Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 9:49:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Otročka popedenčkana, jaz tudi, stanovanje za silo tako da počasi otročka oddam v varstvo in šibam po možeka potem pa naprej do g. Uf sem pa tako nervozna k da grem na izpit, pa sploh ne vem zakaj. Se oglasim ko pridem nazaj. lepo se mejte
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 12:30:59
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm za lančico upam, da so jo dober zrihtal in da niste preveč plačal urša zdej je verjetno nervoza že mimo, čakam da potešiš mojo radovednost jst imam pa podaljšan vikend tak da sem do ponedeljka frej polek tega gre pa še moj jutri službeno v avstrijo in pride v soboto zvečer.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 13:09:12
|
|
|
|
Čebel@
|
spijem še brcafe,pol pa počasi v službo ena popoldanska osvežitev za vas:
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 13:18:19
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ spijem še brcafe,pol pa počasi v službo ena popoldanska osvežitev za vas: o, hvala, čebel@....kok paše takle kofetek naj ti hitr mine v službi
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 13:22:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ spijem še brcafe,pol pa počasi v službo ena popoldanska osvežitev za vas: o, hvala, čebel@....kok paše takle kofetek naj ti hitr mine v službi hvala lep dan vam želim "babe"
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 13:42:15
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela lep dan tud tebi dons je tok vroče...... se mi že mal blede od vročine..... vččeraj sma ugotovila da je blo v Vitanju 6 stopinj manj k pr nas tak da tam je blo 26 pr nas pa 32 v razmaku pol ure od doma sem šla neki do 4 popoldne tam sem bla pa ob ene 4:30, pa tud v stanovanju je tak prijeten hlad, kaj šele bo k bomo klimo zmontirali
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 14:11:10
|
|
|
|
birdy
|
Joj, jst pa čakam Uršo Še mene firbec matra kaj ji raste pod bušijem
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2010 14:23:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 14:32:32
|
|
|
|
Katjusa
|
mislim, da sta šla Urša pa njen na pir
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 14:44:51
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mislim, da sta šla Urša pa njen na pir pa na kosilo...sigurn se ji je kej zaluštal
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 14:46:44
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas sm že odspali jz sm si skor rit znucala na vrtu...sam sm vse poštimala...sta spodna prebivalca že doma...pa ni noben nč opazu..sej ne vem za kva ..se sploh matram v glavnem...zdej je na programu kosilo....dušen riž, vegi buranja, solatka in banana split
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 14:50:29
|
|
|
|
birdy
|
Mene pa dons mal feder gon. Bi rada preden Neli dam pride še ful pospravla. Tko da sem dons že en okn v kuhnji pomila (ki ni bil pomit že joj čžasa, usran k svina ), pa kuhinjske omarce sem že skor vse zbrisala od znotri, prah po kuhnji pobrisala, balkon pometla ker je bil grozen od včerajšne nevihte, pa valda, stalne stvari, posoda, sesanje, cunje... Zvečer pa peglat. Pa upam da so rože dost zalite od včer k če ne bo treba še to, in to na dveh balkomih . Mene je pa včer kr eno uro zmanjkal, pomoje bi spala k bi dec dam pršu če ne bi dva lačna kužka lajala pred hišo Tko da sem pol mogla vstat in jima dat jest, pa seveda še naši želvi k je mela cel disco . No, sej dec je bil pa tud priden, je cel travnik za bajto pokosil. Ah ja, jutr pa pometanje okol bajte k v soboto dam pridejo. Pa še živo mejo je treba obrezat, pa vrt vsak dan zalivat,... Pa te butaste rože, ah... Kr mal mi gre na živce k hoče met tašča ne vem kok rož vsepovsod pol nej jih pa midva zalivava k gre ona na dopust. Sej če bi blo v mejah normale bi še šlo, ampak tok k ma pa ona... Gor so rože sam z okras. Itak v zgornjem štuku nobenga ni že eno leto, ampak rože pa morjo bit. In to bršlinke da ja men leti na balkon in da bom pol k bojo fejst cvetele lahko vsak dan balkon pometala Ker človeka pa ni da bi jih vsak dan obiral da ne bi od njih letel. Mah, mal sem se spihala, lohk preskočte vse skup...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 15:00:48
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Evo mene. Tale otroček nas je danes malce hecal se ni hotel kaj dosti pokazat, pa sem vmes že na wc letela , pa je blo malce boljše. V glavnem naj bi bilo vse ok. Glede spola pa ni 100% tko da je zaenkrat . Je pa danes tašča presenetila in skuhala kosilo za vse tko da sem mela prišparano kuhanje in pospravljanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 15:01:52
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mislim, da sta šla Urša pa njen na pir pa na kosilo...sigurn se ji je kej zaluštal hehehe sva šla kar naravnost domov prevzet otroke gremo pa popoldan na sladoled
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2010 15:05:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2010 15:08:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 15:11:43
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy ma ti si čist preveč pridna dons Kolumbo super za frizurco in seveda za kosilce Katjuša bo lažje dihat v Vitanju, pa super da maš Florjana doma in je tega vesel Sjmm ma čist tvoji tašči podobno da ne opazi kako vse spedenaš, ona bi opazla če ne bi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 15:12:21
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo A BO KERA ODPRLA NOV DEL K SMO ŽE NA 200KI Ti kar daj, bomo počakale tukaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 15:13:21
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi....danes delam ob 11----bo še zanimivo...sem že skuhana...kaj šele bo..... Drgač pa vam vsem želim en lep dan...izkoristitega maksimalno... Urša..upam,da se bo kej vidlo...zdej me pa že orenk firbec matra... Tista ki bo odpirala nov del..naj prosim še seznam nosečk prilepi...jst ga bom pa potem zvečer uredila...no, lahko tudi katera druga..ni panike...rebeko pa MIhailo je treba še vpisat....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 15:14:24
|
|
|
|
Urša08
|
Žiga se je zbudil in ga grem previt pa kako skutko dat potem pa šibnemo na sladoled se tipkamo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 15:25:21
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša sej kakrkoli in karkoli bo pa še mal zabavno okol ugibanja važno da je OK in da se lepo razvija A namig sta pa dobla al tud to niso hotl dat? kot sem rekla karkoli bo važno, da bo zdrav fant al pa punčka ja res florjan je ful vesel, da je lahko doma itak pa je on tako skromen, da je vesel česarkoli samo, da mu ni dolgčas..... ne boste verjele zdle sma se z benijem ene 45 minut cartala to se ni zgodil že ju hu hu dolgo da bi se sredi dneva takole lepo cartala in zabavala.... florjan je pa v spodnjem stuku al pa že v bazenčku
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 17:14:15
|
|
|
|
sjmm
|
KRATKA PAUZA... spet z mojim zvestim prjatlčkom peglznom nabirava kilometre in pridelujeva stopinje u kuhni...imava 28,5 stopinj...sam naju ventilatorček hladi mojga je fotr peljal po avto...sploh nism mogla verjet, da je reku...ja...pa še mali je šel z njima...d bom jz lahk kej poštimala in prštimala...sej cote so kr že pokupčkane..še kaka malenkost ..pa bo ju3 pa še mal nabave ....d kake makarončke, mislije in zadeve za Majčija vkup navlečemo morm še kako flaško kupit...se mi vse aventove neki polivajo ...pa itak ma rajš tommie tippie....ker o unih raznih magic lončkih sploh noče slišat...sej bo še cajt no, naša lančica se vrača v pristan za "borih" 2.300evrčkov.....pol moje kopalnice je splavalo po vodi...sam bo že..sam d mi moj preč ne pride no, sm se mal ohladila...mulci zuni kvartopirjo...se mi zdi d je pol naselja tle pr ns....sta stara 2 kr debel gledala, sam rajš vidm d so pri nas..k d jz ne vem kje so moji....je prejle vozu un family frost...pa je Jan teku po vrečko unih malih lučk...k so men osenbo bljak....so šle vse v promet ...sam eno so za Maja pustili...še dobr d gremo mal od bajte urša.........joj, no, tale tvoj je pa slikca.... ...ja, bomo pa še mal ugibal..VAŽN, DA JE VSE OK!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 17:15:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Urša sej kakrkoli in karkoli bo pa še mal zabavno okol ugibanja važno da je OK in da se lepo razvija A namig sta pa dobla al tud to niso hotl dat? kot sem rekla karkoli bo važno, da bo zdrav fant al pa punčka ja res florjan je ful vesel, da je lahko doma itak pa je on tako skromen, da je vesel česarkoli samo, da mu ni dolgčas..... ne boste verjele zdle sma se z benijem ene 45 minut cartala to se ni zgodil že ju hu hu dolgo da bi se sredi dneva takole lepo cartala in zabavala.... florjan je pa v spodnjem stuku al pa že v bazenčku ZA FLORČIJEVE POČITNICE ..za crkljanje!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 20:23:58
|
|
|
|
Urša08
|
čer Kako ste? Jaz malce utrujeno - nič novega Imam pa za silo pospravljeno, strojčki naštimani na timer, jaz pa mal zabušavam . Sjmm uf je blo pa kar drago tole popravilo zdaj naj pa spet lepo služi Katjuša hehehe sva dobla namig o spolu ja sam je zaenkrat dokler ni 100% najina skrivnost Sjmm si spraševala če naši kdaj jejo jogurt za zajtrk al večerjo, no eto današnja večerja 2 navadna jogurta in žemljica Katera bo nov del odprla? Čebela, Ajvy, Katjuša,...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.7.2010 20:25:38
|
|
|
|
Urša08
|
Punce prosim da preverite podatke na seznamčku ki je na prvi strani in mi sporočite manjkajoče (na žalost sem list s podatki izgubila ) hvala vam
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?