TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm pri nas pestro dopolden, a mulčki za spremembo vsi ZELO PRIDNI ME PA ZJUTRI TAŠČA KLIČE, če kej za NJEN vrt skrbim?????...d morm krompir skopat, pa solato obtrgat ta grde liste, pa ta nizek fižol pobrat....no, sm bla kr gut volje k me še ni noben razp....l dons....pa sm ji povedala, da krompir sprot vn koplem, solata je tip top obtrgana, fižolček pa smo neki pojedl...neki ga pa nanjo čaka že v skrinji, lepo po vrečkicah .........pa ona men..........aaaaaaa, dobr....ja, pa še ...jz čakam..kva se spomnla ...pa ona prav...ja, pa moje limonce...a že cvetijo...jz...ja....pa ona...ja, pol jih morš pa nujno opraševat ...kr palčko za ušesa vzem ..pa lepo v cvetke not...pa prenašat prah iz enga cvetka v drugega ...jz sam mhm....pa mal mi je šlo na smeh...no, pol sem ji pa lepo povedala, da imam posel za pošlihat do sobote za 14 dni naprej, pa vse prštimat, pa po avto mormo, pa njen sinko dela ...skoz...jz mam pa sam 4 mulčke doma.....pa je rekla sam...ja, ja....sej..sam pol mi2 drug let ne bova imela limonc za u šnopc namočit.....no, pol sva pa kr hitr nehala...k se je hvala bogu neki Maj začel dret..k da bi vedu, da mi bo pomagu no, da nam ni dolgcajt.... .....evo drug let limončelo odpade ..bomo pa sam boroničke pil no, grem še mal kuha k je glih mir...mali šlafn, ostali pa kvartopirjo kosilo....zelenjavni pire, ribe v pečici z rožmarinom in maslom, zelena solata s čičeriko pridni no comment na taščo...sem se pa opraševanju limon fajn šoping z saško ti želim in mirne živčke
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|