Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 16.4.2010 19:48:48
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz bi po moje lahko na Maldivih živela. jst zivela glih nebi.... bi pa vikend mela na bori recimo.... Dost te mam. Te sprejmem za sosedo na NZ, ampak na bori te pa ne mislim spet gledat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2010 19:54:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 16.4.2010 20:35:50
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Pa sja ni treba bit tako stvarna, bumerang, saj jaz ne mislim iti jutri tja. Jutri res ne ampak penzijo bi pa res kakšnega pol leta preživela v/na čem podobnem. Saj ti pravim, da sem se že informirala. Ga ni takega mesta na zemlji. No, ostaja upanje, da se v 30 letih kaj spremeni.
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 16.4.2010 20:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: rija Jaz sem za Islandijo, Zahodno Kanado, Skandinavijo...... pa Novo Zelandijo sem pozabila Vse to plus Avstralija in Rusija. Avstralija zna celo biti, ena "teta" vabi...
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 16.4.2010 21:04:42
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Jaz bi pa živela na Škotskem ali Irskem. Morda v drugem življenju na Irsko se je preselil naš dober prijatelj in se je po treh letih vrnil, ker ni zdržal morbidnega vremena
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 16.4.2010 22:47:22
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja potovanje v Indijo, predvsem ogled mavzoleja, spomenika ljubezni v Agri! In potem še vsega ostalega. Ja, Tadž Mahal, to je nekaj, kar si res želim ogledat enkrat v svojem življenju. Sem že pred leti brala knjigo, me je zasvojilo in me še kar drži . Je katera že potovala tja in si ogledala to svetovno znano lepoto???? Ja, in potem bi se zjutraj zbudila ob ne prav močni kavi in "zavohala" ves blišč in predvsem bedo Indije. Lepa, nič ne rečem, lepa, da se ti zvrti v glavi, ampak vsa ta revščina, ne vem, morebiti je problem samo v meni, ampak preko vse te revščine resnično nisem mogla in ne morem. Kapo dol vsem prebivalcem Indije!
< Sporočilo je popravil KT -- 16.4.2010 22:48:18 >
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 17.4.2010 7:30:41
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Pa sja ni treba bit tako stvarna, bumerang, saj jaz ne mislim iti jutri tja. Jutri res ne ampak penzijo bi pa res kakšnega pol leta preživela v/na čem podobnem. Saj ti pravim, da sem se že informirala. Ga ni takega mesta na zemlji. No, ostaja upanje, da se v 30 letih kaj spremeni. Ja, otok se potopi
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 17.4.2010 7:48:09
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Ja, otok se potopi No potem pa ne bom kupovala.
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 17.4.2010 17:24:45
|
|
|
|
viv_
|
Moje sanjsko potovanje: Iran!
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 17.4.2010 17:35:09
|
|
|
|
Dashenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Moje sanjsko potovanje: Iran! Hmmmm, bila tam, službeno Res da je bilo to pred 8 leti pa vseeno se z dobrimi občutki spominjam tistih 10 dni. Zelo zanimivo in lepo.
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 17.4.2010 18:12:27
|
|
|
|
skuštrana
|
Južna Amerika in Avstralija.
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 20.4.2010 22:10:45
|
|
|
|
can
|
Indija je bila pred 10 leti moje prvo potovanje, kasneje je bilo potovanj po svetu še veliko, vendar samo Indija me je tako začarala, da si močno močno želim nazaj.....
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 21.4.2010 9:24:18
|
|
|
|
Babsi
|
Moje pa Kitajska.
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 21.4.2010 23:05:54
|
|
|
|
KT
|
Domača terasa s kozarčkom rdečega in brez nadležne misli o tem kaj moram še postoriti. Prepotovala sem že veliko naštetih destinacij v tej temi, a brezskrbna minuta ostaja neprecenljiva Takoj za tem pa......Namibija in delta reke Okavango - balzam predvsem za dušo, potem pride še telo.
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 23.4.2010 9:15:40
|
|
|
|
Yasminka
|
Rada bi videla Japonsko
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 23.4.2010 9:30:05
|
|
|
|
water lily
|
Sanjsko in trenutno nedosegljivo Avstralija in Nova zelandija. Sanjsko pa dosegljivo (mnde dobim za 30.roj. dan ) pa Izrael in Jordanija.
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 25.4.2010 13:10:06
|
|
|
|
metuljčicaa
|
Jaz pa bi šla na Bali,pa na poti enega luštnega turista spoznala
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 25.4.2010 13:25:23
|
|
|
|
Kerensa*
|
1.) Daljša potovanja: a) od zahoda (npr. LA) na vzhod (npr. NY) ZDA, z avtomobilom ali avtodomom b) z avtomobilom ali avtodomom po EU (glavna mesta in znamenitosti), vključno z Islandijo c) trans-sibirska magistrala, z avtomobilom ali avtodomom 2.) Krajše potovanje: a) jadranska magistrala, z avtomobilom ali avtodomom 3.) Shopping izleta: a) NY b) Dubaj 4.) Počitnice/dopust: a) tropski otoki, z Mauriciusom na čelu 5.) Ostalo (ogledi): a) sprehod čez cel kitajski zid b) egipčanske piramide c) safari v Bocvani č) seks turizem na Tajskem d) "rob" civilizacije v Nepalu e) življenje Aboriginov f) sprehod med pingvini po Antarktiki g) južnoameriški pragozd (vključno z znamenitostmi JA)
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 26.4.2010 23:01:35
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* č) seks turizem na Tajskem ?????? Ti bi placevala ali tebi bi placevali?
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 29.4.2010 16:54:55
|
|
|
|
lunka1
|
Moje sanjsko potovanje je bilo uresničeno pred 6 leti, in sicer Peru - Machu PIcchu. Sva z mojim videla en precejšen kupček sveta (Egipt, Peru, Argentina, Mehika, Gvatemala, Honduras, Kitajska in del Evrope). Sanjska destinacija (še vedno neizpolnjena) je še Finska - tam bi kar živela. Stanovanje bi imela v Helsinkih, pa eno hiško nekje na severu ali pa v Kareliji... V gozdičku, s potočki ... Pravljica
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 29.4.2010 17:06:43
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 Sanjska destinacija (še vedno neizpolnjena) je še Finska - tam bi kar živela. Stanovanje bi imela v Helsinkih, pa eno hiško nekje na severu ali pa v Kareliji... V gozdičku, s potočki ... Pravljica finska je čudovita. ampak a si predstavljaš pozimi 5-6 ur svetlega.... ostalo tema ni čudno, da ga tak pijejo
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 29.4.2010 18:29:00
|
|
|
|
lunka1
|
ja, si predstavljam takrat bi pa šla kam v tople kraje... z njihovim standardom bi si to z lahkoto privoščila
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 29.4.2010 18:32:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* č) seks turizem na Tajskem ?????? Ti bi placevala ali tebi bi placevali? Ne eno, ne drugo.
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 29.4.2010 18:37:28
|
|
|
|
hrchy
|
ah, pozim tema, polet pa komarji, ki jih menda noben autan ne prezene
|
|
|
|
RE: Moje sanjsko potovanje je... 30.4.2010 10:39:48
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy ah, pozim tema, polet pa komarji, ki jih menda noben autan ne prezene Aaah, potem ti ne priporočam nobenih eksotičnih krajev in tropov...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Zadnje s foruma
EU volitveMiška2006Se boste udeležili EU volitev?da (
34%)
ne (
66%)
Število vseh glasov: 245Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!