zmajaz -> RE: FORD ALI PEUGEOT (20.4.2010 11:08:02)
|
Glede servisa ti lahko povem za Peugeot, ker sem svoj čas nekaj let delala na Peugeot asistenci: rezervni deli so dragi ko žafran, zato jih servisi nimajo nič kaj na zalogi, nemalokrat se zgodi, da jih tudi v centralnem skladišču v Kopru ni, tako da ko ti crkne kaj ne čisto vsakdanjega, se vse prepogosto zgodi, da se čaka na rezervni delu tudi do 1 MESEC - brez heca. [sm=zmeden.gif] Stranke so bile prav penaste, ko so imele NOV avto, potem jim je pa nekaj crknilo in so se 1 mesec vozile naokoli z nadomestnim avtom (običajno seveda slabšim od svojega). Če pa avto ni več v garanciji, se pa itak še za nadomestno vozilo obrišeš pod nosom pol se pa znajdi kakor veš in znaš. Imeli smo celo primere, ko se stranka z novim avtom niti iz salona do doma še ni pripeljala, ko je že nekaj crknilo. In avti, kjer je že v prvih mesecih kaj crknilo, so večinoma postali kar naše stalne stranke. No taka je pač moja izkušnja. Glede forda pa poznam toliko, da ga (jih) imajo moji starši že odkar pomnim, pa so super zadovoljni - imajo kar po 2 forda pri hiši že ves čas, ker pač rabita vsak svoj avto in mislim, da zlepa ne bosta šla na drugo znamko avta. Midva pa tudi razmišljava, da bi kupila S-Maxa, ker nama je fuuuul všeč. Samo kaj ko sem se jaz navadila na avtomatika in nočem več nazaj na šalt-getriebe, 2-3 leta starega s-maxa avtomatika pa zlepa ne dobiš ali ima pa tako ceno, da te na rit vrže.
|
|
|
|