Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 8:50:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
WP, čestitam za dva , naj ostaneta pri tebi še 9 mescev. IVYY, čim več zrelih celic, držim pesti in mislim nate Registrirana lepo sprejmi Lep dan vsem
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 9:01:26
|
|
|
|
Anonimen
|
zarja, ja, pri centrotidu je to čist normalna reakcija.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 9:37:05
|
|
|
|
zarjaa
|
BEBIII..jaz (moj dragi ) se špikam v stegno...glede šlaufkov pa bi jih primeni zelooo težko našla skuštrana suzi...hvala, mi je lažje ko vem, da je to pač normalno . Bo tudi to minilo Pri nas se je naredil kraaasen sončen dan...jupppyyy
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 9:37:24
|
|
|
|
cukica
|
Rielka hvala za čestitke,... jona klara tudi tebi hvala,med nosečke se pridem pofočkat pa v ponedeljek,ko bomo kaj več vedeli in ,ko bo beta za mano,... Aljonka,skuštrana suzi, hvala tudi vama,... Amelia ja sem naredila me je nekdo s tega foruma prepričal,da nardim drgač mislim,da nebi,...zaenkrat se obnašam kot,da ni nič se bom začela mal bolj veselit po beti in uz,.... Bebiii krivec za ta testek dobiš pa ne sam za enega,....sej veš septembra bomo meli čemu pit,...
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 10:35:41
|
|
|
|
mateja_goljev
|
evo punce po dooolgem času se javljam.... WP me je pošteno oštela...... No tako, včeraj sem imela v mb punkcijo in pridelala 6 celic. Ker je celic malo, imam v soboto transfer.... seveda nam bo uspelo, čutim tako..... tako kot WP!!! Vsem novim nosečkam čestitam!!! se Vam kmalu pridružim!!!!
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 11:38:10
|
|
|
|
palcica_
|
Pozdravljene punce! No sporočam vam da sem tudi sama naredila test oz. dva in oba sta takoj pokazala velik . Mal me je strah ker me vsake toklo mal zašraufa in 2x sem imela tak čist majhen rjavkast izcedek (čeprav se mi zdi, da ko si vstavljam utrogestan, da se mal ranim - mogoče zato izcede). Skratka upam da pikica oz. dve ostaneta pri meni celih 9 mesecev. Cukica čestitam, vidim da imamo beto na isti dan. Si v LJ v postopku?
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 11:48:36
|
|
|
|
jona klara
|
palčica- čestitam za , upam da bo z izcedki hitro konec, se vidimo na oni strani.
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 12:02:42
|
|
|
|
JEŠA
|
Zdej pa je čas, da tudi jaz poročam...... Od 22.05. grejem dva , ker sem pa firbčna, neučakana sem v soboto 29.05 že naredila test in je pokazala rahlo ,drugi dan sem naredila še CB in je pokazal + ...... sem Sem ful ful vesela ma dokler ne grem v ponedeljek na odvezem krvi oziroma dokler ne vidim srčka na UZ ne bom mirna,...prejšnjič je blo vse v redu, kri tudi pol pa ni bilo srčka tako da,.....res se bom začela veselit šele po UZ, ki bo verjetno tam okoli 22 junija. Držim pesti za vse ostale, da se nam čimprej pridružijo. LP Ješa
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 12:32:46
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: JEŠA Zdej pa je čas, da tudi jaz poročam...... Od 22.05. grejem dva , ker sem pa firbčna, neučakana sem v soboto 29.05 že naredila test in je pokazala rahlo ,drugi dan sem naredila še CB in je pokazal + ...... sem Sem ful ful vesela ma dokler ne grem v ponedeljek na odvezem krvi oziroma dokler ne vidim srčka na UZ ne bom mirna,...prejšnjič je blo vse v redu, kri tudi pol pa ni bilo srčka tako da,.....res se bom začela veselit šele po UZ, ki bo verjetno tam okoli 22 junija. Držim pesti za vse ostale, da se nam čimprej pridružijo. LP Ješa br avo
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 13:08:51
|
|
|
|
špica84
|
palcica cestitammmmmm jesa tebi tudi cestitammmm
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 13:17:54
|
|
|
|
Klavirka
|
Hej punce moje, kaj pa to berem, sami pluski!!!! Ja bravo, superca. Čestitike Cukica, palcica in Ješa!!!!!! Super, super! WP tudi tebi čestitam za tako lepe blastociste!!! Držim pesti! mateja_goljev tebi pa držim pesti da bodo lepe v soboto!!! Samo tako naprej! Ta forum je pa tako pozitiven zadnje čase, da najbrž tudi to kaj vpliva na tako lepe rezultate
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 13:40:29
|
|
|
|
cukica
|
Ja palcica sem v lj,...pa ti?Kdaj si mela pa transfer???
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 13:54:16
|
|
|
|
Amelia
|
Kaj jaz to berem, sami , super novice, zdaj pa naj traja in traja...celih 9 mesecev! Upam, da se vam kmalu pridružim, čeprav sem še vedno skeptična glede zamrznjenčkov....kaj pa vem...
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 13:56:00
|
|
|
|
palcica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Ja palcica sem v lj,...pa ti?Kdaj si mela pa transfer??? Transfer sem imela v soboto 22.5..
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 14:01:41
|
|
|
|
JEŠA
|
Palčica kaj si ga imela v soboto v Ljubljani? Jaz tudi,.... V ponedeljek grem dat kri :) A ja hvala za čestitke:) Iskrene čestitke tudi vam, ker vem kaj to pomeni:)
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 14:07:33
|
|
|
|
cukica
|
Jaz sem mela v nedeljo transfer in v ponedeljek se vidimo na beti,....
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 14:27:32
|
|
|
|
julija30
|
Kako lepo, koje toliko ! Čestitam vsem
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 14:31:37
|
|
|
|
cukica
|
aja pa čestitke palčica in ješa,....
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 15:39:38
|
|
|
|
HANYBANY
|
ULALA!!! KOLIKO PLUSKOV!!!! Vsem nosečkam iskrene čestitke! Pa srečno!
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 15:52:45
|
|
|
|
Rielka
|
Podravljene babe JESA,palcica ,mirno nosecnost naprej vama zelim!!! Jaz imam pa jutri punkcijo,mene grabi ze sedaj panika.Kaj ve ste vzele vecer pred tableto?Meni je sestra rekla naj vzemem da bom mirnejsa.Kaj naj naredim . Drzite pesti jutri zame
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 16:38:49
|
|
|
|
jona klara
|
rielka- kar vzemi jo, jaz sem jo in res ni bilo hudo na punkciji.vso srečo
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 16:41:25
|
|
|
|
Rielka
|
jona klara ce reces tako,pole najboljse da vzemem Hvala! Kako si ti nosecka?
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 17:47:00
|
|
|
|
S*
|
Lepo je brati tako lepe novice . Čestitke vsem, ki ste ugledale magične oz. . Upam, da se nam kmalu pridružite na drugi strani.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 18:45:44
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rielka jona klara ce reces tako,pole najboljse da vzemem Hvala! Kako si ti nosecka? jaz sem okej, včeraj imela nuhalno, izvid okej, spola nam ni želel razkriti.
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 3.6.2010 19:35:19
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Jaz sem mela v nedeljo transfer in v ponedeljek se vidimo na beti,.... Bravo deklič !!! Mirno nosečnost ti želim
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?