|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
31.5.2010 21:43:19   
aja12
drage moje,

prejle sem pošiljala pa je nekaj bilo z vezo narobe. no torej, prosim za popravek in sicer pod AKTUALNO - drugi uz 31.5, tretji uz pa bo 2.6., najbrž ta dan tudi stopka, sj bom drugač počla :) pod V POSTOPKU sem pa vpisana 2x, tako  da me enkrat zbrište, da ne bi kdo mislil, da sva dve enaki :)

pridelalal sem do zdaj 16,12,12, 15 in eno staro rumeno telesce (škoda), ter nekoliko pomanjšan polip (iz 14 na 9mm). upam, da se vse dobro izteče.

z mislimi sem z vami. jurišamo dalje.

lp, aja12

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 926
1.6.2010 6:25:03   
loremi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO

Torek, 01.06.
IVYY - UZ
aja12 - UZ
Golobica82 - UZ
Zarjaa - UZ 

Sreda, 02.06.
Womanpolice - ET
Klavirka - UZ
Rielka - UZ
aja12-UZ

Četrtek, 03.06.
Registrirana - ET
IVYY - punkcija

Sreda, 09.06.
BEBIII - UZ

Četrtek, 10.06.
skuštrana suzi - prevzem zdravil

Četrtek, 124.06.
skuštrana suzi - UZ

OBJEMČKI 
user posted image user posted image spominčica, Miklarom, športnica, Amelia, spomladančicauser posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

FoxyLady greje user posted image user posted image  test 31.05.
Cukica greje user posted image user posted image test 07.06.
Amelia greje user posted image user posted image test 10.06.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Registrirana(1.ICSI,MB)
  • Klavirka (3. ICSI, GKLJ) 
  • Womanpolice (4.ICSI, MB, dr. Reljič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (3.ICSI, PO, dr. REŠ )
  • Cukica (GKLJ, zamrznjenčki )
  • zarjaa (1. IVF, GKLJ, dr. Pintar )
  • FoxyLady (3. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • skuštrana suzi (3.ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Rielka (1.IVF, GKLJ)
  • golobica82 (1.IVF, PO, dr. Merlo)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)  
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)  
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAJ   user posted image

Špica84 user posted image  (LJ)
Honey user posted image  (LJ)
FoxyLady user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

< Sporočilo je popravil loremi -- 1.6.2010 6:30:23 >

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 927
1.6.2010 8:01:39   
Amelia
Dobro jutr user posted image banda:))

Foxy lady, čestitke za beto!!!user posted image Res si srečnica, uživaj!!!Držim pesti za user posted image   user posted image

Bebbii, pri Rešu se nič ne počiva in uživa, ni nič bolniške, takoj nazaj v službo, popoldne skrbim za svojo 21 mesečno palčico, tako da nič ne počivam, mogoče imam zato en tak slab občutek tokrat.

Loremi, Womanpolice in ostale hvala za user posted image , zelo ste prijazne!!!user posted image

Cukica, kako si mi, moja sotrepetalka user posted image  ??? Kakšno je razpoloženje?user posted image navijam zate!!

Joj dons moram pa doma nujnouser posted image , imam že tako štalo!!  

Kdaj se pa začne svetovno? user posted image , tolk da vem, od kdaj ne bom mogla nič kaj pametnega pričakovat od moža user posted image .

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 928
1.6.2010 9:48:03   
Anonimen
loremi, jaz sem tukaj.. berem vedno, pišem pa res bolj malo. user posted image Kako si ti?

foxy lady, super za lepo beto!! Čestitam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
1.6.2010 10:14:29   
anci banci
ojla bejbe:)

sedaj pa še mene dajte v seznam ...konec avgusta grem v nove boje pri dr. Rešu, v postopek z zmrznjenčki...tako smo se dogovorili in estrofem sem že dobila, tako da ko avgusta dobim tečko rdečko, se 12 dan oglasim pri Reškotu...

za tiste ki me še ne poznate tukaj...1 ICSI je že za mano in uspešen, tako da imam doma 11 mesečnega sončka SVITA

vidim da ste tukaj tudi še stare borke, zato womanpolice, bebii lep poozdrav (če sem še kaero pozabila pa lep pozdrav tudi vam)

nič počasi se greme pokat za morje, moram še izkoristiti zadnje dni porodniške

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 930
1.6.2010 10:52:40   
loremi
oooo skuštrana suzi, samo da si še z nami! user posted image
jaz pa ... ma guram nekak iz dneva v dan, poskušam si s čim zapolnit čas, da ne mislim 24/7 na doživeto user posted image  in si mislim .... sam upanje in voljo je treba vzdržat, čeprav živčev pa ne morem kontrolirat
komaj čakam na morje ... pa se z mojim ne morva datumsko zment, upam, da ne bo na konc že vse zaseden, ah ja komplicirava, sam je pa treba še mal na € gledat, zdej niso glih fajn časi, se tud njemu pozna, praktično nima dela user posted image
pa upam, da me takrat ne bo še user posted image  zezala, v maju sem jo mela dobre tri tedne user posted image

anci banci sem te zasledila na forumu, sicer malo, ampak vem, da je tvoj zakladek tud ivf bebi
srečno tudi v drugič!
Torek, 01.06.
IVYY - UZ
aja12 - UZ
Golobica82 - UZ
Zarjaa - UZ

dekleta dobro opravite in poročajte!

ko se javite, pa spet poštimam srznamček z novimi informacijami.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 931
1.6.2010 11:14:31   
cukica
Foxy lady čestitam za beto,....
Amelia jaz sem super belina traja in smo že 9 dan,naj tako tudi ostane,....Pa ti?
Počutim se dobro malo mi nagaja želodec in utrujenost,drgač pa sem danes super,....

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 932
1.6.2010 11:17:39   
Amelia
Cukica, danes sem boljš kot včeraj, spet z biciklom v službo zjutraj po sončku, in je takoj svet lepši...tud pri meni je belina, ampak kritični bo konec drugega tedna.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 933
1.6.2010 11:42:34   
cukica
Ja em ja kritični so pr men bli 8 in 9 dan sam zaenkrat je vse o.k. dan ko bi mogla dobit m pa je že za nami,...upam na najboljšše za obe,....ja zunaj je danes pa super ja,....

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 934
1.6.2010 11:43:06   
bibk
No da vam sporočim da smo končno rešili s to smotano napotnico, moj je šel danes zjutraj k svoji zdravnici z obvestilom zdravniku ki mu ga je dala moja gin. na katerem je napisala da prosi za napotnico za spermiogram. In končno mu je le dala to napotnico, jaz sem jo tudi dobila, sicer za 6mesecev ampak upajmo da je ne bom rabila dlje kot tako.... user posted image user posted image user posted image user posted image malo pikapolonic za srečo še zame user posted image

Punce pridno se špikajte, pridno grejte in upajmo da bo ta junij uspešen!!!!!! user posted image user posted image user posted image Tako srečno vsem!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 935
1.6.2010 16:48:21   
jona klara
foxylady- čestitke za bet!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cukica,amelia- držim pesti in za vse ostale bebiii,loremi, aja12, wp,bibk,rielka,palčica.....držte se!!!!!!!!!!
jaz imam jutri nuhalno vam javim, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lp vsem

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 936
1.6.2010 19:11:59   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

foxylady- čestitke za bet!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cukica,amelia- držim pesti in za vse ostale bebiii,loremi, aja12, wp,bibk,rielka,palčica.....držte se!!!!!!!!!!
jaz imam jutri nuhalno vam javim, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lp vsem

jona klara super. te je lepo spet mal slišat. sm bolj malo gor, raje odklopim tale čas med poletjem. bo jeseni spet vsega polno tlele. držim pesti za vaju, da bo jutri vse tako kot mora bit in da bo še en lep dan za tabo. javi, bom čakala na novice. res lepo, da je nekaterim v naši rundi uspelo. čimveč takih novic. upam da se fajn počutiš. user posted image user posted image user posted image

uživaj , papa

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 937
1.6.2010 21:46:58   
Aljonka
Hojla pupike!

Po doooolgem času se malo javljam sem imela daljšo pavzo.
Vidim da je veliko novih bork pa tudi nekaj starih.
Jaz konec avgusta štartam svoj 4 ICSI tokrat sem se odločila da bo taprav!

Navijam za vse pupike ki ste v akciji in tiste ki še boste pred poletjem naj vam rata!!!!

Vse, ki čakate da predete na vrsto za postopek želim da maximalno uživate v poletju, ki je pred nami pol gremo pa skup v boj!!!

Skuštrana Suzi - kako si mi ti? Kaj je novega?

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 938
1.6.2010 22:09:15   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

jona klara super. te je lepo spet mal slišat. sm bolj malo gor, raje odklopim tale čas med poletjem. bo jeseni spet vsega polno tlele. držim pesti za vaju, da bo jutri vse tako kot mora bit in da bo še en lep dan za tabo. javi, bom čakala na novice. res lepo, da je nekaterim v naši rundi uspelo. čimveč takih novic. upam da se fajn počutiš. user posted image user posted image user posted image

uživaj , papa

oj veš kako lepo je tebe slišati spet..., hvala za dobre misli, želje, jaz sem sicer dobro razen lakota, slabosti, boleče  noge...pa že sedaj držim pesti zate in upam da si ti jeseni ista srečnoica kot sem sedaj bila jaz, bom zeloo mislila nate, jutri pa javim, ti se pa le naužij še tega poletja, sprosti in pripravi na nove boje, da boš imela potrebno energijo in moč za vse to, potem ti je uspeh zagotovljen..Upam, da si kar uredu, da ti ni preveč težko, javi se še kaj!!!!!lepo bodi miškauser posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 939
1.6.2010 22:10:42   
jona klara
vse ki imaste jutri vam držim pesti, navijam za vse pupike, da čimprej zagledateuser posted image . bodite močne in pozitivne,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 940
2.6.2010 7:18:13   
Anonimen
Jutro.

Aljonka, sem se že spraševala kako si ti. user posted image A konec avgusta štartaš? Super!! Pa si kaj rekla, da bi ti delali IMSI? Ker mislim, da si sedaj že nekako "upravičena", glede na to, da je 4 postopek. user posted image   Jaz pa štartam 3 ICSI 10.6. s superfactom (so mi končno dali dolgi postopek) in upam na najboljše. user posted image user posted image Malo pazim prehrano, na jogo sem začela hodit.. Imam pa tud rezervni načrt - MB! Sem imela v ponedeljek prvi razgovor, jutri imam UZ, potem grejo pa papirji že na konzilij. Ampak itak VEM, da ne bom nikol prišla do MBja. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 941
2.6.2010 10:08:12   
loremi
dan!

womanpolice a si si pripravila kauč, zraven daljinec in mizico, kamor si boš odložila pupico in papico, medtem ko boš v horizontali in grela? lepo sprejmi svoje pikice!

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
Ampak itak VEM, da ne bom nikol prišla do MBja. user posted image user posted image

user posted image  user posted image  dober plan! navijam za to!

kje so pa včerajšnje akterke s poročilci in potem še današnje ?
Sreda, 02.06.
Womanpolice - ET
Klavirka - UZ
Rielka - UZ
aja12-UZ

dobro opravite, wp srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
2.6.2010 10:27:26   
anci banci
dejmo bejbe na danjašnji danuser posted image user posted image user posted image ...še moj sine drži pesti, ki danes praznuje 11 mesecev....

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 943
2.6.2010 10:40:24   
Anonimen
dober dan vse klepetalke,trepetalke in srečne nosečke!
sama se v postopku in bi vas rada nekaj vprašala....imam puregov pinkalo vsaki dan se piknem okol sedme ure zjutraj.
včeraj sem zelo dolgo bedela,ker sem im imela veliko dela za službo,sicer sem na dopustu ampak vseeno.
no in kaj se mi zgodi...poslidica tega mojega bedenja pozno v jutranje ure je ta da sem se danes zjutraj zaspala:(piknila sem se šele ob deseti uri:(
je to kaj narobe????prosim pomagajte mi,ta moja zamuda mi ne da miru...

lp obupanka

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
2.6.2010 10:52:22   
loremi
anonimna zdej je kar je, povprašaj v centru, kjer ti vodijo postopek, kaj pomeni ta zamuda in pa na naslednjem pregledu (UZ) povej tistemu dr., ki bo delal ultrazvok, za to zamudo pri pikanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 945
2.6.2010 11:01:09   
Klavirka
Anonimna, ne se sekirati, nič hudega, če si si dala par ur kasneje. Najbrž si pri Rešu, ki je zelo strikten glede tega, na Ginekologiji v Ljubljani pa rečejo da si lahko damo v parih urah razlike. Tako da, nič skrbet. Skrb povroča več škode kot koristi user posted image

Pa še poročilo z mojega prvega UZ odkar jemljem Puregon. Pravijo, da bo stopka najbrž v soboto. Folikli so med 13 in 16, na vsaki strani vsaj po štirje in še kup mičkenih. Tako da sem zadovoljna. Naslednji UZ imam v petek, 4.6. Bom poročala user posted image

Pozdravček punčice moje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 946
2.6.2010 11:04:26   
FoxyLady
Pozdravček vsem!

Zdaj ne vem kako vodite evidenco tukaj gor ampak jz mam UZ po ET-ju 17.6.10. a še vodite to tukaj gor ali samo do testa bete?

Drugače pa moje drage držim pesti za vse

LP

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 947
2.6.2010 11:14:13   
gospodarica
anonimna...nič bat,saj po mojem mnenju ne
jaz hodim k rešu,pikam se zjutraj okol osme ure,ko pa imam UZ me pikne reško in takrat je dve tri urce razmika po mojem urniku pikanja...upam,da si razumela:)

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 948
2.6.2010 11:39:08   
loremi
sej iz tega razloga sem se jaz vedno zvečer pikala, manj je možnosti, da prespiš tisto uro pa še zjutraj se ponavad v službo mudi in še večji zamiki v času pikanja so tiste dni, ko je UZ

FoxyLady tu se vodi le do pozitivne bete, naprej pri ivf nosečnicah.

klavirka srečno naprej!

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 949
2.6.2010 11:50:32   
zarjaa
pozdravček iz obale vsem pupamuser posted image

včeraj sem imela 1.uz in mi je naročil, da se vrnem spet danes...situacija pa sledeča: levo in desno enako 14,14,12 in več manjših.  Naslednji uz imam v soboto 05.06., do takrat  mi je podaljšal menopur + cetrotide.
So pa tej dr. tako redkobesedni, vse je treba dobesedno vleči iz njihuser posted image

Držim pesti za vse ostale...čim boljše opravite!!!user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?