|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FORD ALI PEUGEOT
21.4.2010 14:20:36   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Mi pa vozimo Peugeot tepee letnik 2009 dizel

Tega bi jaz imela, sva že skoraj menjala par mesecev nazaj user posted image

To je avto ala Renault Kangoo, Citroen Berlingo itd. Meni pa tovrstni avti sploh ne potegnejo - nič ne rečem, je zelo prostoren in zelo primeren za službeno vozilo, kjer je treba kaj prevažati, ker dobiš notri res boga in pol, ampak ko se peljem v njem mi to sploh ne deluje kot "osebni" avto. Čeprav ti novi modeli so glede tega že dosti dosti boljši kot stari, ampak meni to ni to. Ko sva imela midva še cliota, tast pa Kangooja, sem se 100_x_ raje peljala s Cliotom kot pa s Kangoojem.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 21.4.2010 14:24:16 >

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.4.2010 15:15:00   
ninocka
Mi mamo Forda S-max. Zadovoljni, vzela sva pa se dodatno 2 sedeza, tko da jih imamo 7.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.4.2010 15:18:08   
pridna_janja
oHo vas je velik Lordou ko vozite Forde user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.4.2010 23:12:21   
pravljica

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Kupujemo večji družinski avto in ker tastar spet ne more odločit in rabi 1001 argument za in proti, rabm mal vaše pomoči in komentarjev

FORD Max oz Galaxy, LETNIK 2006-2007
ali
PEUGEOT 807, LETNIK 2007-2008

kako lahko to sploh primerjaš user posted image ford je le ford, peugeot je pa hmmm user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.4.2010 9:20:31   
Raho
Mojemu koelgu je v Fordu zružil motor. Sicer pa je tako ali tako bil že star - cele 3 mesece.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.4.2010 9:26:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Jaz osebno prisegam na Forda user posted image Me še ni pustil na cestiuser posted image

wauuuu super ti si tudi naš :) večinoma vozijo res forde in niso razočarani naši sosedi imajo vsi forde razen en stari tečen ima pa opela

A dej no... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šelin si klicala?

Koga? Kaj?

Nisem nič klicala, samo smejala sem se na temo "en stari tečen". Glavno, da ste fordovci sami fejst ljudje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.4.2010 11:32:03   
pridna_janja

Jaz osebno prisegam na Forda user posted image Me še ni pustil na cestiuser posted image

wauuuu super ti si tudi naš :) večinoma vozijo res forde in niso razočarani naši sosedi imajo vsi forde razen en stari tečen ima pa opela

A dej no... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šelin si klicala?

Koga? Kaj?

Nisem nič klicala, samo smejala sem se na temo "en stari tečen". Glavno, da ste fordovci sami fejst ljudje user posted image user posted image user posted image

za forda ce si klicala ker potem od sobote naprej gre malo na dopust v tople kraje

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.4.2010 11:32:46   
špelin@

šelin si klicala?

Koga? Kaj?

za forda ce si klicala ker potem od sobote naprej gre malo na dopust v tople kraje

Ma jaz nočem forda, imam opla in sem tečna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?