Rakica_80 -> RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI (18.5.2010 0:08:59)
|
Cukica, samo še par dni in boš grela svoje[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Rielka, dobrodošla nazaj[sm=smiley2.gif]Ja približno en mesec vse skupaj traja. Jutri ti želim uspešen UZ[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jona klara, saj nimamo stroga pravila[sm=jezicek.gif], mogoče si me narobe razumela[sm=smiley36.gif], jaz vidim tako te smeške, nič drugega[sm=smiley2.gif] Drugače vidim tudi druge napake, kot naprimer, ko nekdo piše brez velike začetnice, vejice,..in podobno[sm=jezicek.gif]jaaah očitno imam jaz velik problem[sm=jezicek.gif]eehhh hormoni, tiii hormoni[sm=jezicek.gif]Svojih pa nikoli ne vidimo a ne[sm=smiley36.gif] Brez zamere[sm=smiley1.gif] Registrirana, vso srečo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Upanje81, 1- vedno ležala, 2-Ne,ampak kasneje, ko sem šla na wc, sem imela občutek, kot da mi bo padlo kej ven[sm=smiley36.gif], 3- ne, 4- Ne v LJ, ja v PO, želim ti uspešen novi postopek[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bibk, ja povsod je drugače[sm=smiley36.gif]Leonišče, je una stavba, kjer boš tudi šla na posvet k tvoji izbrani Dr.! Amelia, naj ti hitro minejo dnevi, da boš spet grela svoje[sm=duda.gif][sm=duda.gif] Honey, naj bosta dva[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] HANYBANY, uspešen postopek ti želim[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa poročaj nam, kako ti gre[sm=smiley1.gif] Športnica, supeeer, samo da boš imela mir sedaj naprej, kasneje pa v nove boje naprej[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] BaguSka[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]uživaj mi[sm=smiley2.gif] Aja12, srečno v postopku[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Spomladančica, jutri ti želim lep sprejem svojih[sm=duda.gif][sm=duda.gif] in naj ti se lepo obdržijo celih[sm=9nebesa.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] WP, še nisem v MB, ampak imam posvet 02.08, za vsak slučaj, sej veš[sm=smiley36.gif][sm=smiley2.gif]drugače imam dolg postopek, jaah mene pa še čaka eno špikanje[sm=smiley36.gif]Ja tudi jaz upam, da bom dobila Gonal, morala bi no, ampak, so nekaj sestre zakomplicirale, pa so rekle da bom nekaj drugega jemala[sm=zmeden.gif]Tooo pa neee[sm=hudicek1.gif]No bomo videli še[sm=smiley36.gif]Moj pregovor pa pravi, da gre v 5 rado[sm=smiley36.gif], 4 ET je bil neuspešen[sm=smiley13.gif] IVYY, ja ja pikamo se pikamo, pa pivička pijemo[sm=smiley36.gif]naj ti ta[sm=hudicek1.gif] hitro priteče[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mina83, dobrodošla med nami[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|