ursha -> RE: dvojčki 2010 (9.1.2011 22:54:29)
|
pozdravljene, najprej srečno in vsedlo, predvsem pa zdravo in polno energije 2011.....ja dolgo nism pisala, mal sem se polenila, pa res je da bolj FB laufa kokr pa RR, no ja tu pa tam še vedno pokukam in z veseljem preberem kak vaši sončki pridn rastejo [sm=bravo.gif] no tud naši sta že pravi korenjakinji stari bosta kmal 9 in ja vse gre tak hitr, da ne morš verjet.... araz pr nas je blo tak, no en mejčken drgač, razlika med prvorojenko in dvojčicama je mal manj kot 2 leti....men odkrit povedan je blo prvo, ko sem zvedla, za bruhat in sem bila edina, od vseh, ki sem jokala, pa ne od sreče...tud mene je blo strah, kak in kaj bo, sploh kr je Zara (taveča) ful navezana name in se je še bolj navezala, kr sem bla tik pred porodom (oz. CRjem) skor 1 mesec v bolnici, torej od doma....ko sem prišla domov je bla prava štala in šele zdaj lahk rečem da se je stanje mal izboljšal, je tud res da je lani začela z vrtcem in je blo pol še bolj stresno zanjo... drgač pa lahk rečem, da imamo veliko srečo, da živimo skupaj z mojimi, mami je v penziji in mi pomaga res ogromno, sploh ko je blo treba hranit tamali in za počuvat, da smo lahk v miru šli v trgovino....tk da kapo dol tistim ki živite same in obvladate vse otroke [sm=smiley32.gif] je pa tud res, da sta naši tamali prava anglečka (zaenkrat), pridni, da bo lahk človk reku, da sploh ne vemo, da ju mamo....spita od 18.30 pa do 07.00 že od 3 meseca dalje, no razn ko nagaja kak prehlad al pa zobki, drgač pa ko, da ju ni. dojile sme se cca 3 tedne, pol pa ni več šlo in lahk rečem da mi ni nič žal, čeprav bi zlo bla rada (Zaro sem dojila en let in pol), tak da spet svaka čast tistim ki se trudite in vam uspeva[sm=bravo.gif] tud men je blo na začetk ful težk, ampak zdej ko pogledam nazaj mi ni žal niti za sekundo, ja sej pride kriza, ampak se vse zrihta in ko se ti sončki nasmejijo al pa rečejo mama, je pa ves trud in odrekanje odtehtano. tk da glavo pokonc, vse vam bo zlaufal v pravo smer, sam zorganizirat se je treba pa gre[sm=smiley2.gif] [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|