bunka83 -> RE: Dan! (7.9.2010 14:04:51)
|
Lil, dve postelji 120x60! Tudi če kupiš samo eno veliko, boš sigurno čez par mesecev rabila dve. Tudi jaz sem imela cele drame, ker sem bila siguna, da bom rabila samo eno in potem ko prebiraš izkunje drugih, vidiš da sta potrebni dve. Otroka se motita, eden joka/spušča čudne zvoke, drugi spi in ga lahko zbudi in potem ko oba krulita res ni prijetno. Všasih zaspita oba v eni, samo je bolj "varno", da sta vsak v svoji. Mi imamo eno v spalnici brez ene stranice pritrjeno na mojo posteljo in eno v dnevni, ta je bolj kot igralnica in dnevna postelja. Zvečer pa tistega, ki prvi zaspi položiva v spalnico in drugega uspavava v dnevni. Če pa kopamo, damo pa oba v spalnico, da se ostali prostor prezrači in shladi. Tejalea, pozdravite se, vreme...Mi imamo tudi vneto očko, mu kapnem kapljico mojega mleka v očko, pomaga v treh dneh. Danes gremo pregledat prstek, ker še vedno ni dobro in je čisto rdeč in malo gnojčka. Mi jemo na 2h, max 3h, tudi ponoči, prebedimo ša kakšne dve epizode - tudi ponoči - merjenje moči, iz oči v oči, kdo bo prej zaspal, včeraj sta me premagala, nisem mogla več... Sem se preimenovala v pobruhanega zombija.
|
|
|
|