Rakica_80 -> RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI (18.5.2010 14:32:55)
|
Loremi, draga moja, jaz ti želim, da se čim prej pobereš gor in da greš skupaj z nami v nove boje, čeprav vem, da je to težko[sm=smiley13.gif]Vem, da je lažje nam govorit, ker nismo v tvoji koži bile,ampak, ti probam vsaj malo olajšat stvar, probaj delat čim več na sebi in probaj to stvar, ne pozabit, ampak prebolet[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]Lav ju[sm=rozica.gif] Cukica, če ti povem po resnici, se počutim več kot super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]očitno je lani zelo psiha vplivala na moje počutje med špikanjem[sm=smiley13.gif] Golobica82, dobrodošla med nami[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]naj bo postopek uspešen[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Primorke moje, bom odprla eno temo, da ne bomo smetile tukaj o naših kavicah[sm=smiley36.gif]mislim, da obstaja že ena tema, pa bom jo probala najti, ala, imejte se fajn, pa je***slovenščino in smaile[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|