Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 9:22:14
|
|
|
|
baguSka
|
Tud men je en dohtar resu zivljenje.... takrat, kot sem bla stara 6. In se danes sem mu hvalezna za to!! Sam kaj ko je slepic vseeno pustil take posledice.... mah vazno da sem jaz ziva, ne!? In tvoj dragi spomincica.
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 9:22:43
|
|
|
|
spominčica
|
Dons sem mal hiperaktivna ....pa sej ste najbrž opazile. Preveč sem spočita.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 9:26:26
|
|
|
|
baguSka
|
jst sm tud dons po doooooooooooooooooooooooooooooooolgem casu vstala pred 10.uro!! in to celo ob 7.45!
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 9:28:57
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Tud men je en dohtar resu zivljenje.... takrat, kot sem bla stara 6. In se danes sem mu hvalezna za to!! Sam kaj ko je slepic vseeno pustil take posledice.... mah vazno da sem jaz ziva, ne!? In tvoj dragi spomincica. Moj dragi je tud še živ . 5 let je hodil še na pregelde na onkološki inštitut in zdaj po 5 letih se šteje da je ozdravljen. Je pa takrat že takoj pri operaciji (po posredovanju sicer )dobil silikonski vsadek. So mel sam ta velke tko da....ma zdej enga mal večjega kot ta drugega , ampak bolj kot nič je pa še zmer. Se sploh ne opazi. No pa se ne da bi nag naokoli hodil , no ampak če bi....se ne bi opazilo. Dons mi dogaja.....ja pomlad je... pa hormončkov je tud dost.....pa sonček.....pa spet se mava rada
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 9:36:03
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica pa spet se mava rada jupiiiii!!!
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 9:49:45
|
|
|
|
športnica
|
uuuu jst sm pa dlih dons spala do 8:30, drgač sm že ob 7h pokonc. včeraj že ob 4h, k nism mogla spat. končno sm se mal naspala.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 9:49:51
|
|
|
|
špica84
|
jst pa cist nic hiperaktivna.se mi totalno nic ne das.bi mi blo cist prov ce bi zdj za par urc zadremala.res pa je da sm se ob 5 zbudila-wc je bil prevec nujen. spomincica pa saj lahko se k meni prides ne bom imela nic proti komaj cakam jutri da vidim svoje starse jih tko pogresam. sportnica a je pri tebi tudi na cb zginu plus,jst pa misla da si ga bom za spomin shranila
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 9:52:13
|
|
|
|
športnica
|
špica, ja. sej piše da je rezultat viden 24 ur. je digitalni, ne more v nedogled kazat. sej maš slikco
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 9:55:34
|
|
|
|
športnica
|
spominčica, veiko imata za sabo. kapo dol kaj sta vse prebrodila. upanje umre zadnje. mi smo z vama in držimo pesti a smem vprašat kater letnik si?
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 11:30:46
|
|
|
|
športnica
|
mal za stimulacijo in nikoli ne obupajte http://www.youtube.com/watch?v=8Y1htXFtIMs
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 11:31:37
|
|
|
|
športnica
|
se splača pogledat. lušten filmček
< Sporočilo je popravil športnica -- 30.4.2010 11:32:09 >
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 11:59:14
|
|
|
|
baguSka
|
se ga ne da odpret..
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 12:23:13
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka se ga ne da odpret.. skopiraj si link v iskalno vrstico, al pa klikni na špicin link - ta je aktiven
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 12:48:27
|
|
|
|
baguSka
|
aha super, bom pogledala malck kasneje... danes pokam in jutri dopoldne odrinem.. do naslednje nedelje... torej za 10 dni.
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 12:48:40
|
|
|
|
baguSka
|
9
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 13:30:17
|
|
|
|
dolydoly
|
Hojla! Naj se vam pridružim še jaz. Do sedaj sem le prebirala forum in nikoli nič napisala, zdaj pa potrebujem vaše mnenje. Po punkciji 19.03.2010 sem dobila tablete Utrogestan in bila vse dni do transferja izredno napihnjena. 24.04.2010 se imela ET dveh zarodkov. Prve dni je bila napihnjenost še prisotna, prsi boleče, zadnja dva dni pa je trebuh povsem uplahnil, bolečine v prsih pa skorajda ni. Vsake toliko imam kakšen krč, kot da se mi pripravlja na . Lepo prosim za vaše izkušnje glede počutja, saj imam občutek, da se zadeva ne bo iztekla po mojih željah. Sicer pa je to moj drugi IVF postopek. Pri prvem spolh ni prišlo do ET.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 13:35:17
|
|
|
|
baguSka
|
si mislisla punkcijo 19.4. ane?
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 13:36:30
|
|
|
|
baguSka
|
sicer pa imej upanje, dokler je belina je vse OK!!
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 13:38:50
|
|
|
|
Amelia
|
Še 8 dni do testa , nimam pa nobenih znakov, me pa tolaži to, da takrat ko sem zanosila, tud nisem imela nobenih znakov.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 13:57:38
|
|
|
|
honey
|
Joj, punce, kok se pa vam dogaja!!! En dan me ni gor, pa je tolk za prebrat, da niti ne sfolgam V glavnem, vse, ki ste se na novo pridružile, pozdravljene Sem na začetku te teme brala (dokler nisem obupala, ker je bilo preveč postov ), v kolikem času dobite pošto od konzilija. Jaz sem se prijavila na mail od GK Lj. za dr. BAN in ne vem kaj še (ima 2 priimka). Mlada zdravnica, zelo luštna, prijazna, mi je vse razložila, kaj in kako. Poslala me je na krvne preiskave in vse tako in še preden sem dobila rezultate krvnih preiskav, sem dobila pošto konzilija. To je bilo vse skupaj prej kot v 1 mesecu. V začetku marca sem imela pri zdravnici posvet, konec marca sem dobila že pošto. Se mi je pa izšlo, ker sem ravno prejšnji dan dobila M in sem takoj poklicala in dobila takoj datum, kdaj naj pridem v ambulanto in se začela špikat. Je šlo res nemogoče hitro Se pravi - od začetka marca do 3.5., ko imam že test nosečnosti je minilo komaj 2 meseca oz. še kakšen dan manj. Sicer so mi rekli, da starost ne vpliva na to (sem stara 35 let), ampak ne vem, mogoče pa tudi malo. Je pa menda tako, da v začetku leta vse to poteka hitreje, ker proti koncu leta so kvote že kar zapolnjene in potem dlje časa traja, da odločijo.
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 14:06:01
|
|
|
|
špica84
|
honey se malo pa bo ponedeljek
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 14:41:53
|
|
|
|
športnica
|
kje pa je jona?
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 14:44:16
|
|
|
|
spominčica
|
Saj res!!! Alo Jona, takoj poročaj!!
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.4.2010 14:45:19
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica spominčica, veiko imata za sabo. kapo dol kaj sta vse prebrodila. upanje umre zadnje. mi smo z vama in držimo pesti a smem vprašat kater letnik si? Pravljični letnik - 77
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
dvojno ime za fantkacaligulaKatero ime bi dodali poleg prvotnega Jaša?Jaša Gaj (
18%)
Jaša Etijen (
3%)
Jaša Brin (
6%)
Jaša Gal (
35%)
Jaša Maj (
32%)
Jaša Thierry (
6%)
Število vseh glasov: 397Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!