mimigirl -> RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2010 (13.5.2010 10:51:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: sazi IZVIRNO SPOROČILO: J.L. ali smo res prepoznmi za vlogo??? se je moj šel danes informirat, pa mu je babnica tam naložila, da smo z vlogo prepozni in da v septembru šele lahko vložimo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ali se razlikuje od občine do občine ali kako je s tem? Očitno se niste pogovarjali o isti stvari. Zadnji dan za oddajo vloge za subvenicijo je 22.5.2010 in omejitev pri subvenciji najema je starost 28 in dokončana fakulteta, če imaš pa doktorat, je pa ta meja nekoliko višja. Za subvencijo nakupa ali gradnje nepremičnine ni starostne omejitve za starše, le vsaj 1 otrok mora biti predšolski, da ste mlada družina. No, pa eš en dokaz, da se nista pogovarjala o isti zadevi: če je razpis edaj, ga septembra ne bo - je samo 1x letno. sedaj ne razumem več ničesAR! MENE ZANIMA SUBVENCIJA ZA NAJEMNIŠKO STANOVANJE, o kakšnem pa se pogovarjate tukaj? neprofitnih stanovanjih ali čem tretjem? Ja, to se pogovarjate o isti stvari. To je to - subvencija za najemniško stanovanje, za nakup ali gradnjo. Z tisto gospo na občini pa verjetno niste govorilo o isti stvari. Midva sva ravno tako bila na občini in tam niso vedli nič o subvenciji. Govorili so nam o nekem subvencjoniranju stanovanskih kreditov - a to ni to. Na koncu je prišla en tretja oseb in povedala, da okrajne občine nimajo nič s tem, da to kar pošljemo v Lj in tudi informacije dobimo samo tam. Mi imamo pa isti problem kot paši. Gradbeno dovoljenje je napisano na njegovega dedka, ker je on lastnik parcele. Stvar je v postopju (že 1 leto) za razparcelacijo, ker moj partner bo lastnik samo kosa zemlje, ker bo hiša. Tako, da ne vem če pride v poštev to, da si samo investitor? Verjetno bom morala kar v Lj poklicat.
|
|
|
|