Ernestina -> RE: dvojčki 2010 (6.1.2011 11:58:07)
|
Zdravje gre na bolje, sem pa zjutraj čisto fertik, ko se zbudim, grlo da komaj govorim in požiram, čez dan se pa spravi v red...saj se moram spravit k sebi, kaj pa čemo.[sm=smiley1.gif] MissD, so vas morda poslali na razvojno ker sta prezgodaj rojena - pred 37. tednom? Nas so zaradi tega...potem pa ali ti najdejo kaj ali ne, preventivno imaš vsaj 3 preglede v razvojni, če klapa po njihovi lestvici razvoj. Nisem bila pozorna glede knjigice, sva našla ne netu in hitro shranila - se opravičujem, ko bo kaj več časa, bom probala mojega naštimat da fotka knjigo Velika knjiga za nosečnice, dojenčke in malčke, magari prvi del za nosečke spustim ko smo vse že to prestale[sm=smiley36.gif] Res pa ne morem obljubit kako hitro bo šlo. Mi danes spimo v dveh izmenah, Lucija spi, Svit buden, Svit spi Lucija je rižolino...kaj bo naš gospod lenko...najbrž flaša[sm=smiley36.gif] Saj če bo sadje na voljo, bo zmazal, kaj ne po njegovem pričakajočem okusu pa, hm... Drugače pa nam ne rata celega obroka samo zelenjave ali sadje, vedno hočeta še mleko čez kake pol ure. Sva ju na digitalni tehtnici tehtala enkrat z odraslim, enkrat sama...pa Svit kaže že vsaj 9.2, Lucija pa okoli 8.4 kg. 2pikici, sporoči kako opravite na 3. pregledu pri razvojni, mi imamo konec meseca, da vidim kaj hočejo, ko smo podobno stari. Upam da imate sončka, tule je ljubljansko kotlinska sivina[sm=smiley13.gif] včasih se mi kolca po rodni Gorenjski... Papa,
|
|
|
|