Ernestina -> RE: dvojčki 2010 (15.7.2010 21:43:13)
|
tejalea - ponavadi pojemo 90 ml vode + hrana, na 3 ure, edino ponoči kdaj uspe da pridemo tudi na 4 ure, zdaj ju vlečem s čajem da podaljšamo časovno, ker se kar prehitro redita, v 5 tednih dobila 1 kg in pol. Jesta pa tudi različno, enkrat je en buden, pa ravno zadremaš, pa je drugi, na srečo je moj tak dober ati da enega sam zriha (se zgodi da oba jaz ali oba on, odvisno kako "crknjena" padeva v posteljo) Danes je šel po mesecu dni dopusta - očetovski+dopust spet v službo in je prišla malce na pomoč babi, drugače bomo pa sami, ni sile, malce joka, smeha, spanja, hranjenja (vsak dobi svoj vzglavnik in gremo, mami na sredo in hranimo vštric, sem že rekla da mora naštimat kamero da snemamo za spomin) Pospravljanje in kuho si porazdeliva (vikend, popoldnevi), dopoldnevi tekom tedna, ko sem/bom sama pač ni/ ne bo narejeno kaj prida, da ne govorim o kaki sterilizaciji stanovanja (prej sem bila sitna in picajzl, zdaj pač ne gre) Imam res srečo, da imamo takega atija, ko bo ostal še naprej tako priden in ubogljiv[sm=smiley36.gif] Komaj čakamo dež, tole je vsak dan težje in nevzdržno. Danes smo prejeli darilni paket od milupe (3 škatle milumila1 (od 0-6 mesecev) + rižev kašica) se mi zdi zelo lepo od njih. Lp, mi4
|
|
|
|