Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 30.4.2010 10:52:02
|
|
|
|
uškinamama
|
mOJE sanjsko potovanje sem izsanjala pred petimi leti. Avstralija in sicer sydney, adelaide, melbourne, broome , perth, gold coast, cairns (koralni greben) , canberra....ah
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 7.5.2010 8:47:02
|
|
|
|
Sibil_
|
Kratkoročno-Irska in Škotska, samo letos žal ne bo šlo, mogoče drugo leto :)) Dolgoročno-Kanada, NYC za šoping, tudi varianta Road 66 z avtodomom ni slaba (so bili lani eni znanci, zgleda ful dobro) Južno me pa ne vleče, mogoče če bi me kdo povabil...
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 13.5.2010 13:08:39
|
|
|
|
phelps
|
Kratkoročno: Ciper, NY Dolgoročno: z avtodomom po California Sva imela nekaj od tega v načrtu za letošnje poletje, pa je vmes prišla . Za prvomajske sva celo jadranje skenslala zaradi mojih slabosti. Bo pa čas nosečnosti odlična priložnost za spoznavanje bližnjih krajev
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 16.5.2010 8:37:05
|
|
|
|
josephine27
|
veliko jih je sanjskih. če si ljubitelj potovanj kot jaz je važno samo da greš . safari v keniji pa moja želja še iz ranega otroštva in upam da pride enkrat na vrsto, če ne prej sem si obljubila da za 50 let grem pa sigurno dol. kratkoročno pa imam v mislih NY pa potem z avtom dol na Florido, vmes pa še postanek pri sorodnikih, ki trenutno živijo v ZDA.
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 22:06:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
otroci in varstvoLIA2006otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma : pred tv (
25%)
greste na večerjo v restavracijo (
25%)
v kino (
20%)
spat (
30%)
Število vseh glasov: 259Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!