country -> RE: dvojčki 2010 (18.6.2010 22:34:25)
|
Pozdravljene, dvojne in več mamice! Po dolgem času se vam spet malo javim. Imeli smo se res pestro. Naš mali Bor je imel pilorostenozo in je moral na operacijo. Jaz sem bia seveda z njim, vendar sem šla dvakrat domov prespat. Za tiste srečnice ki ne veste kaj je to - zadebeljena mišica na prehodu iz želodčka v dvanajsternik, posledica pa je bruhanje, saj hrana ne gre naprej. Poleg tega pa je bruhal še Žiga, vendar ne toliko in drugače, ampak istočasno in tisti teden je bilo res grozno. No, ko pa sva prišla z Borom domov se je pa tudi Žiga unesel. Kaj je bilo njemu ne vem, vendar ga niso več pregledovali ko je bila pilorostenoza izključena. Sedaj sta hb oba v redu. No, glede na potek dogajanja je pač jasno da je šlo dojenje po vodi, pravzaprav si še načrpam vedno manj. Trnuto za vsakega en obrok in pol na dan. No, važno, da sta fanta zdrava. Sicer pa čez noč spita s pavzami za hranjenje, s tem da so sedaj preventivno daljše, saj se trudim, da sta po hranjenju še pol ure v pokončnem položaju. In res imam veliko srečo, saj mi moj dragi kljub službi pomaga in tudi ponoči enega zrihta. [sm=bravo.gif] Podnevi pa večinoma bedita in imata krčke, zato imam roke že kot orangutan [sm=jezicek.gif] Naša tavelika pa je spet taka kot prej, čeprav to ne pomeni kaj dosti spremembe... Že prej je bila mali [sm=hudicek1.gif] Ko sem bila še noseča sem jo hotela odvadit od plenic, pa sem odnehala, saj ona ni hotela. Zdaj pa se je sama odločila in je vedno večkrat rekla, da gre na wc, kakat je hodila na wc že kar nekaj mesecev, zdaj pa ji je škratek odnesel plenice in moram reči, da je prav pridna. No, pa sem se tako izogibala temu da ne bi bila dvojčka česa kriva... Človek obrača, otrok obrne [sm=jezicek.gif] Upam, da vam ostalim gre v redu, da ste zdravi in da so otroci pridni. Ostalo pokomentiram kdaj drugič, trenutno sem res na tesnem s časom.
|
|
|
|