Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 24.6.2010 9:49:43
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj morm pa mal turbo vklopit da mal stanovanje v red dam ker potem 3 dni ne bo časa .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 24.6.2010 11:18:14
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk zakaj boste pa ob 8 že v kampu? No sej mate drugač par barčkov, pa senčko na plaži tko da se bo dalo. zato k hočjo uni k gremo skupi že ob 4h zjutrej od doma.... ker je eni od unih tamalih skoz slabo v avtu in bi se radi ponoči dol vozil tko da bomo mogl sred noči vstajat pa se u avto pokat....ne vem no...kt da bi šli na konc sveta pomoje bomo že ob 7h v kempu čičkal pa čakal....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 24.6.2010 11:18:29
|
|
|
|
petrušk_
|
kdaj ste šli pa vi od doma?
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 24.6.2010 11:27:45
|
|
|
|
Urša08
|
No jaz sem pa res turbo vžgala tko da mamo že prah pobrisan, posesano, wc se šajna, kosilo se kuha,.. in sedaj pavza Petrušk mi smo šli 6.15 od doma, pa se je men še to prezgodej zdelo. Prvi postanek smo meli v ilirski bistrici - kavica in potem še na jadranski magistrali en postanek za malco, na trajekt smo pa prišli 2 minuti predno je speljal in ob pol dvanajstih dobili hišico Sicer pa ni nujno da greste skup na vožnjo, naj gredo oni prej, vi pa kasneje če vam ne odgovarja. Sjmm upam, da počivaš in si že kaj boljše
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2010 12:42:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 24.6.2010 12:52:47
|
|
|
|
petrušk_
|
Hvala za info urša.... Drugač pa punce....lepo se mejte...fajn čvekejte, da bom mela kej za brat če bo pa sreča se pa itak oglasim iz straškota....pomoje bo pa že kej cajta..... uživajte maksimalno pa se kaj oglasim, zj pa sfiniširam in šibnem proti domu!!! pokat pokat pokat....!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 24.6.2010 13:16:26
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...... MAl sva bili s prjatlco po trgovinah...nič pametnega..... Tamika...ja, imaš prav....ampak kaj ko je težko najdit kvalitetnega zobarja na koncesijo.... NAj ti hitr in neboleče mine.... Urša....jjjjjjjjjjjjjeeeeeeee...full sem vesela, da je tako lepo odspal.,,....res..... Zdej pa na sončka.... Kolumbo...he he ...to pa je bila prigoda....jst sem že dostkrat tkole zletela...... Super za borovničevo sladico sjmm...jst se s tvojim čist strinjam....prekuritis totalitis si fasala.....sam k bi te pol kej zamenjal..a ne ...te deci....... POčivaj....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 24.6.2010 13:16:31
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo 15 tednov ja .....a veš d še zmer ne dojemam d sm res noseča .......pa glih par dni nazaj se mi je sanjla d sm rodila brez CR...pa nč me ni bolel, pa ful je blo na brzino....Tomaža nikjer, v porodni pa moja mami ....sm ga po telefonu klicala kje hodi d je že vse zamudu bujna domišljija nimaš kej
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 24.6.2010 13:17:48
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ Hvala za info urša.... Drugač pa punce....lepo se mejte...fajn čvekejte, da bom mela kej za brat če bo pa sreča se pa itak oglasim iz straškota....pomoje bo pa že kej cajta..... uživajte maksimalno pa se kaj oglasim, zj pa sfiniširam in šibnem proti domu!!! pokat pokat pokat....!!!! fino se imejteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 24.6.2010 13:28:11
|
|
|
|
sjmm
|
jz k ožeta cuna. saška mi je ta malga odpelala za pol ure...sm se spočila k 100 moj kliče...ej, dej mal počivi...sej maš ta velke doma...ja u vrst stojijo in se sprašujejo kva bo dons za kosil juha se kuha...pol še nudelčke not fliknem...to bo tud zame edina stvar k mi bo teknila poleg prepečencev pol popoldne si pa lahk svašta kuhajo...jz sm na bolniški...delni...ampak sm
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 24.6.2010 13:36:53
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo super za turbo, sedaj pa bolj počas joj glede morčija pa tud mene spet neki mika Ajvy ma tud če šoping ni uspel glavno da je bila družba fina Žiga spet počiva in upam, da čim dalj potem pa vn do večera Sjmm joj ampak tile desci tud znajo kakšno pihnit mi moj včasih reče ja zakaj pa ne počivaš - ja halo kam nej pa tamaledva dam ma ne pomislijo. Probaj čim več počivat, ta veliki se nej kr znajdejo, če ne bodo pa na suhi hrani dons to pa že znajo kej na kruh namazat. Ti počivaj, počivaj in se šparej petrušk uživajte na morčiju
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 24.6.2010 13:38:37
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas je trenutno kar tišina in mi paše. Žiga spančka, Nejc se igra, men je pa tud ratalo popedenčkat. Zvečer me še mal peka čaka potem mam pa za tri dni dost. Čez kako urco gre pa Nejc na počitnice do nedelje - je že cel dan neučakan kdaj ga prideta iskat in skoz sprašuje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 24.6.2010 15:43:38
|
|
|
|
sjmm
|
sva z Majem mal začorila...sam jz sploh nism mogla spat...k me vsaka koščica in mišica boli...pa slabo mi je še...sm šla prej cote obest...se mi je kr zameglil pred očmi...še dobr, da nism Maja nesla no juho sm spackala vkup...smo jo pojedl....zdej sm si priborila mal kavč...Maj je z Janom in Saško na dvorišču, je naspan, sit, previt...družbo ima...menda bo zdržal ene pol urce...sprot bosta pa še ene majce na pajka obesla ...k pod teraso je senca...majce so pa črne in nimajo rade direkt sonca ajvy...super za šoping kolumbo...k maš ti turbo..te pa noben ne ujame...zdej pa še mau turbo počivej petrušk....fajn se mejte, srečno pot...pa mejbi se kej vidmo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 24.6.2010 15:44:42
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pri nas je trenutno kar tišina in mi paše. Žiga spančka, Nejc se igra, men je pa tud ratalo popedenčkat. Zvečer me še mal peka čaka potem mam pa za tri dni dost. Čez kako urco gre pa Nejc na počitnice do nedelje - je že cel dan neučakan kdaj ga prideta iskat in skoz sprašuje za time off u tišini!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 25.6.2010 7:28:34
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro vsem..... Danes spet delam....BV.....12-20..pa gre cel dan..... Upam,da vam bo vreme naklonjeno da se boste lepo poteapel naokoli......
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 25.6.2010 9:34:55
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Kako ste? Jaz pečem mufine, ostalo je že pripravljeno. Bomo imeli pa super vreme danes Ajvy ojoj ti pa delat naj ti dan hitro mine. A ti je kdaj hudo tkole it za vikend delat ko maš možeka in princeski doma?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 25.6.2010 9:35:39
|
|
|
|
Urša08
|
še en kapučinček za pocrklat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 25.6.2010 9:36:32
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm kako se počutiš? Si kaj boljše? Danes se kr pusti razvajati
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 25.6.2010 10:44:02
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm kako se počutiš? Si kaj boljše? Danes se kr pusti razvajati hvala za skrb! ...zgleda, da ni blo nič u zvezi z želodcem...sam splošna izčrpanost..po prespani noči in včeri bol u izi sm čist ok...sem še mal slov moušn...sam se dobro počutim ...Majči spal od 915...2x duda...do 7h v svoji postli...k da bi vedel, da sm fuč ..pol pa spil mleko in potegnil še do pol9h...tko d zdej že veselo z očijem nabira jagode na vrtu za malco...jz pa počas mal cune premetavam...tko na pol u leže na kavču FAJN SE MEJTE !!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 25.6.2010 21:15:05
|
|
|
|
sjmm
|
vau...kako zatišje hja, sej vem...žurate ..tko je treba no, mi smo bli kar doma...itak se nimamo kam stlačit u tale avto, ki nam je trenutno na voljo smo pa imel pica party pa velik smo bli zuni, smo šli en nogomet, pol pa še ene par partij kart in sladoleda medtem pa se je lepo opralo in posušilo ene 6 strojev...k jih bom zlikala šele mal pred morjem...k drgač bojo itak že vse vn znosil in bo treba ponoviti vajo no, uživite še naprej..pa..pa
|
|
[Brisano sporočilo] 25.6.2010 21:31:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 25.6.2010 22:11:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer Mi smo glih dam pršli....mulca še čist u pogonu......popoldne smo vsi 4je spal 4 ure- od 13 30 do 17 30 NEPRECELNJIVO....zdej bi bla sposobna še na kakšno žurko it ....sam upam, d je ne bomo mel doma celo noč ...... Roksita mal zmankuje, tko d ga grem zrihtat, se pofočkam še mal kasnej...... SJMM kdaj mate žurko z mojimi ex sovaščani? napovedana je bal večri zvečer, pa se je pol ure prej od Nejca prjatu...15 letnik fuul ponesrečil z motorjem ..je v umetni komi, ga skušajo pošlihtat in pol noben ni bil več za žurko...smo se vsi zavedli kaj našs še čaka vse z našimi mulčki...držimo pesti za njega .tko, da smo jo kr prestavli..zdej so pa že na morju...v našem kampu...kjer naj bi bli skup...ma je splaval po vodi..pa drug let al nam pa še avgusta kej rata..pa se bomo takrat zapil..preveč pa ne smemo , ker ob takih situacijah pri njih rad rata še kak ...
< Sporočilo je popravil sjmm -- 25.6.2010 22:23:26 >
|
|
[Brisano sporočilo] 25.6.2010 22:43:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 26.6.2010 6:10:49
|
|
|
|
baki
|
jutrooooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 26.6.2010 6:17:25
|
|
|
|
baki
|
kako ste kaj?se vam že celo večnost nisem javla .mi smo vredu.smo bli včeraj na pikniku,je nik spal čez dan sam slabo urco pa še to v vozičku .zvečer pa ni mogu zaspat je tulil ko volk.pol je zaspal zraven mene na kavču.zdaj še spi.sem že pripravla flašo ko se bo zbudo.zdej imam kolektivnega tk da se čujemo vsak dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?