Trampolin- deli zanj (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

mmrl -> Trampolin- deli zanj (16.4.2010 9:42:32)

Pozdravljeni![sm=bravo.gif]

Sem nova na forumu. Zanima me več stvari. Za začetek bi zelo lepo prosila, če mi lahko kdo pove kje kupiti novo ponjavo trampolina (moder del), ki prekriva vzmeti trampolina. Ta del se je zelo ogulil, oziroma ni več za uporabo. Zdaj pa je zelo velika nevarnost, da bi otroci, ker ni te zaščite dobili nogico med vzmeti. Od te obrobe, ki jo želim zdaj kupiti so ostali samo še neki plastificirani deli, katere bi mogoče lahko sešili skupaj, vendar ne vem kdo bi to storil oz. kje. Še najraje pa bi to kupila novo.[sm=smiley1.gif] Upam, da sem dovolj dobro razložila, kateri del trampolina se je uničil. Nujno bi potrebovala informacijo, saj se začenjajo lepi dnevi in bi radili trampolin ponovno sestavili.

Najlepša hvala za vsako informacijo. Je bom zelo vesela.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

LPM[sm=smiley1.gif]

majch -> RE: Trampolin- deli zanj (16.4.2010 9:44:38)

akrobat v okolici NM

tajtaja -> RE: Trampolin- deli zanj (16.4.2010 12:20:00)

Nam so ga lani jeseni dali v Hervisu. Ja, dali, ker je bil trampolin še v garanciji, kupljen lani spomladi. In je zadeva šla v eni sezoni v nič!

ALWAYS LARA -> RE: Trampolin- deli zanj (16.4.2010 12:23:24)

če ste trampolin kupili v hervisu se obrnite direkt na njih ker so imeli ful reklamacij, ker je bil originalnen ta del čist zanič. tudi nam se je v eni sezoni okulil in preluknjal. novega smo dobili zastonj!

tajtaja -> RE: Trampolin- deli zanj (16.4.2010 12:24:15)

Ja, saj mi tudi!

Stran: [1]