![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 11:05:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ so me klicali iz šole da lahko že prej pridem,tko da zagovarjat seminarsko papa že navijamo zate in stiskamo pesti!!!!!!!!!!!! sorči d je 2x....sm mislna da prvič ni poslal...je neki štekal
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 11:08:24
|
|
|
|
sjmm
|
urša, tamika...kva dogaja pr vs???? kolumbo...kako kej Majkl???? pri nas Miha še zmer mal vročine, neki ga po grlu praska, pa še drisko ima...upam, da bo še kateri pokasiral ...je reku P...če ne bo bolš do ju3 zjutraj...nej se oglasimo...sam mislm, da ima drisko sam od paracetomola...to se mu pogosto zgodi...NO, UPAM!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 11:11:19
|
|
|
|
sjmm
|
računi napisani...neki evrčkov pa bo ...sam itak jih bo naša makina popapcala zdej bo treba pa kej za kosilo se zmislit...včer sm tok dobro juhco skuhala iz mlade zelenjavce...pa se je Miha tok zmrdval...upam, da zarad bolezni...ta naš mulo bi jedu sam kej takega k ni zdravo...jz pa tak zagovornik zelenjave, sadja ...ni kej mulčki so mulčki
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:14:50
|
|
|
|
Čebel@
|
sem nazaj-končno en izpit popolnoma pod streho ......jutri še književnost odlajnam,pol pa čakat do druzga mesca na rezultate
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:29:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro vsem skupaj IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro na ZZZS,po zeleno karto in na banko po kune lep dan sem ful vesela za vas, pa naj si mama tisto prikolo pod nosom obriše...... (sorry sam sem mogla) res želim vam ful lepo vreme in da boste užival upam da se vidimo tko-sem šla po zavarovanje za nas,pa po € in kune,po zeleno karto morva pa popoldan v ljubljano....pa kupit morva hladilno torbo,armaflekse,peno za spat,stole,el.štedilnik-uf veliko morva še kupit sej to bosta zdej kupla pa vama bo potem dolgo služlo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:29:32
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem nazaj-končno en izpit popolnoma pod streho ......jutri še književnost odlajnam,pol pa čakat do druzga mesca na rezultate Najprej Majchy ČESTITKE šE DRŽIM PESTI........... Zdej grem pa še malo prebrat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:31:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a so vaši že pili bezgov sirup(to k se z vodo razreči)????? ja domačega
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:32:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ pa da vidmo :) ojoj...ratal :))) hej juhej....hvala katjuša....zj vas bom pa skoz zasipala s slikami...hehehe sej imamo rade slikice tak da ti kr..., daj si duška..... sem vesela, da ti je ratal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:32:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dons morm pa začet Fato špilat...v nedelo tamika pride!!!!! ej tamika pomeni 12 pridnih rok tak da počaki
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:32:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša, tamika...kva dogaja pr vs???? kolumbo...kako kej Majkl???? pri nas Miha še zmer mal vročine, neki ga po grlu praska, pa še drisko ima...upam, da bo še kateri pokasiral ...je reku P...če ne bo bolš do ju3 zjutraj...nej se oglasimo...sam mislm, da ima drisko sam od paracetomola...to se mu pogosto zgodi...NO, UPAM!!!!! držim pasti, da bo boljše
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:32:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem nazaj-končno en izpit popolnoma pod streho ......jutri še književnost odlajnam,pol pa čakat do druzga mesca na rezultate
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:33:09
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm kak je pol a vam prikolco dostavimo, pustimo na morju al greste v straškota?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:34:40
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a so vaši že pili bezgov sirup(to k se z vodo razreči)????? ja domačega tudi..domačega vendar ni čisto po njenem okusu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:34:50
|
|
|
|
Katjusa
|
kot ste opazle je katjuša doma.... zdle imam malco pol grem pa prikolco pucat pa zavese šivat.... mam časa do fuzbala zdle sem se spomnla k sem tolk citatov naredla da nas je onasiss prosla, da ne citiramo preveč.... onasiss oprosti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:39:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro vsem skupaj IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro na ZZZS,po zeleno karto in na banko po kune lep dan sem ful vesela za vas, pa naj si mama tisto prikolo pod nosom obriše...... (sorry sam sem mogla) res želim vam ful lepo vreme in da boste užival upam da se vidimo tko-sem šla po zavarovanje za nas,pa po € in kune,po zeleno karto morva pa popoldan v ljubljano....pa kupit morva hladilno torbo,armaflekse,peno za spat,stole,el.štedilnik-uf veliko morva še kupit sej to bosta zdej kupla pa vama bo potem dolgo služlo ja to je res,samo € bo šlo pa juhuhu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:40:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem nazaj-končno en izpit popolnoma pod streho ......jutri še književnost odlajnam,pol pa čakat do druzga mesca na rezultate Najprej Majchy ČESTITKE šE DRŽIM PESTI........... Zdej grem pa še malo prebrat mi boš čestitala ko bom vse spackala skupaj .........drugače pa hvala bejbi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:41:52
|
|
|
|
SURF
|
Kolumbo-Čestitke in srečno vožnjo ti želim pa pikepoke js sem tudi čist aout ko sem sama kadar je kej podobnega...čeprav imava samo eno čmrliko...no pa sčasoma sem se kar poboljšala..te pa čisto razumem...čeprav ti itak razturaš Petrušk-lepo je lepo js pa ne morem pokukat v tvoj album Glede teh vrečk...koliko stanejo...kam pokličem? Sjmm-js obožujem starinsko....mmmmmmm...daj kako fotko gor tisto romantično starinsko..tisto mi je coll...samo ne pa prevč načičkan Katjuša- si čisto napeta?Še malo pa bo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:43:35
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem nazaj-končno en izpit popolnoma pod streho ......jutri še književnost odlajnam,pol pa čakat do druzga mesca na rezultate Najprej Majchy ČESTITKE šE DRŽIM PESTI........... Zdej grem pa še malo prebrat mi boš čestitala ko bom vse spackala skupaj .........drugače pa hvala bejbi ok pa js tak vem da si že v bistvu konec
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:45:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem nazaj-končno en izpit popolnoma pod streho ......jutri še književnost odlajnam,pol pa čakat do druzga mesca na rezultate Najprej Majchy ČESTITKE šE DRŽIM PESTI........... Zdej grem pa še malo prebrat mi boš čestitala ko bom vse spackala skupaj .........drugače pa hvala bejbi ok pa js tak vem da si že v bistvu konec dvomim veš-za enga sem skorej ziher da sem ga pogrnila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:46:51
|
|
|
|
SURF
|
Majchy-js ti pa povem,da nisi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 12:47:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy-js ti pa povem,da nisi izpod tvojih prstov,v božja ušesa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 13:08:28
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem nazaj-končno en izpit popolnoma pod streho ......jutri še književnost odlajnam,pol pa čakat do druzga mesca na rezultate ...naj bodo rezultati taki, kot si jih želiš!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 13:14:05
|
|
|
|
petrušk_
|
Petrušk-lepo je lepo js pa ne morem pokukat v tvoj album Glede teh vrečk...koliko stanejo...kam pokličem? potrdi me za prijatelja...mislm da sm te že povabila
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 13:14:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem nazaj-končno en izpit popolnoma pod streho ......jutri še književnost odlajnam,pol pa čakat do druzga mesca na rezultate ...naj bodo rezultati taki, kot si jih želiš!!!! se pridružujem
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 13:15:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem nazaj-končno en izpit popolnoma pod streho ......jutri še književnost odlajnam,pol pa čakat do druzga mesca na rezultate ...naj bodo rezultati taki, kot si jih želiš!!!! pozitivni
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.