|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srbenje
18.4.2010 4:50:05   
Anonimen
sem tik pred porodom in me strašno srbi koža. povsod. zakaj? kaj naj naredim da bo bolje? hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srbenje
18.4.2010 10:52:24   
barika
sem imela iste probleme, bila sem celo hospitalizirana (nekje v 30. tednu), vzami claritin (preberi navodila, jaz sem ga lahko jemala)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2010 11:25:34   
Katy78
Pri meni so bili vzrok za srbenje kože (brez kakšne rdečine ali kakršnih koli sprememb na koži) povišani jetrni encimi (ena oblika preeklampsije) in so mi zato predčasno sprožili porod. Te nikakor nočem strašiti, lahko da je pri tebi običajno srbenje kože, pač eden od možnij vzrokov je tudi ta, ki sem ti ga napisala.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2010 11:31:38   
Anonimen
sm tud jst brala o teh jetrnih encimih pa me zanima al nj se grem zdj kazat v porodnišnico? nimam nobenih pikic al pa kj podobnega.

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
18.4.2010 14:51:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2010 16:24:08   
Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sm tud jst brala o teh jetrnih encimih pa me zanima al nj se grem zdj kazat v porodnišnico? nimam nobenih pikic al pa kj podobnega.

Na koži se mi ni poznalo nič, le srbelo me je za znoret. Jaz bi na tvojem mestu šla do ginekologa, nimaš kaj izgubiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2010 12:29:35   
limonita
Krivec za srbenje so žolčne kisline in jetrni encimi. Če je to povišano je potrebna hospitalizacija, v večini primerov pa kar sprožijo porod ali naredijo celo urgentni carski rez. S tem se ni za hecat, ker se lahko zgodi, da odpovedo jetra, poleg tega je pa nevarno tudi za plod, ki lahko brez opozorila odmre. Tako da v takem primeru kar lepo na pregled, bolje za brezveze, kot pa da bi bilo kaj narobe. 

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?