|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
24.6.2010 9:49:43   
Urša08
Sedaj morm pa mal turbo vklopit da mal stanovanje v red dam ker potem 3 dni ne bo časauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
24.6.2010 11:18:14   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

petrušk zakaj boste pa ob 8 že v kampu? No sej mate drugač par barčkov, pa senčko na plaži tko da se bo dalo.user posted image

zato k hočjo uni k gremo skupi že ob 4h zjutrej od doma....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ker je eni od unih tamalih skoz slabo v avtu in bi se radi ponoči dol voziluser posted image user posted image user posted image tko da bomo mogl sred noči vstajat pa se u avto pokat....ne vem no...kt da bi šli na konc svetauser posted image user posted image user posted image user posted image

pomoje bomo že ob 7h v kempu čičkal pa čakal....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
24.6.2010 11:18:29   
petrušk_
kdaj ste šli pa vi od doma?

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
24.6.2010 11:27:45   
Urša08
No jaz sem pa res turbo vžgala tko da mamo že prah pobrisan, posesano, wc se šajna, kosilo se kuha,.. in sedaj pavzauser posted image

Petrušk mi smo šli 6.15 od doma, pa se je men še to prezgodej zdelo. Prvi postanek smo meli v ilirski bistrici - kavica in potem še na jadranski magistrali en postanek za malco, na trajekt smo pa prišli 2 minuti predno je speljaluser posted image user posted image user posted image in ob pol dvanajstih dobili hišicouser posted image Sicer pa ni nujno da greste skup na vožnjo, naj gredo oni prej, vi pa kasneje če vam ne odgovarja.

Sjmm upam, da počivaš in si že kaj boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 12:42:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4730
24.6.2010 12:52:47   
petrušk_
Hvala za info urša....

Drugač pa punce....lepo se mejte...fajn čvekejte, da bom mela kej za bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če bo pa sreča se pa itak oglasim iz straškota....pomoje bo pa že kej cajta.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte maksimalno pa se kaj oglasim, zj pa sfiniširam in šibnem proti domu!!! pokat pokat pokat....!!!!

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
24.6.2010 13:16:26   
Ajvy
jutro......

MAl sva bili s prjatlco po trgovinah...nič pametnega.....

Tamika...ja, imaš prav....ampak kaj ko je težko najdit kvalitetnega zobarja na koncesijo....
NAj ti hitr in neboleče mine....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša....jjjjjjjjjjjjjeeeeeeee...full sem vesela, da je tako lepo odspal.,,....res.....
Zdej pa na sončka....

Kolumbo
...he he ...to pa je bila prigoda....jst sem že dostkrat tkole zletela......
Super za  borovničevo sladico user posted image user posted image user posted image

sjmm.
..jst se s tvojim čist strinjam....prekuritis totalitis si fasala.....sam k bi te pol kej zamenjal..a neuser posted image ...te deci.......
POčivaj....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
24.6.2010 13:16:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

15 tednov jauser posted image .....a veš d še zmer ne dojemam d sm res nosečauser posted image user posted image user posted image .......pa glih par dni nazaj se mi je sanjla d sm rodila brez CR...pa nč me ni bolel, pa ful je blo na brzino....Tomaža nikjer, v porodni pa moja mamiuser posted image ....sm ga po telefonu klicala kje hodi d je že vse zamuduuser posted image

bujna domišljija nimaš kej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4733
24.6.2010 13:17:48   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

Hvala za info urša....

Drugač pa punce....lepo se mejte...fajn čvekejte, da bom mela kej za bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če bo pa sreča se pa itak oglasim iz straškota....pomoje bo pa že kej cajta.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte maksimalno pa se kaj oglasim, zj pa sfiniširam in šibnem proti domu!!! pokat pokat pokat....!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fino se imejteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
24.6.2010 13:28:11   
sjmm
jz k ožeta cuna.

saška mi je ta malga odpelala za pol ure...sm se spočila k 100user posted image

moj kliče...ej, dej mal počivi...sej maš ta velke doma...ja u vrst stojijo in se sprašujejo kva bo dons za kosiluser posted image user posted image

juha se kuha...pol še nudelčke not fliknem...to bo tud zame edina stvar k mi bo teknila poleg prepečencevuser posted image

pol popoldne si pa lahk svašta kuhajo...jz sm na bolniški...delni...ampak smuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
24.6.2010 13:36:53   
Urša08
Kolumbo super za turbo, sedaj pa bolj počasuser posted image user posted image user posted image joj glede morčija pa tud mene spet neki mika user posted image user posted image user posted image

Ajvy ma tud če šoping ni uspel glavno da je bila družba fina user posted image user posted image user posted image user posted image Žiga spet počiva in upam, da čim dalj potem pa vn do večerauser posted image

Sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj ampak tile desci tud znajo kakšno pihnit user posted image mi moj včasih reče ja zakaj pa ne počivaš - ja halo kam nej pa tamaledva damuser posted image user posted image user posted image ma ne pomislijo. Probaj čim več počivat, ta veliki se nej kr znajdejo, če ne bodo pa na suhi hrani dons to pa že znajo kej na kruh namazat. Ti počivaj, počivaj in se šparejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk uživajte na morčiju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
24.6.2010 13:38:37   
Urša08
Pri nas je trenutno kar tišina in mi paše. Žiga spančka, Nejc se igra, men je pa tud ratalo popedenčkat. Zvečer me še mal peka čaka potem mam pa za tri dni dost. Čez kako urco gre pa Nejc na počitnice do nedelje - je že cel dan neučakan kdaj ga prideta iskat in skoz sprašujeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
24.6.2010 15:43:38   
sjmm
sva z Majem mal začorila...sam jz sploh nism mogla spat...k me vsaka koščica in mišica boli...pa slabo mi je še...sm šla prej cote obest...se mi je kr zameglil pred očmi...še dobr, da nism Maja nesla

no juho sm spackala vkup...smo jo pojedl....zdej sm si priborila mal kavč...Maj je z Janom in Saško na dvorišču, je naspan, sit, previt...družbo ima...menda bo zdržal ene pol urce...sprot bosta pa še ene majce na pajka obesla ...k pod teraso je senca...majce so pa črne in nimajo rade direkt soncauser posted image

ajvy...super za šopinguser posted image user posted image user posted image

kolumbo...k maš ti turbo..te pa noben ne ujame...zdej pa še mau turbo počivejuser posted image

petrušk....fajn se mejte, srečno pot...pa mejbi se kej vidmouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
24.6.2010 15:44:42   
sjmm

Pri nas je trenutno kar tišina in mi paše. Žiga spančka, Nejc se igra, men je pa tud ratalo popedenčkat. Zvečer me še mal peka čaka potem mam pa za tri dni dost. Čez kako urco gre pa Nejc na počitnice do nedelje - je že cel dan neučakan kdaj ga prideta iskat in skoz sprašujeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za time off u tišini!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
25.6.2010 7:28:34   
Ajvy
jutro vsem.....

Danes spet delam....BV.....12-20..pa gre cel dan.....
Upam,da vam bo vreme naklonjeno da se boste lepo poteapel naokoli......

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
25.6.2010 9:34:55   
Urša08
jutro

Kako ste?

Jaz pečem mufine, ostalo je že pripravljeno. Bomo imeli pa super vreme danesuser posted image user posted image user posted image

Ajvy ojoj ti pa delatuser posted image naj ti dan hitro mine. A ti je kdaj hudo tkole it za vikend delat ko maš možeka in princeski doma?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
25.6.2010 9:35:39   
Urša08
še en kapučinček za pocrklat
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
25.6.2010 9:36:32   
Urša08
Sjmm kako se počutiš? Si kaj boljše? Danes se kr pusti razvajatiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
25.6.2010 10:44:02   
sjmm

Sjmm kako se počutiš? Si kaj boljše? Danes se kr pusti razvajatiuser posted image

hvala za skrb!user posted image ...zgleda, da ni blo nič u zvezi z želodcem...sam splošna izčrpanost..po prespani noči in včeri bol u izi sm čist ok...sem še mal slov moušn...sam se dobro počutimuser posted image ...Majči spal od 915...2x duda...do 7h v svoji postli...k da bi vedel, da sm fučuser posted image ..pol pa spil mleko in potegnil še do pol9h...tko d zdej že veselo z očijem nabira jagode na vrtu za malco...jz pa počas mal cune premetavam...tko na pol u leže na kavčuuser posted image

FAJN SE MEJTE !!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
25.6.2010 21:15:05   
sjmm
vau...kako zatišjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

hja, sej vem...žurateuser posted image user posted image user posted image ..tko je trebauser posted image user posted image user posted image

no, mi smo bli kar doma...itak se nimamo kam stlačit u tale avto, ki nam je trenutno na voljouser posted image

smo pa imel pica partyuser posted image user posted image user posted image

pa velik smo bli zuni, smo šli en nogomet, pol pa še ene par partij kart in sladoleda

medtem pa se je lepo opralo in posušilo ene 6 strojev...k jih bom zlikala šele mal pred morjem...k drgač bojo itak že vse vn znosil in bo treba ponoviti vajouser posted image

no, uživite še naprej..pa..pauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
   [Brisano sporočilo]
25.6.2010 21:31:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4746
25.6.2010 22:11:12   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čer

Mi smo glih dam pršli....mulca še čist u pogonu......popoldne smo vsi 4je spal 4 ure- od 13 30 do 17 30user posted image  NEPRECELNJIVO....zdej bi bla sposobna še na kakšno žurko ituser posted image ....sam upam, d je ne bomo mel doma celo nočuser posted image ......

Roksita mal zmankuje, tko d ga grem zrihtat, se pofočkam še mal kasnej......

SJMM kdaj mate žurko z mojimi ex sovaščani?

napovedana je bal večri zvečer, pa se je pol ure prej od Nejca prjatu...15 letnik fuul ponesrečil z motorjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..je v umetni komi, ga skušajo pošlihtat in pol noben ni bil več za žurko...smo se vsi zavedli kaj našs še čaka vse z našimi mulčki...držimo pesti za njega

.tko, da smo jo kr prestavli..zdej so pa že na morju...v našem kampu...kjer naj bi bli skup...ma je splaval po vodi..pa drug let al nam pa še avgusta kej rata..pa se bomo takrat zapil..preveč pa ne smemo , ker ob takih situacijah pri njih rad rata še kak user posted image ...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 25.6.2010 22:23:26 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4747
   [Brisano sporočilo]
25.6.2010 22:43:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4748
26.6.2010 6:10:49   
baki
jutrooooo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
26.6.2010 6:17:25   
baki
kako ste kaj?se vam že celo večnost nisem javlauser posted image .mi smo vredu.smo bli včeraj na pikniku,je nik spal čez dan sam slabo urco pa še to v vozičkuuser posted image .zvečer pa ni mogu zaspat je tulil ko volk.pol je zaspal zraven mene na kavču.zdaj še spi.sem že pripravla flašo ko se bo zbudo.zdej imam kolektivnega tk da se čujemo vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?