vi pa čimprej na ono stran