|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
3.6.2010 8:50:06   
Rakica_80
WP, čestitam za dvauser posted image user posted image , naj ostaneta pri tebi še 9 mescev.
IVYY, čim več zrelih celic, držim pesti in mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Registrirana lepo sprejmiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep dan vsemuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 976
3.6.2010 9:01:26   
Anonimen
zarja, ja, pri centrotidu je to čist normalna reakcija. 

Neposredna povezava do sporočila: 977
3.6.2010 9:37:05   
zarjaa
BEBIII..jaz (moj dragi user posted image ) se špikam v stegno...glede šlaufkov pa bi jih primeni zelooo težko našlauser posted image

skuštrana suzi...hvala, mi je lažje ko vem, da je to pač normalnouser posted image . Bo tudi to minilouser posted image

Pri nas se je naredil kraaasen sončen dan...jupppyyyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 978
3.6.2010 9:37:24   
cukica
Rielka hvala za čestitke,...
jona klara tudi tebi hvala,med nosečke se pridem pofočkat pa v ponedeljek,ko bomo kaj več vedeli in ,ko bo beta za mano,...
Aljonka,skuštrana suzi, hvala tudi vama,...
Amelia ja sem naredila me je nekdo s tega foruma prepričal,da nardim drgač mislim,da nebi,...zaenkrat se obnašam kot,da ni nič se bom začela mal bolj veselit po beti in uz,....
Bebiii krivec za ta testek dobiš pa ne sam za enega,....sej veš septembra bomo meli čemu pit,...user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 979
3.6.2010 10:35:41   
mateja_goljev
evo punce po dooolgem času se javljam.... WP me je pošteno oštela...... No tako, včeraj sem imela v mb punkcijo in pridelala 6 celic. Ker je celic malo, imam v soboto transfer.... seveda nam bo uspelo, čutim tako..... tako kot WP!!!

Vsem novim nosečkam čestitam!!! se Vam kmalu pridružim!!!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 980
3.6.2010 11:38:10   
palcica_
Pozdravljene punce!

No sporočam vam da sem tudi sama naredila test oz. dva in oba sta takoj pokazala velik user posted image . Mal me je strah ker me vsake toklo mal zašraufa in 2x sem imela tak čist majhen rjavkast izcedek (čeprav se mi zdi, da ko si vstavljam utrogestan, da se mal ranim user posted image  - mogoče zato izcede). Skratka upam da pikica oz. dve ostaneta pri meni celih 9 mesecev.

Cukica čestitam, vidim da imamo beto na isti dan. Si v LJ v postopku?

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 981
3.6.2010 11:48:36   
jona klara
palčica- čestitam za user posted image , upam da bo z izcedki hitro konec, se vidimo na oni strani.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 982
3.6.2010 12:02:42   
JEŠA
Zdej pa je čas, da tudi jaz poročam......

Od 22.05. grejem dva user posted image user posted image , ker sem pa firbčna, neučakana sem v soboto 29.05 že naredila test in je pokazala rahlo user posted image ,drugi dan sem naredila še CB in je pokazal + ......user posted image sem  user posted image

Sem ful ful vesela ma dokler ne grem v ponedeljek na odvezem krvi oziroma dokler ne vidim srčka na UZ ne bom mirna,...prejšnjič je blo vse v redu, kri tudi pol pa ni bilo srčka tako da,.....res se bom začela veselit šele po UZ, ki bo verjetno tam okoli 22 junija.

Držim pesti za vse ostale, da se nam čimprej pridružijo.

LP Ješa

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 983
3.6.2010 12:32:46   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: JEŠA

Zdej pa je čas, da tudi jaz poročam......

Od 22.05. grejem dva user posted image user posted image , ker sem pa firbčna, neučakana sem v soboto 29.05 že naredila test in je pokazala rahlo user posted image ,drugi dan sem naredila še CB in je pokazal + ......user posted image sem  user posted image

Sem ful ful vesela ma dokler ne grem v ponedeljek na odvezem krvi oziroma dokler ne vidim srčka na UZ ne bom mirna,...prejšnjič je blo vse v redu, kri tudi pol pa ni bilo srčka tako da,.....res se bom začela veselit šele po UZ, ki bo verjetno tam okoli 22 junija.

Držim pesti za vse ostale, da se nam čimprej pridružijo.

LP Ješa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bruser posted image avo

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 984
3.6.2010 13:08:51   
špica84
palcica cestitammmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jesa tebi tudi cestitammmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 985
3.6.2010 13:17:54   
Klavirka
Hej punce moje, kaj pa to berem, sami pluski!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Ja bravo, superca. Čestitike Cukica, palcica in Ješa!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Super, super!

WP tudi tebi čestitam za tako lepe blastociste!!! user posted image  user posted image  user posted image  Držim pesti!

mateja_goljev tebi pa držim pesti da bodo lepe v soboto!!! user posted image

Samo tako naprej! Ta forum je pa tako pozitiven zadnje čase, da najbrž tudi to kaj vpliva na tako lepe rezultate user posted image  

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 986
3.6.2010 13:40:29   
cukica
Ja palcica sem v lj,...pa ti?Kdaj si mela pa transfer???

Neposredna povezava do sporočila: 987
3.6.2010 13:54:16   
Amelia
Kaj jaz to berem, sami user posted image user posted image user posted image , super novice, zdaj pa naj traja in traja...celih 9 mesecev! Upam, da se vam kmalu pridružim, čeprav sem še vedno skeptična glede zamrznjenčkov....kaj pa vem...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 988
3.6.2010 13:56:00   
palcica_
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Ja palcica sem v lj,...pa ti?Kdaj si mela pa transfer???

Transfer sem imela v soboto 22.5..

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 989
3.6.2010 14:01:41   
JEŠA
Palčica kaj si ga imela v soboto v Ljubljani? Jaz tudi,.... V ponedeljek grem dat kri

:)

A ja hvala za čestitke:)

Iskrene čestitke tudi vam, ker vem kaj to pomeni:)

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 990
3.6.2010 14:07:33   
cukica
Jaz sem mela v nedeljo transfer in v ponedeljek se vidimo na beti,....

Neposredna povezava do sporočila: 991
3.6.2010 14:27:32   
julija30
Kako lepo, koje toliko user posted image !
Čestitam vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 992
3.6.2010 14:31:37   
cukica
aja pa čestitke palčica in ješa,....

Neposredna povezava do sporočila: 993
3.6.2010 15:39:38   
HANYBANY
ULALA!!! KOLIKO PLUSKOV!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem nosečkam iskrene čestitke! Pa srečno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 994
3.6.2010 15:52:45   
Rielka
Podravljene babeuser posted image
JESA,palcica user posted image user posted image user posted image ,mirno nosecnost naprej vama zelim!!!

Jaz imam pa jutri punkcijo,mene grabi ze sedaj panika.Kaj ve ste vzele vecer pred tableto?Meni je sestra rekla naj vzemem da bom mirnejsa.Kaj naj naredimuser posted image .
Drzite pesti jutri zameuser posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 995
3.6.2010 16:38:49   
jona klara
rielka- kar vzemi jo, jaz sem jo in res ni bilo hudo na punkciji.vso srečouser posted image user posted image

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 996
3.6.2010 16:41:25   
Rielka
jona klara ce reces tako,pole najboljse da vzememuser posted image
Hvala!
Kako si ti nosecka?

Neposredna povezava do sporočila: 997
3.6.2010 17:47:00   
S*
Lepo je brati tako lepe novice user posted image  user posted image  user posted image .
Čestitke vsem, ki ste ugledale magične user posted image oz. user posted image .
Upam, da se nam kmalu pridružite na drugi strani.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 998
3.6.2010 18:45:44   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Rielka

jona klara ce reces tako,pole najboljse da vzememuser posted image
Hvala!
Kako si ti nosecka?

jaz sem okej, včeraj imela nuhalno, izvid okej, spola nam ni želel razkriti.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 999
3.6.2010 19:35:19   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Jaz sem mela v nedeljo transfer in v ponedeljek se vidimo na beti,....

Bravo deklič user posted image  user posted image user posted image !!! Mirno nosečnost ti želim

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?