|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trampolin- deli zanj
16.4.2010 9:42:32   
mmrl
Pozdravljeni!user posted image

Sem nova na forumu. Zanima me več stvari. Za začetek bi zelo lepo prosila, če mi lahko kdo pove kje kupiti novo ponjavo trampolina (moder del), ki prekriva vzmeti trampolina. Ta del se je zelo ogulil, oziroma ni več za uporabo. Zdaj pa je zelo velika nevarnost, da bi otroci, ker ni te zaščite dobili nogico med vzmeti. Od te obrobe, ki jo želim zdaj kupiti so ostali samo še neki plastificirani deli, katere bi mogoče lahko sešili skupaj, vendar ne vem kdo bi to storil oz. kje. Še najraje pa bi to kupila novo.user posted image Upam, da sem dovolj dobro razložila, kateri del trampolina se je uničil. Nujno bi potrebovala informacijo, saj se začenjajo lepi dnevi in bi radili trampolin ponovno sestavili.

Najlepša hvala za vsako informacijo. Je bom zelo vesela.user posted image user posted image

LPMuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trampolin- deli zanj
16.4.2010 9:44:38   
majch
akrobat v okolici NM

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu mmrl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2010 12:20:00   
tajtaja
Nam so ga lani jeseni dali v Hervisu. Ja, dali, ker je bil trampolin še v garanciji, kupljen lani spomladi. In je zadeva šla v eni sezoni v nič!

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2010 12:23:24   
ALWAYS LARA
če ste trampolin kupili v hervisu se obrnite direkt na njih ker so imeli ful reklamacij, ker je bil originalnen ta del čist zanič. tudi nam se je v eni sezoni okulil in preluknjal. novega smo dobili zastonj!

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2010 12:24:15   
tajtaja
Ja, saj mi tudi!

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?